Ивайло и Йоанна заминават за Брюксел

* Тийнейджърите от СОУ „Васил Левски” спечелиха голямата награда в конкурса, обявен от евродепутата Мария Габриел

Мария Габриел, Ивайло и Йоанна
ДВАМА УЧЕНИЦИ от най-голямото троянско училище СОУ „Васил Левски” – Ивайло Чавдаров и Йоанна Светозарова, спечелиха голямата награда в своята възрастова група (10.-12. клас) в конкурса за мултимедийна презентация на тема „Европейска година на гражданите 2013 – моят личен принос” и заминават за Брюксел. Ученическото състезание бе обявено от евродепутата Мария Габриел (ЕНП/ГЕРБ), която осигурява и наградите, и в него участваха над 100 ученици от цялата Ловешка област.

ИВАЙЛО И ЙОАННА ще посетят Европейския парламент и ще имат възможността „на живо” да наблюдават работата на най-висшия ръководен орган на Европейския съюз. Още няколко възпитаници на троянското СОУ „Васил Левски” станаха лауреати от конкурса на г-жа Габриел – Павел Зембърски (7.-9. клас) и Михаела Вълчева и Божидар Стаевски (10.-12. клас); тримата получиха поощрителните награди в своите групи и ще са гости на официалното честване на Деня на Европа – 9 май, в София. И от нас – честито!

Т21

19 коментара:

Анонимен каза...

bravo,mnogo uspehi i zanpred

A.C каза...

vinagi shte se namerqt prostaci kato 1-vi

Анонимен каза...

Жал ми е за децата, сега като ще започне едно оплюване...

Анонимен каза...

http://www.youtube.com/watch?v=2gm9q8uabTs

Анонимен каза...

Браво на децата! Ивчо поздравявам те! Успех!

Анонимен каза...

Много успехи и в следващите начинания и да не остават в Троян

Анонимен каза...

Браво, Чавде!

Анонимен каза...

Бачо, Ивайло; да ми купиш подарък???

Анонимен каза...

Случайно ли е че на едното дете баща му е шеф на енергото в Троян, а на другото баща му е общинар !!!

А.С каза...

Не 9-ти не е случайно, това доказва че кадърните хора създават кадърни деца, а не лумпели като някои от пишещите тук. Не търсете навсякъде и навсяка цена мръсотия. И не опетнявайте децата. Аман от простаци по белия свят

Анонимен каза...

По-голям урод от 10-ти няма. Какъв е шанса дете с нормални родители да се озове в подобна ситуация?НИКАКЪВ!А това,че наричаш децата на обикновените хора,прости и необразовани, показва какъв изрод си!

Анонимен каза...

Аз съм нормален родител и обикновен човек. И който ме познава ще го потвърди. И твърдя на 9 и 11, че синът ни сам, с уменията и трудът си е постигнал това признание, а шанс има когато се участва.
Бойко Чавдаров - баща на Ивайло

Анонимен каза...

Децата на семействата с добри доходи имат по–големи възможности за много неща, които могат да дадат на детето по–добро развитие–играчки, книги, правилно хранене с качествена храна, възможност да пътува, ваканциите са безгрижни, детето живее в спокойна среда. Децата израстват със самочувствие и увереност. Битието на тези деца е добро, и при правилно възпитание постигат много добри резултати.
Друг е въпроса, че от стари времена децата на такива семейства се поощряваха в училище, гледаше се на тях като на по–качествени! Поощряваха се, изкараната слаба оценка не се пишеше, даваше им се втори шанс.
От работническите семейства бяха по–долното качество. Защо? С ниските доходи, работническото семейство не можеше да подсигури доста от нещата, които можеха богоизбраните–лагери, екскурзии, и много други качествени неща. Семейството с ниски доходи се задоволява само с това, че е сложило нещо на масата, а детето, въпреки и кадърно, расте комплексирано и без самочувствие. Дори и успеха в училище не му дава сигурност за утре, защото знае, че не е възможно да постигне много, защото няма "гръб"!?
Нека успяват децата, всички деца, не само тия, на които родителите са "някои".
Пожелавам от сърце успехи на младите хора, и най–вече честност и справедливост в работата!!!

Анонимен каза...

13 ти/та, хората никога не са били равни и няма да бъдат.Винаги и всякога някой е бил на някой. Будните намират начин и се образоват.Нека отидат в Брюксел заслужили са го. Като се върнат ще разкажат за хубавото-за лъскавите институции, за стандарта на живот.Чистачката в Европейската комисия взима 5 000 евра на месец. Нормално е като има такива бедни донори като нас. 5 милиарда евро сме внесли в Брюксел като вноски от началото на членството ни, 2,5 милиарда евра са се върнали с определени условия за какво е допустимо да се похарчени.Другите ги НЯМА! А сме най бедните! Това е политиката на Брюксел.Това справедливо ли е? Това попитайте деца.Попитайте как баба ви живее със 75 евро на месец.И да не Ви прави впечатление че всеки 5 в Брюксел е от малцинствата или е негър. Демокрация. Успех деца и ако имате възможност не се и връщайте.

Анонимен каза...

На всички които завиждат ще им го бодна в устенцата.
Бачо Пешо от 2 етаж.

Анонимен каза...

На всички които завиждат ще им го бодна в устенцата.
Бачо Пешо от село Добродан.

Йоанна каза...

Много бърза оценка направихте за интелектуалните ни способности, за да достигнете до извода, че всичко се постига с пари. Освен това, баща ми не е общинар (дори не живее в Троян). :)

Анонимен каза...

Баси троянците..вместо да са горди, те плюят....

арх. Десислава Василева каза...

Аз също заявявам, че сестра ми е постигнала всичко гореописано съвсем сама. Също искам да кажа още няколко неща:
1, Баща ни не е „общинар” (нямам представа какво визират болните ви мозъци и какво си представят чувайки това понятие, знете ли реално какво правят, с какво се занимават и каква заплата получават общинарите?!);
2, Сестра ми никога не е била превилегирована при никакви обстоятелства и всичките и успехи зависят единствено от нея самата;
3. Моите успахи също ни си базират на неофициални мотиви и оценки;
4, Съвсем обикновени хора сме нашето семейство... обикновени, но качествени....
И да си знаете: Недейте да вините другите и най-вече чуждите деца за собствените си неуспехи, Аман от троянската еснафщина!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |