Николай Нанков: „Ако го набиеш, все ще има за какво”

* Дейността на кабинета „Орешарски” е като коктейл „Молотов”, заяви депутатът и областен координатор на ГЕРБ – Ловеч * Съществува хипотетична възможност вотът на недоверие да мине 
 
Николай Нанков
Гореща тема 

КАТЕГОРИЧНО „Слаб 2” е оценката на ГЕРБ за първите 100 дни на кабинета „Орешарски”. Това заяви народният представител Николай Нанков, областен координатор на ПП ГЕРБ в Ловеч и бивш областен управител, в интервю за радио „Фокус”. Бих сравнил дейността на кабинета с взривоопасния коктейл „Молотов”, каза още ловешкият депутат, като поясни, че израз на тази оценка е и поисканият вот на недоверие на правителството.

„ВОТЪТ Е насочен към цялата неадекватна, непоследователна политика, изпълнена с безумни практики. Върхът, пикът, на която беше създаването на Министерство на инвестиционното проектиране. Виждаме и какви са назначенията в него – кинезитерапевт стана зам.-министър, началник на кабинета е „оператор пълнене”, това е длъжностна характеристика в компания за производство на натурални сокове. И как не вземат да назначат и Димитър Пенев в новото министерство, щом предпочитат спортни кадри - той поне е прославил България. При това говорим за проектиране, говорим за инвестиционен процес”, обясни партийната позиция Нанков.

НАРОДНИЯТ представител подчерта, че все пак съществува хипотетична възможност вотът да мине. „Не е ли възможно колеги от останалите групи да преживеят морален катарзис и да проумеят, че тук са в качеството си на представители на хората преди да са представители на политически или олигархически групи. Все пак катарзисът стана емблематичен душевен преход за някои хора в този парламент?”, попита риторично Нанков. На въпроса защо първоначално от ГЕРБ обявили, че ще искат оставка за цялостната политика на правителството, а след това я поискали заради неуспехите в конкретен ресор, отговорът бе, че става дума за технология на вота. А ситуацията по същество с това правителство бе обяснена така: „Както казват бабите, ако го набиеш, все ще има за какво”.

Т21

Още по темата:

66 коментара:

Анонимен каза...

НИКОГА НЯМА ДА МОГА ДА СИ ОТГОВОРЯ НА ВЪПРОСА : КАК Е ВЪЗМОЖНО ДА УПРАВЛЯВАШ ЕДНА ДЪРЖАВА - С ЛЪЖА И ДЕМАГОГИЯ,ДА ТЕ МРАЗИ-85% ОТ НАРОДА И - И ВЪПРЕКИ ТОВА ДА СЕ ЗАДЪРЖАШ - 69 ГОДИНИ И ДА СИ ПРАВИШ - ВСЕ ОЩЕ- АРОГАНТНО - ПРОСТАШКИ ЕКСПЕРИМЕНТИ С ТЪРПЕНИЕТО НА ТОЗИ НАРОД???...!!!???...ТРЯБВА - ДА Е МНОГО ТЪП - ТОЗИ НАРОД,ЗАДА НЕ ПОМНИ,НЕ ВИЖДА И - НЕ ЧУВА!!!...

Анонимен каза...

Добър вечер,
Този мишок Нанков може ли да каже две направени от него неща като областен управител, без да е намесена фирмата му с Елка. Генади, я попитай Донка и Акимов на кои троянски проекти тази фирма лапна парите като консултант. Смееш ли, Генчо, или не искаш да си разваляш отношенията?
Сега Нанков, като го рязнаха от властта, взел да говори за морал и катарзис...

troyan21 каза...

До №2: Разбира се, че бих попитал, но за коя фирма точно става дума? И коя е Елка, Баръмова ли?

С уважение: Генадий Маринов

Анонимен каза...

Вътрешно комунистическата "битка" между комунягите от Герб и БСП продължава с пълна пара.

Анонимен каза...

Нанков, каквото и да приказваш, се издънихте брат! На предишните парламентарни избори гласувах за вас, но повече няма да ми се случи! Вие се предствихте забележително по комунистически, не направих никаква разлика между ГГЕРБ и БСП. Ти си млад, още зелен, уважавам напоритоста ти, но е ялова брат. Не можеш повече ме прекара да гласувам за бутафорната ви партия и празното ви безидейно, тоталитаристично управление. Сори! Пътувате и вие като Костовите "сини легиони". Дано повече не виждам ехидно-наглата ти физиономия.

Анонимен каза...

Не ми се вярва сегашното правителство да успее да надмине по некадърност това на герб.

Анонимен каза...

Може и да не ти се вярва, 6-ти, но "данните" показват сериозна заявка за още по-тъпо от това на Герб управление:
*
Да започнем с НАЗНАЧЕНИЯТА
1. Скандалното назначение на Делян Пеевски за шеф на ДАНС (Държавна агенция национална сигурност), след като законът му бе прекроен по мярка, изкарало на улицата десетки хиляди. Пеевски дори не бе отстранен от поста – сам се оттегли.
2. Консулът ни във Франкфурт Иван Йорданов бе посочен за заместник-министър на правосъдието. Оказа се, че той не знае това.
3. Обявяването на Калин Тихолов (свързан с „Дюнигейт“, автор на устройствения план на Царево, който предвижда застрояването на Странджа) за министър на Министерството на инвестиционното проектиране и последвалото му оттегляне, отново след реакция на гражданите. Ако мине, мине. Ако не, следващият.
4. А следващият е Иван Данов – получавал неправомерно помощи като „безработен“ във Франция. Иван Данов се оплете в оправдания по този казус, обяснявайки първоначално, че не ги е ползвал, че това били осигуровки, че имал документи, издадени от Френската служба по труда – все нелепи и недоказуеми доводи.
5. Премиерът така и не запомни имената на част от министрите, бъркаше ги, включително и на гореспоменатия Данов, когото наричаше Димов.
6. За заместник-министър на МВР беше предложен Иван Иванов, свързан със силовата групировка СИК. И тази кандидатура не мина и той се задържа на поста броени часове.
7. След СИК-аджия във властта се появи и ВИС-аджия. За областен управител на София-област за втори път бе избран Емил Иванов от ДПС. В биографията му лъсват дела за побой, заменки и концесии без търг.
8. Назначението на Петко Арнаудов за управител на Държавно горско стопанство – Царево. Бивш кмет на града, той се прочу с опита си да ликвидира Национален парк Странджа и да узакони построеното в границите на парка вилно селище „Златна перла“.
9. Уволнението на Мартин Иванов, председателя на Държавна агенция „Архиви“. Самият той научи за това от медиите. Мартин Иванов е сменен от бившия служител на ДАНС Иван Комитски, който е бил щатен служител на Трети самостоятелен отдел на ДС.
10. Назначението на Николай Попов за заместник-директор на Агенция „Митници“. Николай Попов е с отнет достъп до секретни документи поради установени нерегламентирани връзки с наркопласьори.
11. За министър на Младежта и спорта бе избрана проф. Мариана Георгиева – филолог и професор по синтаксис в Института по български език към БАН. Била е и парламентарен сътрудник на председателя на ДПС Лютви Местан. Какви са компетенциите й в областта на спорта не стана ясно.
12. Назначението на Волен Сидеров за шеф на Етичната комисия в Парламента. Без коментар.
13. Боян Чуков, близък до Алексей Петров, оглави Съвета по сигурност към Министерския съвет. Последва острата реакция на президента Росен Плевнелиев. Чуков е с принадлежност към бившата Държавна сигурност. Участието на Чуков в политиката по сигурността на страната е повече от смущаващо.
14. Изборът на Иван Великов за областен управител на Варна (обвинен, без присъда).
15. Назначението на Михаил Михайлов за областен управител на Перник – бивш заместник-кмет по строителството, уволнен от кметицата Росица Янакиева заради злоупотреба с държавна помощ след земетресенията през 2012 година.

Анонимен каза...

Не по некадърност,а по безнаказано крадене.Имат да наваксват цел 4 години,а не остана много за лапане (:

Анонимен каза...

16. Назначаването на Бейхан Дуран за областен управител на Смолян – осъден за нападение с нож.
17. Назначаването на Юнал Тасим за пети заместник-министър на икономиката и енергетиката. В последните дни на парламента през 2009 г. е обвинен в корупция.
18. Назначаването на Георги Димитров за постоянен секретар на МВР – бивш служител на ДС във Второ главно управление с псевдоним „АНТОН“, а впоследствие и в Първо главно управление с псевдоним „БОИЛ“.
19. Бюрхан Абазов е отново заместник-министър на земеделието. През 2004 г., когато заема същата длъжност, той продава на физически и юридически лица общо 974 декара в парк Странджа на цена между 100-150 лв. на декар.
20. Назначаването на Ева Жечева за председател на Държавната агенция за закрила на детето на мястото на Калин Каменов. Тя заемаше поста до 2002 г., когато бе принудена да подаде оставка заради финансови далавери.
21. Връщането на директорския пост в ДМСГД „Св.Иван Рилски“ на д-р Маргарита Джурелова. Тя е наказвана няколко пъти за груби нарушения и престъпления срещу децата, случили се, докато е управлявала дома. След последния инцидент през 2011 г. Джурелова е пенсионирана. В момента тя е на 68 г. и (без никакъв срам или капчица морал) отново се кандидатира за поста. Печели.
22. Назначението за заместник-началник на ДАНС на г-жа Стефанова, която като прокурор трябваше да разследва измами с евросредства и случая с бюлетините от последните избори – резултат нулев.
23. Новият шеф на Агенция „Пътна инфраструктура“ Стефан Чайков, който все още участва в борд на директорите и/или като управител, и/или като съдружник, и/или чрез холдинга (7 фирми за строеж и поддръжка на пътища – справка ТР) във фирми с предмет на дейност поддръжка на пътища, което пък е в противоречие със закона за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси.
24. Назначаването на Георги Христозов за член на Управителния съвет на Българския енергиен холдинг – осъждан и с отнет достъп до класифицирана информация.
25. Назначаването на Мукадес Налбант за заместник-министър на просветата. Тя обяви преди време Левски за закононарушител.
26. Назначаването на Даниела Бобева за вицепремиер в кабинета „Орешарски“. Г-жа Бобева е била свързана с Васил Божков-Черепа като член на Съвета на Директорите на фирмата му „Мотстрой“ АД.
27. Назначението на Бранимир Ботев за шеф на Агенцията по туризъм. Местният карловски феодал е в конфликт на интереси и е замесен в различни далавери в завода си в с. Баня, където управлява царския имот.
28. Светослав Лазаров е главен секретар на МВР. Той е зет на бившия заместник на Румен Петков – Камен Пенков, който притежава охранителна фирма и така се стига до пряк конфликт на интереси.
29. Смените в ръководството на Агенцията за държавна финансова инспекция, свързани с проверки и разкрития около АЕЦ „Белене“ и енергийните дружества.
30. Чавдар Георгиев е назначен за заместник-министър в Министерството на околната среда и водите. Заради устройствения план на Царево, подкрепен от него, срещу България в момента се води наказателна процедура.

Анонимен каза...

31. В МВР е назначен за заместник-министър Йордан Грамов – прокурор, наблюдавал редица проверки срещу ведомството.
32. Иван Айолов става заместник-министър на енергетиката. Той е шеф на енергийна фирма с главен акционер холдинг под шапката на Богомил Манчев, главен застъпник за проекта „Белене“.
33. Румяна Тодорова, сестра на евродепутата Илияна Йотова, е поставена начело на НЗОК (Национална здравно-осигурителна каса). В интервю Тодорова заяви, че посоката на влияние е обратна.
34. Новият шеф на ДАНС Владимир Писанчев е замесен в делото „Галерия“ и напуска агенцията. Сега се връща на бял кон.
35. Ръководството на „Информационно обслужване“, което брои бюлетините на изборите, е изцяло сменено. Сред назначените е бившият шеф на кабинета на Румен Петков.
36. Марио Примджанов е назначен за втори път за шеф на „Национална спортна база“, която управлява най-значимите национални спортни обекти, без зала „Универсиада“, продадена на фирми, близки до Делян Пеевски, при предишния мандат на Примджанов.
37. С нарочни промени в правилника на Спортния тотализатор се отвори възможност за смяна на изпълнителния директор и мандатът на стария веднага беше прекратен.
38. Назначението на Цветлин Йовчев като министър на Министерството на вътрешните работи. Когато обяви, че подава оставка и напуска поста началник на кабинета на Президента, медиите цитираха следното изказване: „Имам лични проекти, които не мога да съвместя с длъжността началник на кабинета на президента. Те са все още в начална фаза и не бих желал да споделям повече информация. Мога само да кажа, че не са свързани с политика“. Ако заемането на поста министър не е политика, то какво е?
39. Уволнението на директора на Националния стадион „Васил Левски“ Антон Попов след 29-годишна служба. Поредното отстраняване без ясен мотив. Преди няколко дни на концерта си на стадиона легендарният Роджър Уотърс изписа ОСТАВКА. Съвпадение ли е, че незабавно последва уволнението на Антон Попов?

Анонимен каза...

Има и още много като например:
На мястото на Емил Иванов в парламента се настани Александър Методиев, по известен като Бат’ Сали – човек със съмнителна репутация, свързван с купуване на гласове, нечисти сделки, включително и частно енерго.
Депутат от Атака за Ловечка област стана Кирил Колев. Бивш продавач на дини в с.Орешак, троянско и издигнат и вкаран от майка си в листата на Атака.

Анонимен каза...

това е така както казвате,но едва ли въпросните ще успеят да направят толкова бели,колкото Симеон Дянков и Цветан Цветанов.

Анонимен каза...

12-ти, не забравяйте, че тези "успехи" са постигнати само за някакви си 100 дни. Гореизброеното са само "правилните" назначения, които наистина са само предпоставка за задминаване "успехите" на Дянков и Цвъцко.
Ако ви интересува някаква конкретика от дейността на това правителство за първите 100 дни - свиркайте, ще ви дам малко инфо :)

Анонимен каза...

13-ти,забелязвам сериозната ти политическа подготовка.А сега накъде?

Анонимен каза...

Боя се, че на ....никъде. Нещата са много по-зле, отколкото си представяте.

Анонимен каза...

Аз съм на същото мнение и затова се спасих в чужбина.

Анонимен каза...

Не сте единствен. Подобно спасение стана масова практика. Особено при младите хора.

Анонимен каза...

Най–трагичното е, че след взетия заем от милиард, ще последват нови заеми за плащане на лихвите по този заем!
Горките ни деца и внуци! Потъването ще е тотално!

Анонимен каза...

Най–трагичното е, че след взетия заем от милиард, ще последват нови заеми за плащане на лихвите по този заем!
Горките ни деца и внуци! Потъването ще е тотално!

Анонимен каза...

Този заем е "капка в морето" в сравнение с другите заеми, за които мълчат като бити педали. През 2007-ма година външния дълг на БГ беше около 15 млрд евро. Днес той е около 38 млрд евро.
Дали някой може да каже как, кой и кога е натрупал този дълг за 6-7 години и какво имаме "черно на бяло" срещу него?
Пак да ви повторя - само за 6-7 години е натрупан ДОПЪЛНИТЕЛНО външен дълг в размер на над 23 млрд евро или над 45 млрд лева. И срещу това - не само НИЩО, ами и по-зле е държавата днес.
Специалистът по кредити и дългове Орешарски що ли си мълчи по въпросът?
Нали не си мислите, че този дълг е натрупан през последните години без негово знание?!

Анонимен каза...

За да е още по-ясно - тези нови 45 млрд лева външен дълг представляват парична сума, която жителите на община Троян биха събрали от местни данъци и такси за ...10 000 години /словом: десет хиляди години/.
Т.е. - през 12013-та година бихме върнали този дълг, ако всички постъпления в местния бюджет от данъци и такси отиват за този дълг. Някъде през 13-тата година на 121-вия век :)

Анонимен каза...

Нанков ти май наистина си си повервал и се взимаш на сериозно? За теб важи в пълна сила поговорката-пази Боже сляпо да прогледа. След още малко време за теб никой и за нищо няма да си спомня. Така си замина НДСВ, така пътува и ГЕРБ.Нещастник!

Анонимен каза...

знам че не е по темата ама като няма спортна....7:1 (23.09.1994) - ВЕЛИКИЯТ РАЗГРОМ!!! www.ultraslevski.org/team/23091994/‎

Анонимен каза...

Пред тоз смешник от снимката и мистър Бийн ще избледнее с простотиите си.Абе момче, абе Нанков седни си на гъза и си кротувай. Осрахте се с управлението си та се наложи да Ви изметат. Мълчи си бе така никой няма да знае колко ти е багажа.

Анонимен каза...

Като плюете персонално по Нанков - това променя ли по някакъв начин реалностите и "успехите" на днешната тройна коалиция БСП-ДПС-Атака?
Или друго не можете?
Ако Герб се провалиха, излъгаха и нанесоха поредния погром на България и българите /а то си е точно така/ - днешното тройно котило с какво е по-различно?

Анонимен каза...

Хайде, честито! Какво четем днес в пресата:
"Правителството обмисля да изтегли синдикиран заем от чужди банкови институции в размер на около 700 млн. лв. Това съобщи финансовият министър Петър Чобанов при изслушването му в парламентарната бюджетна комисия миналата седмица."

Анонимен каза...

26-ти, ще теглят как няма да теглят!Нали и те трябва да крадат! То не е останало нищо за крадене след ГЕРБ.

Анонимен каза...

Така е, малко или почти "нищо" не остана за голямо крадене на територията на Територията :)
Затова пък от няколко години започна голямото крадене от... Бъдещето.
В момента крадат от 10-12 годишните, които ще изплащат тези "обири от бъдещето". Следват 2-3 годишните, после бебетата в утробите и се завършва с неродените, ако Територията вече не е станала територия на нечия чужда държава.
Важното е при аборигените и робите да не престава лютия спор - дали котилото около Герб са по-лошите спрямо котилото около БСП или обратното.

Анонимен каза...

много сте смешни всички в плюенето си, неосъществени местни величия, незадоволени домакини и мъже без топки. истината обаче е една и вие не я признавате, щото не ви изнася - Нанков е пич, такъм какъвто нашия край не е имал. иИ тъй като не можете да му стъпите на малкия пръст, затова изливате злъч и омраза. Правителството на орешко заслужава много слаба оценка, но аз не съм съгласен с нанков - барем три да им беше писал, за ината им. А вие си плюйте и се чудете що не върви Троянът напред, щото такива му писачите - неосъществени всезнайковци.

Анонимен каза...

29 +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Анонимен каза...

Ами ти какво написа бе, 29-ти? Поредният нищоказващ въдухар. Само общи приказки и тъпи обобщения. Типичен гербаджийски цървул!

Анонимен каза...

Забрана за БСП ! Членовете на тази партия да нямат право 10год да са на държавна работа.Само така ще се оправи България!

Анонимен каза...

32-ри, че то ако не са на държавна работа какво ще ядат? Другарите от БСП друго не умеят:(((((((

Анонимен каза...

Аз пък мисля,че трябва да се забранят всички партии.Да се създадат две нови партии:лява и дясна и в тях да имат право да членуват само тези,които не са раждани по време на комунизма.

Анонимен каза...

Абе стига с този комунизъм и анти комунизъм! Такова деление е само за тъпаците за да може да се джавкат по улици и др. обществени места. Нещата са много по-сложни.....

Анонимен каза...

31-ви, затова сме на тоя хал щото има такива като тебе.нито съм гербаджийски цървул нито съм червен цървул нямам нищо общо и с двете партии ама трябва да си сляп за да не видиш че комунизъм никъде не се котира. а пък че Нанков си е пич това е истината, слепци малоумни!

Анонимен каза...

до номер 3: става дума за Елка Сотирова и фирмата й Африт ООД. Госпожата има специфичен изказ и тук се е включила с коментар 29

Анонимен каза...

прав си 35-ти, нещата са много по-сложни и не опират до конкретни имена тук, ама кой да го разбере, по лесно е само да се излива помия

Анонимен каза...

Напротив, нещата винаги опират до конкретни имена и 38-ми най-добре го знае

Анонимен каза...

ей 37 няма да ми приписваш думите на други, ясно

Анонимен каза...

Културният зам.-министър Васил Василев откри учебната година в НГПИ „Проф. Венко Колев; „Когато застанете на старта, грабете със знание, грабете с талант” - какъв изказ - грабете, каква реч от един културен министър, представям си какво би казал, ако не беше КУЛТУРЕН този министър.

Анонимен каза...

Африт ООД много интересно???

Анонимен каза...

36-ти, казвате, бил пич Нанков. Ама никой не спори. Пич е та дрънка.
Това обаче не променя факта, че вие сте един класически гербаджийски цървул. Не е задължително да сте член на Герб. То и много членове на Герб днес твърдят, че нямали нищо общо с Герб. Щото им свършила далаверата и вече няма смисъл. Ама това последното го прескачат и не го казват.
А сме на този хал не заради такива като мен, а заради пичовете в полииката. И пичк../не се чете/, разбира се!

Анонимен каза...

43-ти, нямам никакво намерение да бъда адвокат на Нанков, но съм напълно съгласен с всичко, казано от него в началото преди коментарите. на България и трябват повече хора като него, нали искахме нови лица, що сега ги оплюваме а, щото да си чешем езиците между две ракии нали.

Анонимен каза...

На тоя и да му го набиеш,все ще има за какво !

Анонимен каза...

44, къде видяхте да оплювам Нанков? Нещо повече, в коментари 7, 9 и 10 подкрепих тезата му. Подкрепих я, за разлика от вас, който тичате из сайта и обявявате хората за глупаци, че не признавали Нанков за пич.
Аз чудесно правя разлика между ново лице и нов задник, затова спестявам коментарите в персонален план.

Анонимен каза...


Бих желал да предложа на Вашето внимание следната инициатива:
Национална подписка за свикване на референдум за задължителна и безусловна декомунизация във всички изборни длъжности, която отговаря на следните пунктове:
1. Всеки, който някога е бил член на каквато и да е комунистическа партия, в която и да е държава, автоматически губи правото да бъде избиран на изборни длъжности на държавно и общинско ниво, както и да заема такива.
2. Всеки, отговарящ на т.1, същевременно бил на високи държавни или общински ръководни постове, подлежи на незабавна пълна финансова ревизия от НАП, разследване от комисията Кушлев, за наличие на недоказано имущество.
3. Забраняват се всякакви партии, които са с комунистическа идеолигия, или са наследници на партии с такава.
4. Който нарушава т.3, подлежи по НК на наказание за държавна измяна.
5. Комисията по декомунизация получава на свое разположение всички архиви на ДС, БКП и други архиви, които биха и помогнали да установи фактическа принадлежност на лица към комунистическа партия в миналото или настоящето.
6. Паметници, които са в чест на комунистическото робство и не са свързани с двустранни спогодби с Русия, обхващаща военни паметници, подлежат на незабавно унищожаване.
7. Паметници, които са част от спогодба с Русия, при конкретна преценка могат да бъдат преместени на други места.
8. Провеждането на комунистическа пропаганда е съставомерно по Наказателния Кодекс.
9. Всички архиви на Държавна сигурност в пълния си обем, стават достъпни публично, в интернет, както и по други информационни канали.
10. Същото важи и за всички архиви на БКП, които са достъпни към днешна дата.
11. Възстановява се патриотичната организация "Бранник", отпреди падането на България в комунистическо робство. Една от нейните цели е да следи и да уведомява правоохранителните органи, за престъпления, против Декомунизацията. Членството в тази организация е безвъзмездно и доброволно.

Анонимен каза...

47, пропуснали сте точка 12.
12. Всеки който взема на сериозно горните 11 точки има правото на безплатно лечение в Карлуково като доказан декомунизиран идиот :)

Анонимен каза...

http://www.usdebtclock.org/
Как ще ги стигнем хамериканците с по 1 милиард на година. Няма страшно да се теглят заеми, страшното е после да се откраднат. Българските политици не са открили нито топлата вода, нито краденето на пари. Да откраднеш 10% от БВП в богата държава е лесно, да откраднеш 30% в бедна е подвиг, макар и гнусен.

Анонимен каза...

Искам да ви благодаря за уникалните коментари и да ви призная,че истински се забавлявам като ги чета.

Анонимен каза...

точка 13 Доказани комунета като 48 се скопяват за да не замърсяват генофонда на нацията

Анонимен каза...

единствения човек,който ще каже добра дума за това недоразумение,вероятно е секретарката му,сещайте се защо

Анонимен каза...

....щото е пич :)

Анонимен каза...

Някой да го е питал пък тоя тюфлек ?

Анонимен каза...

53 ти, защото е пич, за това ли го колтучиха, него и ГЕРБ?

Анонимен каза...

А каква трябва да е оценката на правителството?

Анонимен каза...

А каква е оценката на Нанков за предишното правителство и защо то си подаде оставката, без някой да му я иска???

Анонимен каза...

57 ми, защото са "титани" на мисълта и психологията. Защото си повярваха и мислеха, че хората са с умове като витаминчета, без гънки. Подциниха ситуацията, не оцениха обстановката и хората ги наказаха. Сега каквото и да говорят, все тая, по нищо не се различават от БСП и ДПС.

Анонимен каза...

А вие защо биете негрите?

Анонимен каза...

тези от герб се сърдят като малки деца .

Анонимен каза...

Генади, пак не отговаряш: На кои троянски проекти фирмата на Нанков и Елка изконсултира парите? Попитай. Или те е страх?

Генадий Маринов каза...

Предизвикано

Току-що изтрих един грозен, нечистоплътен и зъл коментар, представляващ саморазправа с качествен и уважаван човек - Елка Баръмова от Ловеч. Изтрих го, защото нарушаваше правилата, не за друго. Но използвам повода да кажа две думи за г-жа Баръмова - професионалист, работяга, коректен човек, с когото с удоволствие работихме и когато бе PR на Областна управа - Ловеч, и сега в качеството й на партиен PR, и преди като колега от ловешка медия.

С уважение: Генадий Маринов, гл. ред. на Т21

Анонимен каза...

Гена, аз пък работя в друга съседна сграда в Ловеч и нямам такова мнение за нея. Това си е мое мнение и в интерес на добрия тон няма да споделям мнението си и нямада коментирам твоето мнение зе нея. Само казвам, мисля ще си се заблудил доста добре.

Анонимен каза...

Чест прави на Г. Маринов за джентълменския жест към стара колежка, но само толкова.Твърде ангажиращо звучи защитната му реч и понеже се познаваме и си знаем възможностите и делата, тя не се покрива с истината за качествата и професионализма на Баръмова. Изборът й за пиар на областната администрация е една от големите грешки на областното ръководство на ГЕРБ. То се е предоверило на Сашо Данков, който я е предложил за тази длъжност.

Анонимен каза...

Баръмова .... добра актриса (куклена) при това, Генадий и теб ли оплете в конците си? И досега тя "дърпа" конците в ГЕРБ, та затова ГЕРБ в областта е цъфнал, та вързал! Всичко, до което се докосне тя загнива и умирисва наред. Относно професионалните и качества, не чувам добри коментари в гилдията. Но всеки има право на мнение. Да я оставим Елка, не си заслужава вниманието "батманката".

Анонимен каза...

Елка Баръмова нали се въртеше преди години край Лидия Шулева . Хоп техническа грешка при странирането на вестника - заявила пред “ТЕМА” зам. главният редактор на “Стремление” Елка Баръмова
http://www.temanews.com/index.php?p=tema&iid=68&aid=2013. Помня го този скандал с бялато каре накрая печатницата им била виновна.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |