Първанов откри офис на АБВ в Ловеч

* Лидерът нарече Ловеч „втори мой роден (град)” и изрично подчерта, че хоризонтът на АБВ е „далеч напред във времето” * На промоцията - троянците инж. Дилян Енкин и адв. Бисер Димов
Партийно строителство
На пресконференцията на Първанов и Калфин в новоткрития офис на АБВ в Ловеч, 28 март
В ПЕТЪК (28 март) лидерът на политическо движение АБВ - експрезидентът Георги Първанов, и водачът на кандидатската листа за евродепутати и настоящ евродепутат Ивайло Калфин откриха офис на движението в Ловеч, срещнаха се с местни симпатизанти и дадоха пресконференция. Събитието съвпадна с поредния концерт от националното турне на певицата Николина Чакърдъкова, преминаващо под мотото „Да съхраним българското” и подкрепено от АБВ.

Първанов и тукашните му съратници Д. Енкин и М. Димитров
На откриването в Ловеч, вдясно - адв. Бисер Димов
СРЕД НАЙ-ПРИБЛИЖЕНИТЕ хора на Първанов в района е бившият кмет на Троян инж. Дилян Енкин, който доскоро бе зам.-председател на общинската организация БСП и председател на групата на БСП в Общинския съвет, но бе принуден да напусне тези постове. На откриването в Ловеч присъства и известният троянски адвокат Бисер Димов, както и бившият шеф на МВР – Ловеч и наш земляк Милко Димитров.

„НАШАТА идея е да обхванем колкото се може по-широка част от политическия спектър и лявото, доколкото ние виждаме, че БСП като управляваща пария, в лицето на „Позитано“, на ръководството, изневери на много леви обещания. Ние отваряме идейния си спектър и възможностите за коалиция и партниране в центъра – там, където има много хора, които са разочаровани и които не ги интересува идеологията, а искат просто да има повече работа, да има възможност да се реализират, да имат по-добро здравеопазване, т.е., елементарни човешки неща. Това ще се опитва да прави АБВ”, заяви Георги Първанов. „АБВ отдавна се готви и за участие в парламентарни и местни избори. Хоризонтът ни не е 25 май (изборите за евродепутати - бел. Т21), а далеч напред във времето“, поясни лидерът и изрично подчерта, че не бива да се поставя под съмнение дългосрочният характер на проекта АБВ.

Николина Чакърдъкова и Георги Първанов на ловешка сцена
БИВШИЯТ държавен глава изчетка ловчалии, като по време на концерта се обърна към присъстващите с думите: „Радвам се, че мога да бъда отново в Ловеч – град, който считам за втори мой роден” (какво точно е имал предвид Първанов не е съвсем ясно, тъй като в официалната му биография липсва ловешка връзка – бел. Т21). Ивайло Калфин пък си призна, че е дошъл в Ловеч заради Николина Чакърдъкова.  „Тук съм заради Николина – един човек с много голямо сърце, който обича да подарява. Да подарява от сърце, да подарява емоция, да подарява чувство. Когато пътувам по света, виждам навсякъде хора, които харесват българския фолклор”, сподели евродепутатът.

Т21
Снимки: пресцентър на АБВ и www.lovechmedia.com

Още по темата:

22 коментара:

Анонимен каза...

Поздравления за АБВ! Най-накрая една модерна лява партия с интелигентни лица!

Анонимен каза...

Жалко Диляне жалко......много те обичаха ч. баби,но сега ги остави!!! и няма да прокопсаш,който се е отделил от партията майка нищо не става ...........промери много!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

АААА с изкючение на Трифон,той е член на партия Интерес(пари) и името бзнс,рзс,герб или ббз е все едно ПАРИ

Анонимен каза...

За БСП гласуват бедните, необразованите и хората с проблеми. Има ли интерес БСП тези хора да станат богати и образовани??

Идват избори! Ако си беден и се каниш да гласуваш за БСП, първо си отговори на въпроса от по-горе. А после си отговори на тези допълнителни въпроси:

- Можеш ли да станеш богат от "надбавки"?
- Можеш ли да забогатееш взимайки назаем?
- Ще заживееш ли наистина добре с 5 лева повече на месец?
- Какво избираш за децата си - 5 лева или добро училище?
- Какво искаш - добре платена работа или мизерни "помощи"?

И не забравяй - има ли интерес БСП ти да станеш богат???

Анонимен каза...

Браво, г-н Енкин. Отдавна беше време да им покажете за кой гласуват хората в Троян. Радвам се че за БСП вече е късно да осъзнаят грешката си дето ви изолираха така.

Анонимен каза...

Липсва само ГЗ.
/с извинение/

Анонимен каза...

Тук ли е бил ку.. ми Енкин ?!?

Анонимен каза...

До 4-ти:Удоволствие е да се прочете толкова умно нещо!Но е и ясно че АБВ,ГЕРБ са разновидности на БСП.Всичките им водачи са се появили от бившата комунистическа партия.Отново поздравления за коментара на (4)!

Анонимен каза...

Не пише какво е казал Дилянчо. И това недоразумение Бисер Димов също (тои сигурно само е мигал неразбиращо).

Анонимен каза...

Абе Дилян не можа ли да намери някой по-свестен за последовател. Този зализан Бисер Димов е велико недоразумение!

Анонимен каза...

Хоризонтът на АБВ е евроизборите. И понеже ще се провалят след това ще се заумилкват пак на БСП. Имах Енкин за малко по-умен. Лъгъл съм се.

Анонимен каза...

Бисерчо (№4), елементарно, човече. Виж ако все още има някой позакъсал клиент да го хванеш, в политиката няма как да успееш. Хванал си грешен влак.

Анонимен каза...

треперете ............

Анонимен каза...

Ако трябва да парафразирам генерал Дьо Гол, бих казал: Толкова обичам комунистическата партия, че се радвам, че вече има две... :-)))" Дано се множат със същото темпо, та един болшевик да не се докопа до Парламента :-)

Анонимен каза...

“Комунизмът е философия на провала, вяра в невежеството, евангелие на завистта.”
“Комунистът е като крокодил – когато си отвори устата, не можеш да кажеш дали се усмихва или се кани да те изяде.”
“Че печалбата е порок е идея на комунистите, а аз смятам, че истинският порок е да трупаш загуби.”

Анонимен каза...

Безспорно тази фракция е по-приемливата от двете БСП-та. Тук в града най-ясно се вижда. Около Дона само изкуфетясали неграмотници. С Енкин грамотни хора които са симпаъизанти на лявата идея.

Анонимен каза...

Дилян Енкин защо е остарял ? Винаги съм си мислил, че хората, които имат толкова много пари и правят, толкова много злини го правят, защото са безсмъртни и винаги млади. Объркан съм...., защо тогава му е да го прави ?

Анонимен каза...

Биска,гледаш ли са още пред огледалото докато си галиш тъмбака? Фитнеси,митнеси, не става майка...Сега прави кавали на приятелките ти от абв-то,ама не гълтай,че се дебеело казват...

Анонимен каза...

за хората,снимани по горе,има една хубава турска дума - гьотферен

123 каза...

Много хора от БСП ще преминат в АБВ докато има такива некадърни секретари като г-жа Нели Стайкова. Жалко за БСП когато за нея работят хора които гледат само личните си интереси като въпросната г-жа.

Анонимен каза...

Бисерчо, продължавай да се стараш, но и тук нямаш шанс. Некъдърността не се цени дори и в АБВ. Ще ти отказават лидерство с много аргументи, но ЩЕ ТИ ОТКАЗВАТ. Защото и те знаят че не те бива. Просто сега им трябват бойки!

Анонимен каза...

Хубави и симпатични са Първанов и Енкин,но ако не бяха с комунистически произход и ако можеха да си сменят идеологията...добре щеше да бъде!А това всички знаем,че не става каквото и да правят тия двамата и всички като тях.Може би ако се преродят отново,да бъдат с нов мозък и нови виждания,нещо може да се получи,но няма време за чакане!Омръзнаха ни всички които се мислят на много умни"Добре ще сменим една буква в името на партията и сме различни от предишните.ДА! А ма НЕ! Така политика не се прави.Може за наивните баби и дядовци- Да! Но за всички нас живели и работели в чужбина хора-този номер не минава! Не стига,че новите БСП/БКП/ ни принудиха да напуснем родни домове,да оставим малки деца и възрастни родители,да бъдем немили-недраги и чужди сред чуждите,сега същите помияри се пишат на патриоти за създаване на нов живот!За кого- за нас или за тях! Те винаги са вземали това което искат и хляба и ножа са в ръцете им. Правим коолиция с ДПС и в крайна сметка какво остана от България.Има ли я въобще? Няма ли един начетен и с достойнство българин да заеме министерството по труда.Дошъл турчинът да ни определя заплати и пенсии! Голям срам и позор! Никъде по света не съществуват такива маскаради! Събудете се всички и се огледайте наоколо.Кога най-накрая ще се промени и законът за работещите пенсионери?Къде в Европа имат право пенсионерите да са на държавна работа.Не Ви изнасят тия въпроси-знаем! Кой е режисьора и кой изпълнителя в тая държава - ако въобще е държава! Стига вече толкова подигравки с утруденият и безпомощен българин! ЗАСРАМЕТЕ СЕ! А Вие БЪЛГАРИ - внимавайте пред урните от сега нататък!?

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |