Честито: ФА „Траяна” – на 5!

Момент от празничния концерт на ФА "Траяна", сн. Руслана Попсавова
С ГОЛЯМ концерт, пълен догоре читалищен салон, гости от близо и далеч, поздрави, камара подаръци и много, много настроение, пренесло се и в последвалата хороводна повеселка/коктейл в р-т „България”, вихрила се до първи петли (12 ноември). Така отбеляза своята 5-годишнина Фолклорен ансамбъл (ФА) „Траяна” към троянското НЧ „Наука – 1870 г.” – воден и вдъхновяван от основаването си през 2008 г. до днес от Иван Иванов.

ОБЩО 80 танцьори, певци, музиканти и актьори от всички формации на ансамбъла се качиха на сцената, с тях и някои от гостите, а феерията продължи повече от два часа. И от нас – честито!

Т21

Още по темата:

6 коментара:

Анонимен каза...

Страхотни са...гледах целия концерт със затъен дъх....гордея се че съм българин и троянец, БРАВО! кога е е следващия ви концерт, и моля ви направевете някакъв символичен вход(примерно 1-2лв) за да могат наистина всички които искат да ви гледат да влезнат в залата!
ПС: Честит рожден ден!!!

Анонимен каза...

Горд,ама беден...1-2 лева иска...

Анонимен каза...

Браво, честито! Възхищавам се на Иван Иванов за този прекрасен ансамбъл и всичко което е изградил! Поклон!

Анонимен каза...

Браво!

Анонимен каза...

БРАВО, БАРАВО - БАЛКАНСКИ ЧЕДА НА СЛАВНИ ДЕДИ ...

Анонимен каза...

Бате, прекъсваш вече. Почини си, късно е...

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |