Корнелия Маринова оглави листата на ГЕРБ в 11-ти Ловешки МИР

Корнелия Маринова
* Фаворитът Николай Нанков остана втори, изненада за даващото шансове трето място - спряга се името на маестро Илиян Тодоров
 от Троян

Парламентарни избори 2013

МАЛКА ИЗНЕНАДА в челото на кандидатдепутатската листа на ГЕРБ в нашия 11-ти Ловешки многомандатен избирателен район (МИР) – най-отпред е председателят на Общинския съвет и общински партиен лидер Корнелия Маринова, а не считаният за фаворит бивш областен управетел и бивш зам.-министър в кабинета Борисов и областен лидер на ГЕРБ – Ловеч Николай Нанков.

РОКАДАТА ОБАЧЕ не е съвсем неочаквана – г-жа Маринова води мъжка битка за кметския пост в „червения” Ловеч срещу силния кандидат на БСП, борещия се за пореден мандат Минчо Казанджиев, и бе на косъм от победата, след това се наложи като председател на Общинския съвет, а наскоро укрепи партийните си позиции с избора й за шеф на ловешката общинска структура на герберите. „Корнелия Маринова не само като председател на Общинския съвет, не само като наш кандидат кмет от ГЕРБ, а и като човек, който в последната година успява да крепи и да държи на доста високо ниво пулса на ГЕРБ в община Ловеч. Говорим за работен човек, човек който може да сплотява и да организира”, похвали я след спечелването на партийния пост Николай Нанков.

ЗАЩО Г-Н НАНКОВ, който се представи успешно и на двата високи административни поста – областен управител и зам.-министър, а като областен партиен лидер не е имал сериозни гафове, остана подгласник в листата? Вероятно отговора знаят само в партийната централа, но не е изключено някаква „заслуга” за това да има и неубедителната позиция на г-н Нанков по „казуса Акимов” в Троян и някои негови изявления в тази посока, които се разминаваха с действителността.

ЛЮБОПИТЕН МОМЕНТ има и с новопоявилата се кандидатура за третото място в листата на ГЕРБ за 11-ти Ловешки МИР – на ръководителя на общинския младежки духов оркестър в Троян и троянски общински съветник Илиян Тодоров. Логиката подсказваше, че това място, даващо известни шансове за влизане в парламента, ще се заеме от жена – спрягаха се имената на областния управител Ваня Събчева и на амбициозната председателка на Общинския съвет в Тетевен и активистка на ГЕРБ д-р Мадлен Бояджиева, и двете многократно хвалени от партийното началство. Номинацията на маестро Тодоров, който няма сериозни партийни изяви, се появи в последните дни и може би е някакъв реверанс към силната организация на ГЕРБ – Троян, оглавявана от настоящия зам.-областен управител Сашо Данков. Окончателният състав на листата ще стане ясен до ден.

ВОДАЧКАТА и според всички прогнози сигурен участник в следващото 43-то Народно събрание Корнелия Маринова преди да влезе в политиката бе директор на най-голямото основно училище в Ловеч - ОУ „Васил Левски”. Тя е учител по биология и химия. Завършила е Пловдивския университет. Омъжена, с две дъщери. Владее френски и английски език.

Т21

Още по темата:

37 коментара:

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

"Що е то Гербер?

Герберът е особен вид нискоинтелигентен индивид, комунист по произход и разбирания и комсомолец по приказки и начин на изява. Дете на шофьор/ фризьорка/ чистачка/ прислужник в ЦК на БКП, герберът от малък е научен на интересчийство и кражби, както и на фалшиво раболепие пред Господаря, който му дава храна. Съвест и морал няма, обича да рита слабия и да се подмазва на силния. Склонен към търсене на "твърда ръка" и към ограничаване на свободата на другите. Генетично неспособен да полага усилия и да се труди честно, особено в конкурентна среда. Нулева фантазия, клиширани изрази, явни правописни и правоговорни дефекти при изразяване. Неугледен и отблъскващ външен вид, липса на елементарен стил, възпитание и навици - и мъжките и женските индивиди често напомнят на месари или на лъжливи кръчмари. Идеален слуга на БКП/ БСП - такъв, какъвто е бил и баща му или майка му."


http://e-vestnik.bg/17280/gerb-si-otiva-spete-spokoyno-detsa-ot-kuneva-zavisi-pravitelstvoto/


http://e-vestnik.bg/17271/v-desetkata-ot-vsichki-komunisti-yahali-balgariya-gerb-sa-nay-zloveshtite/

Анонимен каза...


Браво на 3-тия-точен си.
Илиян алкохолика на 3-то място.Боже опази-БСП-филиалът ГЕРБ наистина нямат никакви що годе читави кадри.Боже пази България.

чичо Гошо каза...

Илиян депутат?!?!?Е по голям ташак не бях чувал!!!!!!!!!

Анонимен каза...

Е, този Илиян поне е само мижав.Представяте ли си,че има шанс другия Илиян,оня,лудия и той да стане депутат?

Анонимен каза...

луда еонаа курва майкати дет е родила таков дрогиран изрод

Анонимен каза...

4,5,6-ти, стига сте завиждали на Маестрото. В този град едно от малкото хубави неща е духовата музика.
Илиян е представителен, хубав мъж ,възпитан и начетен...не вярвам да се замеси в някакви злоупотреби.

Анонимен каза...

Боже пази от ГРОБ и всякакъв вид комунизъм!

Анонимен каза...

Е, ГЕРБ поне уважиха Троян и имаме шанс за депутат, а БСП ни се подиграха, като сложиха троянец на последно място в листата. Но сигурно нестъпвалия тук д-р от Дупница е нашият човек. Такава подигравка с Троян не е правена НИКОГА!

Анонимен каза...

8-ми, "Маестрото" е злобен и комплексиран тип, който си изкарва агресията на децата в оркестъра. И аз да кажа: "Пази Боже!"

Анонимен каза...

А по въпроса, че нямало да се забърка в злоупотреби - това е човек, който тичаше при Акимов по партийна линия да му ходатайства по разни въпроси! И имам предвид по лични дела, а не на оркестъра. Те всички го правят де, но някои особено нагло!

Анонимен каза...

Троянски олигофрени-за вас няма свестен човек...Противно е да се четат злобните ви коментари и бележки..

Анонимен каза...

13 - в България свястно няма:

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5256511

Анонимен каза...

13-ти, не само си олигофрен, но си и платен помияр. Свестен човек не застава зад такава кауза.

Анонимен каза...

Как няма БСП да не избире троянец в листата си, като Троян й предлагаше Енкин та Енкин. Другите са за масовка. Дилян Енкин ли искате да е лицето на Троян? Що се отнася до избора на диригента, той лично е обещал пред централата на ГЕРБ да спре да пие и повече да не взема музиканти от Ловеч да му свирят в оркестъра...

Анонимен каза...

Генади, ти да знаеш Корнелия каква интригантка е няма да пишеш похвални слова. Попитай в училището, където е била директор. Попитай и другарите й от Герб, които тя срина като хора. Тя обаче най-пасва на хората около нея, които от близане останаха без езици. Като учителка се притеснявам и от обещанието й, да стане министър на просветата. Поредното недоразумение на Герб.

Анонимен каза...

Аз съм 8-ми,
11-ти, говориш пълни глупости.Моят син също беше в духовата музика и то, защото Маестрото по някакъв начин беше успял да го привлече.Много сме доволни и аз и цялото ми семейство.
Впрочем питах сина си какво е било отношението към децата - отговори ми - нормални отношения между учител и ученик.

Анонимен каза...

Явно в днешно време за нормални отношения между учител и ученик се приемат ругатни, скандали и крясъци.
Мой познат напусна оркестъра заради това отношение, а други са ми споделяли, че също биха напуснали, ако не е желанието им да свирят.

Анонимен каза...

Я да видим какво сме писали
ГЕРБ – Троян посочи своите депутатски кандидатури
Тукашните претенденти за депутатско място са петима: известният адвокат и член на Висшия адвокатски съвет Димитър Илковски, инж. Димитър Шишков – директор на Държавно горско стопанство – Троян, едрият бизнесмен инж. Марин Радевски, собственик на „Калинел” ЕООД, землякът ни и бивш зам.-кмет на София Минко Герджиков и настоящият депутат д-р Станка Шайлекова. Сред номинираните бил и лидерът на ГЕРБ – Троян и зам.-областен управител Сашо Данков, но той си направил отвод.
http://troyan21-statii.blogspot.com/2013/03/blog-post_9.html
Накрая влиза духовата музика и всички троянски гербери духат.... супата

Анонимен каза...

Илиян поне прилича на човек,нещо,което не може да се каже за онова лудо джудже:)А,помнете ми думата,джуджето ще се кандидатира без свян!

Анонимен каза...

15-ти,ако някой е помияр,то това си ти....Троян има нужда от свестни хора(и не толкова свестни) мислещи за града в който живеят...Аз мисля ,че и И.П.(колкото и да не го понасям) ще бъде депутат.А двама души от такъв малък град-какво по-добпо от това(ако работят за града)

Анонимен каза...

И.П. точка не е в листата на Атака...И ПП Атака не включи троянец в листата
АТАКА и БСП показаха, че не им пука за Троян. Не, те се изгавриха с нас.

Анонимен каза...

Едно е ясно за ГЕРБ и БСП не трябва да се гласува

Анонимен каза...

ше се гаврят ами и още как, ама кви сте вие бе тъписеляци освен да плямпате за нищо не ви бива

Анонимен каза...

А кой е в листата нз Атака...Не мога да повярвам ,че толкова верен на партията човек:))) не е включен...

Анонимен каза...

ПП „АТАКА“

Венцислав Асенов Лаков
Кирил Красимиров Колев
Михаил Петков Миков
Надя Георгиева Вълкова
Румен Симеонов Русанов
Ивайло Иванов Димитров

Анонимен каза...

http://ivo.bg/2013/04/07/%D0%B4%D0%B8%D0%BA%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D1%82-%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%BA%D0%B8-%D0%BD%D0%BE-%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81/

Анонимен каза...

http://www.blitz.bg/news/article/192352

Анонимен каза...

Румен Русанов?

Анонимен каза...

Съвпадение на имената, не е троянецът.

Анонимен каза...

Това само може да ви говори за 1000% обединение между Герб и Атака...

Анонимен каза...

водачката корн.маринова е въздух под налягане, бла бла даскалица и червена послушница

Анонимен каза...

Скоро когато имаше статия за Нанков в Т 21 писах и го посъветвах първо да учи, второ да създаде семейство и да види как се гледа жена и деца и чак тогава да кадрува. Нанков е гола вода и това са разбрали и от ГЕРБ. На Нанков не предложиха място в министерство, на висок държавен пост. Оставиха го от немайкъде в партийните структори, но видно отпада и от там.Некомпетентен-така бе в Троян по казуса Акимов. За акимов няма да пиша, излишно е. И вместо ГЕРБ да му потърсят сметка за безобразията те го прикриват. Така не става другари-господа.Затова е изместен от Корнелия Маринова. Напориста и властна е госпожата но не забравяйте, че тя е и винаги ще си остане даскалица и нищо повече. ГЕРБ са лидерска партия еднодневка и на по-следващите изори никой няма и да иска да си спомня за тях. Пример-НДСВ с крадеца цар дето ни " оправи" за 800дни.И тия от ГЕРБ ни оправиха за 3,5 години така че доведоха хората до крайна бедност и пак се канят да управляват. Незнам за достоверността на разни платени и неплатени социологически проучвания, но аз не познавам близки и приятели които имат намерение да гласуват за ГЕРБ.Няма да гласуват и за БСП. И от тия чеп за зеле не става.

Анонимен каза...

до 34 - ти Корнелия М. мръснишки прекара наивника Нанков и всички от Герб Лч.
Г - жата е много далеч от политиката. Слугата е на Гриша Ганчев и парите.

Анонимен каза...

Много е грозна бееее!

Анонимен каза...

Типична Мадам на къща с червен фенер!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |