ГЕРБ – Троян посочи своите депутатски кандидатури

* Сред петимата номинирани са и едрият троянски бизнесмен инж. Марин Радевски и бившият зам.-кмет на София и наш земляк Минко Герджиков * Шансът Троян отново да има свой депутат, избран
 с листата на ГЕРБ - малък 
Парламентарни избори 2013
Инж. Марин Радевски (вляво) и Минко Герджиков
НА ОБЩО СЪБРАНИЕ в четвъртък (7 март), в присъствието на областния партиен лидер Николай Нанков и областния управител на Ловеч Ваня Събчева, ГЕРБ – Троян излъчи кандидатурите си за включване в партийната листа в Ловешкия многомандатен избирателен район за предстоящите парламентарни избори. Това научихме от PR-ката на троянските гербери Ралица Бенчева. Тукашните претенденти за депутатско място са петима: известният адвокат и член на Висшия адвокатски съвет Димитър Илковски, инж. Димитър Шишков – директор на Държавно горско стопанство – Троян, едрият бизнесмен инж. Марин Радевски, собственик на „Калинел” ЕООД, землякът ни и бивш зам.-кмет на София Минко Герджиков и настоящият депутат д-р Станка Шайлекова. Сред номинираните бил и лидерът на ГЕРБ – Троян и зам.-областен управител Сашо Данков, но той си направил отвод.

СЕГА ТРОЯНСКИТЕ номинации ще се внесат пред областното ръководство на ГЕРБ, а оттам, заедно с предложенията на останалите общински партийни организации, ще бъдат представени в партийната централа в София. Окончателната подредба на кандидатдепутатската листа на ГЕРБ в Ловеч се очаква да стане ясна след броени дни – до 18 март.

ПРИПОМНЯМЕ, че на скорошна пресконференция в Ловеч областният партиен шеф и зам.-министър на регионалното развитие Николай Нанков в прав текст заяви, че в настоящия мандат Ловешка област „не случи на депутати в такава степен, както в предходни мандати”. Критичното изявление би могло да се разтълкува, че никой от настоящите ловешки депутати на ГЕРБ (д-р Анатолий Йорданов, д-р Станка Шайлекова и Христофор Ачков) няма да получи избираемо място в новата листа. Нанков обаче определи като достойни номинациите на три дами, чиито имена бяха посочени от финансовия министър в оставка Симеон Дянков при посещението му в Ловеч в началото на м. февруари – областния управител Ваня Събчева и председателите на Общинските съвети в Тетевен и Ловеч д-р Мадлена Бояджиева и Корнелия Маринова.

По време на събранието, вдясно - Сашо Данков
КАКЪВ Е ШАНСЪТ Троян отново да има свой депутат, избран с листата на ГЕРБ? По наше мнение вероятността е малка, тъй като за евентуалните две избираеми места (от общата квота от 5 депутати) най-вероятно ще спорят нетроянци – не е изключено те да са споменатите три дами, както и Николай Нанков, който е логичен вариант за водач на листата. Друг аргумент – най-мощната троянска кандидатура, тази на инж. Марин Радевски, имащ и добър политически актив като общински съветник втори мандат, едва ли е реалистична; тъй като не допускаме бизнесменът да изостави оперативното ръководство на фирмата си, чиято основна база е в Троян, за да отиде да депутатства в столицата. Другите троянски номинации, макар и на авторитетни личности, са с малък шанс да заемат челни места в листата; и заради  загубата на ГЕРБ – Троян на местните избори през 2011 г., и заради сегашните трусове в партийната структура, сама поискала, но неполучила оставката на излъчения от нея председател на Общинския съвет.

Т21

53 коментара:

Анонимен каза...

Убавци!

Анонимен каза...

Герджиков да! Но Радевски НЕ, НЕ, НЕ! Той е човек който ще осъществи само свойте идеи и интереси. Няма да направи нищо за града ни!

Анонимен каза...

Много си прав №2, какво направи Радевски за града ни до сега:
1. Съсипа ул. Македония.
2. Направи си собствен бизнес. Обикновеният троянец му работи за жълти стотински. Унижава го и се отнася с него като роб.
3. Осигури работни места на всички роми и ги приюти в града ни.
4. Лятото взема на работа учениците за джобните им пари. Дава им най-мръсната работа.
Радевски е чевек който мисли за самия себе си, а не за народа. Като местен депутат до днес той не направи една стъпка за своите съграждани.
За да развие отлично собсвения си бизнен и да съсипе града ни, да го направим депутат.
Моля Ви господа от ГЕРБ, освен Герджиков гласъваите за друг човек, който се отличава с авторите, знания и способности. Който би отдал всичко от себе си за града ни. От който няма да се срамуват, че сте гласували доверие към него. Средв Вас има много умни, добри и кадърни хора. Изберете един от тях. Ако искате хората от гр. Троян да гласуват, и да се назявате, че ще се промени нещо в положителна насока в града ни.

бат Велко Сандокана каза...

Къв Радевски от Троян ве,че него ще го издигат от Червен бряг - евати дуплекса.
А тоя Шишков кой е ве? Да не е оня дет еве чужди жени и после го бият като чуждо магаре?

Анонимен каза...

Има ли начин другарката Донка Михайлова да осветли жителите на град Троян,колко общински обекта са уредени да бъдат "охранявани" от фирмата ДАРИОС? БКС е единият,вторият е бившата митница...
Освен това, да отговори по какъв начин е станал избора,имало ли е конкурс,и колко пари общината плаща на бабичката на минко акимов?
Чакаме отговор от Михайлова,като този пост ще бъде постоянно публикуван,докато не се даде отговор!

Unknown каза...

Абе 3 ти,защо тук само се пише това,защо не излязат хората дето работят при него,както излязоха против правителството?нещо не се вързват нещата.Ако към мен някой така се отнася ,100% ще си го отнесе и той!А тук май само пишете и си чешете езиците?

Unknown каза...

До 5 ти,ти май сбърка мястото, за твоето питане,доколкото си спомням ,имаше тема за това,тук се говори за съвсем различни неща.Не ме разберай погрешно,аз също те те подкрепям в питането ,но тази тема е за друго.

Unknown каза...

4 ти,Кой беше тоя Шишков ,че ги забравих вече,не съм там от доста години?

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Виждаш ли,казваш на хората че статията е за друго,а очевидно самия ти не си я чел,щом не знаеш кой е "тоя Шишков".Повече четене,по-малко спам - храна за размисъл.

Анонимен каза...

Минко Герджиков не трябваше ли отдавна да е в затвора?

Анонимен каза...

Както казваше починалия Уго Чавес - "тук мирише на сяра". Дяволи и сатани. От дървената мафия, от адвокатската мафия и Марин Радевски дето в комисиите на общината рекъл че на Троян не му трябват външни инвеститори щото трябвало да вдига заплатите. За капак и бандита Герджиков от столичната община и дясна ръка на крадеца Мафиянски. Това е Герб.

Анонимен каза...

Още колко българи трябва да се самозапалят или самоубият че тази мутромилиционерска пасмина от Герб да бъде прогонена с камъни?

Анонимен каза...

№6, подкрепям №3. И искам да ти отговоря защо хората, които работят при Радевски си мълчат и дори ги оправдавам. Защото в Троян, така се промениха нещата, че няма къде да работи човек. И който все още остана да живее в Троян е готов на всичко: Да мълчи, да навежда глава и да работи, без да изказва мнение. За да може да си исработи някои лев за хряб, за покриване на минимални елементарни нужди, за да издържа семейството си. В Троян нямаш избор за работа, и при първа възможност отиваш да работиш където намериш. Без да мислиш. А след това мълчиш и работиш като бял роб, без да изказваш мнение, или да изкаш повиче парично възнаграждение. Въпреки да вишдаш, че заслужаваш повиче от това което ти дава напр. г-н Радевски. Ако вие №3 сте семеен, нямате работа, ще работите на първото свободно място което ти попадне. Ще работиш без да изказваш никакво мнение. Ако кажеш нещо което не го устройва твоят работодятел г-н Радевски или някой др. от града ще бъдеш веднага изгоне. И тогава каво ще правиш как ще съществуваш, в този град без възможност за реализация. Ето защо не си чешем само езиците, а пишем самота истина колкото да е белезнена за някой, а за други като обикновения троянец горчива. Затова №6 без да знаеш някои неща не говори. Вярно сития на гладния не вярва. Но влизам в положение на тези хора и ги подкрепям. Разбирам ги защо мълчат и работят без да кажат думичка. Въпреки, че несъм ня тяхното място, аз съм съпречастен към тях. Защото човек нинкога небива да казва "никога" и незнае утрешният ден как ще е. Това се отнася и за нашите бизнесмени в града. Днес са богати, а утре могат да бъдат едани от нас бедни, нещастни троянци. Затова ги моля за малко рабирателство и съчустие към техните работници. А господата от общината ги моля да помислят какво може да се направи за откриване на работни места.

Анонимен каза...

”Не е глупак този, който се спъва на равно място. Глупак е този, който се спъва два пъти на едно и също място"

Конфуций

http://grigorsimov.blog.bg/politika/2013/02/25/za-zlo-kuche-zyl-pryt-izbori-li-avtor-bosia.1057628

Анонимен каза...

Много си прав №14. Дано господата от ГЕРБ, четат всичко това, направят аналис на всичко, и издигнат друг за депутат, а не г-н Радевски.Ако са честни искрени и имат смелостта като някои други които писаха по горе да искажат моите съграждане мнение, около 80% от тях биха казали отрецателни думи за него и "НЕ"! Герджиков да! Той е надежден, прогресивен, умен и добър човек. И би направил, ако му се даде възможност много за града ни. И искам да му пожелая успех. Живея в гр. София и много софиянци свързват името му с добри дела за София. Въпреки да се пишат и говорят други неща някаде за него. Пожелавам му здраве и успех! И дано с идването на пролетта в града ни за обикновеният човек "изгрее слънце". Дано, дано живота му стане по добър. В очите му да проблесне искра на надежда и радост.

Анонимен каза...

Герджиков смени сто партии само и само да е във властта, а всъщност е най-обикновено ченге от ДС, такива хамелеони не ми ги хвалете. Кат е толкоз принципен що не се кандидатира от СДС?

Анонимен каза...

Прави впечатление,че Нанков доста е понапълнял. Май така най-вече прави властта: "оклал се кат прасе":)))

Анонимен каза...

Интересно дали "политиците" от ГЕРБ не разбраха,че хората не искат разни богаташи и видни бизнесмени да ги представляват, а искат някой който разбира проблемите им. Местния робовладелец Радевски как да представлява работниците си, като те го смятат за подтисник.

Анонимен каза...

Сашко, обещавам да гласувам за ГЕРБ ако водач на листата ти бъде Минко Акимов, защото това е единствения начин да се спасим от него в Троян!

Анонимен каза...

Герджиков не може да бъде кандидат по простата причина , че е от ДС . http://www.focus-news.net/?id=f8381

Анонимен каза...

Абе тия утрепки няма ли да се скрият вече?
Троян разбра що за малоумна сган се наортачи на боко тиквенската партия,начело с кърлежа акимов.
Тая вещица и набедена докторка,нали й е ясно,че стана депутат заради всеобщата лудост обхванала хората преди 4 години.За това,че гласуваха за герб на държавно ниво,не гледаха какви запъртъци и тумори сложиха на местно.
Да слагат когото си поискат в листите, този път няма да има за депутатско място в София,тук на местно ниво ще се пъчат като пуяци.

мирослав каза...

"Всички съгрешиха и в купом непотребни станаха"...каза го Славчо Трънски преди години,но така и не разбрах защо,всъщност тогава не беше прав да е толкова краен изхождайки от ситуацията в която се намира България днес! В наши дни обаче този извод намира своето покритие!

Анонимен каза...

Господа пишешти да попитаме др. Кметицата ѕа колко продаде по6тата преди дни.До колко ГЕРБ се е провалил в оправлението еми на местно ниво 4овек като Са6о Данков това прасе мислешто само как да се до на краде и Др Лалева кадето целиат мандат се спука да говори от трибуна на НС.ГЕРБ не е лоша ПП но просто на месно ниво са пљлни идиоти и малоумници.

Анонимен каза...

Верно Герб не е лоша. само трима души се запалиха и самоубиха от добротата и. Повечко народ требе да се поизтрепе

Анонимен каза...

Към 24-ти . Научи малко граматиката на българския език.

Анонимен каза...

Вън минко акимов от общината !
Вън маймуните и кърлежите от общинския задник!

Анонимен каза...

Герб - БКП синчета и внуци, милиционери, масони, мафиоти, и ДС.
БСП - БКП пенсионери, милиционери и ДС.

Анонимен каза...

СДС в Троян- Съюз на Даскалите и Семействата им...

Анонимен каза...

Какви партии,какви бизнесмени.Всички политически лица вън.Не са ни нужни тея измекяри.Продали и продаващи ни, на които им дойде.Не допускайте.по делата им ще ги познаете.Вижте какво правят сега,представете си какво ще правят утре.

Троян протестира на автомагистрала Хемус.

Авто поход срещу бездействието на президента парламента,местната власт,обедняването на хората.

Неделя 17март 12.00 часа сборен пункт паркинга наОбщината.
doktord

Анонимен каза...

Единственото умно нещо написано в този сайт днес е горенаписаното....Да го направим...

Анонимен каза...

каква Ваня за депутат бре?! то не сме я виждали, още повече чували! Тя затова ли чак сега се сети да прави приемни?! Я попитайте комшиите си дали знаят кой е областен управител на Ловешка област?! Вие депутат...ма като сте рекли..ще я сложите напред в листата, само че кой ли ще гласува за вас?! Вече от мен имате НЕ!

Анонимен каза...

Вън от Общинския съвет на Енкин, Сираков, и най-вече Акимов! Лизачи и тарикати. Окрадоха Троян и общината.

Анонимен каза...

Хей,брей,къде остана Ангел Балев,оня тарикат Николайчо Тодоров,абе я всички да се махат!!!

Анонимен каза...

Нещата ще станат,тогава когато тоя заспал градосел се натопорчи.Хайде бе,който е айляк на следващата сесия на Общинския съвет да напълним залата.Имаме право да присъстваме по закон.Елате да видите мърдите на града,лапачите на данъци,лобистите за собствени интереси,робовладелци,лешояди домогващи се до власт с цел лично облаготетелстване.Като изредените по горе и в статията.
Троянъ събуди сеее веее.

Анонимен каза...

Вън кърлежите от общината! Енкин и Акимов в затвора!

Анонимен каза...

Енкин поне от четири години да рендосва нара, ама нали ортака му Енкин го замаза, сега и двамата в панделата. Вън на залечителите на Троян и общината!

Анонимен каза...

За умрелите или добро или нищо!
Та и на ГЕРБ - ГРОБ бог да им прости. А вие другия път като минете зад перденцето в класната стая си помислете.

Анонимен каза...

Да, прав си, ама и твоята столетна партия, да наведе глава, на Костовввв да замълчат, на Негово Царско т.н., на незнам как да си обърна, пашата или някакъв си ...! Ами Вие, до къде я докарахте, БЕ МЪСКАРИ???

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Дори и някой да иска да коментира и да изкаже мнение, четейки инфантилните писатия дотук, просто загубва желание.

Анонимен каза...

До всички защитаващи червената партия/мафия/:

Енергийният експерт Стефан Гамизов цитира счетоводен отчет на НЕК и разясни, че правителството на Иван Костов е подписало двата дългосрочни договора за „Марица Изток" 1 и „Марица Изток" 3, а веднага след встъпването си в длъжност правителството на Сергей Станишев е учредило договор за залог на вземанията на НЕК от ЕРП-тата.

Според Гамизов, това означава, че всичко, което НЕК ще вземе от сметките на българите в бъдеще, тогава е било заложено в полза на американската компания "Ей И Ес Корпорация".

По думите му в момента, в който НЕК фалира, е издаден запис на заповед в полза на американската компания. Тъй като НЕК не може да фалира, това означава, че ние, всички българи имаме държавен дълг от почти 13,2 млрд. лв., каза още той.

Според Гамизов, чрез тези си действия, Тройната коалиция си е купила затваряне на очите, за това, което ще извършат в Белене и са предали в робство всички български граждани.

Eдин от всички! каза...

Част от лидерите на протестиращите са подкупени, други са заплашвани, така, че политическата мафия прави всичко възможно да продължи съществуването си, за да не загубят милионите и милиардите си, имотите, хотелите, палатите и сараите си. Не може да бъде подкупен само човек, който има силно развито чувство на чест и достойнство, но такива българи са голяма рядкост, защото корена и кръвта ни са черни и мръсни, защото сме хора алчни, злобни и завистливи, защото предателството, лакейството и смирението са природно закодирано в гените ни.

Анонимен каза...

Мисля че е редно др. М.Акимов да води листата за депутати. И веднага казвам защо:
1.Той е бивш комсомолски секретар.
2. Дългогодишен, несменяем н-к на народната милиция
3.Дългогодишен н-к на полицията/след 1990г./
4.Зам. х-к на затвора в Ловеч
/абе все в репресивния апарат на БКП/
5. КМЕТ, ама кмет, крадец.
6. Председател на Об.НС-Троян.
Човек на място.
Та затова предлагам него за депутат
/Това разбира се беше ШЕГИЧКА.
Трябва съд за този човек. СЪД!
А за цитираните по-горе кандидати/ мераклии/ един хвани, друг удари.

Анонимен каза...

45.Още един от всички каза...
Тръпки ме побиват като виждам какъв интелект лъха от всички тези анонимни писания. И тези хора ще определят съдбата на България с вота си! Бог да ни е на помощ!

Анонимен каза...

Що не се гръмнеш, не анонимний интелектуалецо?

Анонимен каза...

41-ви,какво е това писатия?

Анонимен каза...

Що не боричкате жените си или гаджетата , че се стопи нацията , ами висите тук с часове и се мъчите да блеснете с анонимен вой.

Анонимен каза...

Ако ни обадиш и ти,защо не мандросваш твойта кикимора,не аномний ебачо...

Анонимен каза...

Ей, много ербап пикльовци и лумпени! Наводнили са този сайт.

Анонимен каза...

Пропусна да споменеш,че са и анонимни, путьо смотан!

Анонимен каза...

Каква връзка има Минко Герджиков с Троян живял като юноша в Терзийско. Трябва ли да му осигурим 4 спокойни години и допълнителен доход.

Анонимен каза...

Браво другари гербери, имате ли още привърженици? Включете ги в листата! Вас след три месеца ,никой няма да Ви споменава. Вие ще бъдете едно нещастно минало.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |