Преодоляват се последствията от силния вятър

* При рискови ситуации се обръщайте към дежурния служител в Община Троян – на тел. 0670/6-80-50, и към органите на полицията и ЧЕЗ

РЪКОВОДСТВОТО НА ОБЩИНА ТРОЯН информира гражданите, че от силния вятър има изкоренени и прекършени дървета в някои от ключовите улици на града и селата. Има увредени три паркирани автомобила от паднали дървета. Няма пострадали хора. Най-тежко е положението в с. Голяма Желязна, където има паднали електрически стълбове. В Троян няма проблем с електрозахранването, но няколко села продължават да са без ток, като аварийните групи на ЧЕЗ продължават работа.

ВСИЧКИ ПАДНАЛИ ДЪРВЕТА са своевременно отстранени от пътните артерии, а тротоарите са разчистени с цел осигуряване на безпрепятствено движение на гражданите. Кметът на общината Донка Михайлова извърши обход на всички критични зони и е в постоянен контакт с началника на Районно управление на МВР, представителите на ЧЕЗ и органите на Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“. Взети са мерки за осигуряване на дежурство през нощта за отстраняване на евентуално възникнали аварии. За съжаление, след справянето с авариите, отново има скъсани жици и борбата с вятъра продължава.

ПРИ РИСКОВИ СИТУАЦИИ гражданите следва да се обръщат към дежурния служител в Община Троян – на  тел. 0670/6-80-50, и към органите на полицията и ЧЕЗ.

Община Троян

5 коментара:

Анонимен каза...

" Кметът на общината Донка Михайлова извърши обход на всички критични зони и е в постоянен контакт с началника на Районно управление на МВР, представителите на ЧЕЗ и органите на Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“."

Бурята продължава повече от 10 часа, Донка какво е обиколила и какво е разчистила,само тя си знае. А заучената фраза,че е в постоянен контакт с еди кой си,може да прочетете във всички съобщения от общината свързани с подобни събития.

Е,другарко Михайлова, докога със заучени фрази и евтин популизъм?

Анонимен каза...

Ами разчистила е всичко. Я гледай по телевизията какво става другаде. Айде стига със заучените фрази за евгиния популизъм г-жо платена ПР-ке! Замириса ти на избори и на хонорарчета и се активизира.

Анонимен каза...

След комисията която ни пази от мечки стръвници, другата, която ни пази от срутващи се сгради, да вземат да направят още една, която пък да ни пази от падащи дървета. Предлагам минималната заплата за кибичещи комунисти да е 1000 Евро.

Анонимен каза...

Не е нужно Донка да разчиства. Важното е, че са взети мерки. Работниците на "Комунални услуги" постоянно са на повикване и отстраняват паднали дървета и това което е нужно, се прави. Така че Донка не си стои в кабинета и не гледа от прозореца.

Анонимен каза...

До първия анонимен коментар: Моля, не пишете без да сте наясно с нещата!!! Г-жа Михайлова обикаляше критичните места и си вършеше добре работата. Успех и на следващите избори, г-жо!!!!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |