14-годишният Никола загина при катастрофа

* Инцидентът станал по пътя Плевен – Троян край с. Хлевене; зад волана бил 18-годишният Митко – с 1,1 промила и без книжка

Снимка: Интернет
МАЛКО след полунощ на 24 февруари (около 2:00 ч.) троянски „Опел Вектра” изгубил управление на разклона при ловешкото село Хлевене по пътя Плевен – Троян, излязъл вдясно от платното и след удар в бордюра се преобърнал по таван. При карамбола возещият се на задната седалка 14-годишен Никола излетял през стъклото и загинал на място. Отпред до шофьора бил брат му Ицо (19 г.), а зад волана - 18-годишният им братовчед Митко М., като двамата се отървали без драскотина. И трите момчета са от Троян и живеят в покрайнините на града.

ПО ДАННИ от бюлетина на МВР – Ловеч шофьорът е карал без свидетелство за правоуправление на МПС, а при направената му на място проверка за употреба на алкохол дрегерът отчел 1,1 промила. По случая е образувано досъдебно производство. Митко е бил задържан за 24 часа в предварителния полицейски арест в Ловеч, след което е освободен. 

Т21

13 коментара:

Анонимен каза...

Не ни трябва война, ние сами ще се избием до крак. Бог да го прости момчето. За този малоумник, който е карал пиян и то без книжка - затвор до живот без право на помилване.

Анонимен каза...

Не дай боже, на всеки може да се случи катастрофа, но пиян да караш е престъпление и това момче заслужава без да се извинявам да отиде в затвор за това си деяние.

Анонимен каза...

Два живота погубени за миг. 14 годишното момче няма да се върне никога, а 18 годишния цял живот ще живее с вината си. Жалко, много жалко.Съболезнования на родителите на починалото момче.

Анонимен каза...

Гена не Опела, водачът на Опела е изгубил управление.

Генадий Маринов каза...

До №4:
Аз пък си мисля, че "Опел"-ът е изгубил управление, а водачът е изтървал управлението. Но може и да не съм прав.

Анонимен каза...

До №2 ма и позитивен момент в иначе тъжната случка - все пак са приключили с каскадите в нивата - а не в някой насрещен невинен човечец...

Анонимен каза...

Има и друг позитивен момент в същата случка - един мангал от Марковите по - малко. Да си карат конете, какъв го дирят по колите!

Анонимен каза...

Роми ли са младежите ?

Анонимен каза...

7-ми, направо ме изкефи!

Анонимен каза...

Все пак става дума за човешки живот,по-малко злоба хора! Никой незнае какво му носи утрешния ден ...

Анонимен каза...

Не се кефете над смъртта на едно дете, жестоко е!
На каквото съм се присмял, все ме е стигнало-казваше мой приятел!

ns каза...

Най добрия мангал е мъртвия!...ген Д.А.Къстър

Анонимен каза...

До коментар № 12 - Кога точно го е казал това генерала Къстър - преди или след Литъл Биг Хорн...??????

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |