„Висяща кола” в Троян!

* Известният троянски бизнесмен Х. В. брои 5800 лв. за червено кабрио „Пежо 206 Сс” и обяви, че това е „висяща кола” * Бъдещият собственик трябва да е жена, троянка, семейна, безработна, висшистка,
 с поне един западен език
Невероятно, но факт 

"Висящият" френски лъв в автокъщата на М. Д. в Троян
ИНИЦИАТИВАТА „висящо кафе” доби неочаквани размери в Троян (виж „И Троян се включи”). И не става дума за „висящите” стоки в бакалията – хляб, кренвирши и други, каквито вече има и които в някаква степен са съизмерими с оригинала („висящо кафе”) като стойност и смисъл на жеста. Бомбата хвърли едрият троянски бизнесмен с инициали Х. В.*, познат с екстравагантността и щедрите си жестове.

В СЪБОТА (30 март) Х. В., вероятно повлиян от тръгналата и в Троян кампания „висящо кафе”, решил да направи по-сериозен „висящ” подарък. Отишъл в автокъщата на своя добър приятел М. Д., който имал затруднения напоследък, и купил един автомобил – избрал червено кабрио „Пежо 206 Сс” (2004 г., 1.6, бензин) и броил за елегантната френска играчка 5800 лв. Търговецът не се изненадал – помислил, че Х. В. има някоя нова „тръпка” и й прави подарък. Но оттук нататък става интересно.

СЛЕД КАТО ПЛАТИЛ, купувачът обяснил, че това е „висяща кола”. Но обявил няколко задължителни изисквания към бъдещия собственик – да е жена, троянка, семейна, безработна, с висше образование и да владее поне един западен език. „Ще оформим документите заедно с новия собственик”, заявил дарителят Х.В. и си тръгнал. Преди това обаче поискал пред него върху автомобила да бъде поставен голям надпис „Висяща кола”, който да се вижда отдалеч.

„ЗНАЕХ, че е шантав, ама чак пък толкова… Бях сащисан, дълго време си мислех, че се майтапи, но се оказа истина”, сподели пред Т21 търговецът М. Д. От него научихме, че няколко дами вече са оглеждали колата, имало и една по-сериозна заявка, но все още дарението не е реализирано. Собственикът на автокъщата обаче използва повода чрез вестника да благодари на приятеля си Х. В., тъй като жестът с „висящата кола” е и в негова (на М. Д.) подкрепа.

ОЧАКВАЙТЕ подробности и информация коя е дамата, която ще седне зад волана на червения френски лъв.

Т21

П.П. Използваме инициали по настояване на собственика на автокъщата.

21 коментара:

Анонимен каза...

Г-н Маринов, съвсем случайно сте пропуснали след обявеното изискване 'безработна' , следващото изискване : последна месторабота - Народно събрание - депутат

Анонимен каза...

И че ще работи за него.
Та маи ще излезе,че колата ще е СЛУЖЕБНА.

Анонимен каза...

Това първоаприлска шега ли е? :-)))

Анонимен каза...

Генадийййй...хванах се на шегата ти:))))) даже щях да ти звънна да те питам кой е търговеца,че да се кандидатира жена ми /любовницата ми също става/:)))))))))))))))))

Анонимен каза...

това, което ме осени тази сутрин, четейки новини насам- натам из нета е, че ако Илиян Пеевски се кандидатира за депутат пак- ще влезе този път!!! Готова съм да се обзаложа! Не е шега..сериозна съм!

чичо Гошо каза...

Х.В. да не е Хари Велев??Гледай го ти него

Анонимен каза...

Предполагам, че телефонът на Хари вече е загрял...
Но тази година и аз "загрях" и се върнах, за да видя датата:)
Хареса ми, Гена!

SED каза...

Хора, това е типичната първоаприлска шега на вестника. Как може да се хващате :)
Обаче поздравления за Генади. Уникално добре измислено и написано.

Анонимен каза...

Аз предлагам да въведем услугата "висящ бой" и то напълно безплатно. И още две висящи работи под едно изправено. И без това бит и ... не си признават, услугите ще са напълно анонимни.

Анонимен каза...

№9, подсещам те, че полицията се интересува от такива като теб, дето се заканят с бой, следи им IP-тата и ако някъде някой бъде набит, първо на твоята врата ще почукат.

Анонимен каза...

вижда се че 10 от майтап не разбира :D

Анонимен каза...

Аз имам едно висящо нещо...Давам обява във вестника за изисквания към получателката:жена до 23 г.,неомъжена,безработна,да знае добре устно френски език:D

Анонимен каза...

Нормално ли е ,да се подигравате с такава благородна инициатива?Но,от троянци всичко може да се очаква...Пък от Х.В.още повече...

Анонимен каза...

10-и, аз съм 9-ти, а днес е 1-ви април. И да ми открият IP-то, ще ми образуват "висящо" дело, което за разлика от кафето е приносът на България към "висящите" инициативи.

Анонимен каза...

Надписа "Висяща кола" изглежда е лепнат със software :)). Честит 1-ви Април.

Анонимен каза...

9-ти, IP-то ти сигурно отдавна е "набелязано", защото ти и в други статии и не само на 1-ви април подканяше за бой.

FR33M@N каза...

@ 15-ти: Точно ! :)
""Висящият" френски лъв В АВТОКЪЩАТА на М.Д. в Троян"
Да бе, сиурно ... тая автокъща е сигурно с една кола общо ! :D
Ето от къде е взета снимката:
http://goo.gl/C9C1f
Т.е- най-вероятно от някой от тези два немски сайта в Гугъл(3тия и 4тия реултат са) :
http://deto.dyndns.org/peugeot-206-cc-alufelgen/
http://www.motor-talk.de/fahrzeuge/324141/peugeot-206-cc
И си личи, че надписът "Висяща кола" е поставен на компютър.
Честит Първи Април !

Анонимен каза...

Шегата си я бива, но освен фалшивия надпис има още едно недоглеждане. Снимката е правена през лятото, наоколо зеленина... Къде ли се е намерила тая зеленина през март в Троянско? :))

Анонимен каза...

Само не съм семейна. Иначе отговарям на условията.Утре се регистрирвам в Бюрото по Труда и чакам колата.

Анонимен каза...

Очаквам и висящи съпруг и съпруга да се появят...

... това е като в ОНЯ стар виц дето се питаше от 2-3 пъти педерес става ли се...

Браво Гена. Идеален първоаприлски.!

Анонимен каза...

http://visqshtokafe.eu/

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |