Внимание: Майстори измамници шетат из Троянско

* Прилъгват възрастните хора да им ремонтират улуците за 20 лв., после се оказва, че цената е на метър * Бъдете нащрек при подобни „изгодни” оферти, съветват от полицията
Крими
НАУЧИХМЕ, че бригада „майстори” (четирима мъже и една жена) шета из Троянско и прилъгва възрастни хора по селата да им ремонтира улуците на къщите за изкусителната цена от… 20 лв. Някои нашенци захапвали въдицата и после научавали, че цената наистина е 20 лв., но на метър, което излизало доста солено; а мошениците в крайна сметка си прибирали парите. Подобен сигнал преди дни получихме от с. Шипково, където бригадата ошушкала местен жител по описаната „улучна схема”.

НЕОТДАВНА по бТВ излъчиха репортаж за подобни случаи във Врачанско - на няколко човека от с. Крапец ремонтите на улуците им излезли златни; а други били обрани в буквалния смисъл, „майсторите” издебвали къде си държат старците парите и ловко отмъквали надушената плячка, след което оставяли недовършените ремонти и изчезвали. Бъдете нащрек при подобни „изгодни” оферти, съветват от полицията.

Т21

12 коментара:

Анонимен каза...

Преди две години същата тази група ошушка семейство от Кнежки лъг. И те не можаха да направят нищо, защото циганите започнаха да се карат с тях и щеше да стане по - лошо. Циганин да видиш, бягай надалеко!

Анонимен каза...

Не приемам съвета ти да бягам от циганин на далеко №1.Моя съвет е: не допускайте циганите в двора на къщата си, не приемайте каквито и да било предложения от тях. Затворете си вратата без всякакви коментари след като те Ви позвънят или викат на вратата. При продължаващо от тяхна страна настояване повикайте кварталния , кмета или кметския наместник на селото.Отново повтарям-в никакъв случай не ги допускайте в двора на имота си!!!

Анонимен каза...

Само не се събирайте да претрепете от бой тази сган, както биха направили и американци и руснаци.
Превийте гръбнак и пълзете. Треперете от страх, мълчете и плащайте на измамниците.
Току виж ви скочили даже от Хелзингския комитет, че нарушавате правата им. Защото те имат права за разлика от българите-роби.

троянец каза...

3ти, забравяш французите те знаят как и ни показаха какво да правим

Анонимен каза...

4-ти какво ще правиш бе гяур незабравяи че и ти си циганин нали знаеш 500години какво е ставало със твоите Деди.

Анонимен каза...

4-ти какво ще правиш бе гяур незабравяи че и ти си циганин нали знаеш 500години какво е ставало със твоите Деди.

NAZI каза...

Пребий мангал, бъди патриот!

Анонимен каза...

Щом това е измама би следвало органите на реда да се намесят и изловят циганите. Има си процедури. Защо не го правят? Не са получили оплаквания ли? Те Т 21 не четат ли?

Анонимен каза...

Органите няма да се намесят първо защото трудно ще се докаже че е измама (няма договор), а и трябва да си доста наивен (да не кажа друга дума) за да помислиш че за 20 лв ще ти сменят улуците...

И второ, тези органи се самосезират (и то в посока да досаждат на хората), само когато някой напише тук че не си гледат работата както подобава...

Анонимен каза...

7ми е прав!

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

лето 2014г една група цигани ни направиха оферта за улуци, но ни излъгаха за качеството и дебелината на самите улуци. Имаше голям скандал като открихме измамата, излязоха си, взеха си материала, но чак след като им платихме 30% от уговорената цена. Бяха дошли с две коли, поне 6 човека. Много се караха и обиждаха.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |