Два медала за Троян от Европейското в Рига

* Деси Цонева сребърна, Цвети Димитрова с бронз
Самбо
Златните Деси (вляво) и Цвети с треньора си, Кипър, 2011 г.
ДВА ОТ 5-те медала за България на откритото Европейско първенство по самбо за кадети са троянски, научихме по електронната поща от президента и основен треньор на Спортен клуб по джудо и самбо „Чавдар” (Троян) Николай Матев. Състезанието, домакин на което бе латвийската столица Рига, приключи късно вечерта в неделя (15 септември).

ГОЛЯМОТО име на троянското женско джудо и самбо в момента – Десислава Цонева, се завръща от Латвия с европейска вицешампионска титла и сребърен медал в категория 65 кг; това е второто й европейско сребро за тази година – през м. април Деси бе сребърна и на Европейското първенство до 17 г. в Кипър, кат. 65 кг. Вторият троянски медал е за Цветомира Димитрова – бронзов в категория 41 кг. Двете троянски момичета са шампионки на Балканите от 2011 г. И от нас – браво!

Т21

Още по темата:

6 коментара:

Анонимен каза...

Браво! Да продължават с успехите!

Анонимен каза...

БАЛКАНСКИ ЧЕДА НА СЛАВНИ ДЕДИ !!!

Анонимен каза...

Поздравления и адмирации за момичетата и поредните им успехи,но само с БРАВО и ПОЖЕЛАНИЯ ЗА ОЩЕ БЪДЕЩИ ПОБЕДИ не става....
Краѝно време е някои да отиде там където тренират тези деца,да види при какви условия,с какви средства и труд се градят тези медали.Някои да поговори с тях,за всичко това да се поинтересува от проблемите с които се сблъскват преди да се качат на почетната стълбичка и за пореден път да прославят града ни. И ако може с нещо да им помогне,а не само да им пише пожелания защото те без деиствия не се сбъдват.
Но познаваѝки мисленето на хората от коѝто зависи това надали ще се случи.
Дано поне да ги посрещнат подобаващо за успеха им.

Анонимен каза...

Еиииииии вие се насрахте с този педофил Матев.

Анонимен каза...

4-ти
много си смел,аз си мисля че ти неси добре с главата и си пален тапанар,нежтастник

Анонимен каза...

4. Анонимен каза...
Еиииииии вие се насрахте с този педофил Матев.

ВТОРНИК, 17 СЕПТЕМВРИ, 2013 <-- Извинявай много,но този който ти наричаш по този безобразно глупав начин ( за възрастен) или поне аз така си мисля..по този начин ти показваш на всички останали в сайта,който са прочели коментара ти ..ясно ни е че не го познаваш,така че по-добре замълчи..Колкото до него..този човек е направил много повече от теб,та даже и повече от това което ти можеш да си помислиш :)

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |