Троянският Хлебозавод с национална награда

* „Хлебопроизводство и сладкарство” ЕООД се нареди до „Белла България” сред отличниците в Националния конкурс за иновативни продукти * Наградата на троянци е за хляб „Здраве”
Отличници
Директорката Стаменка Дамянова получава наградата
ТРОЯНСКИЯТ Хлебозавод („Хлебопроизводство и сладкарство” ЕООД - Троян) – лидерът в производството на хляб и хлебни изделия в нашия район - се нареди редом до „Белла България” сред призьорите в петия Национален конкурс за иновативни продукти в хранително-вкусовия бранш, организиран от Съюза на хранителната промишленост. Троянските хлебопроизводители спечелиха диплом и плакет за своя хляб „Здраве” – богат на влакнини и минерали и беден на мазнини и сол, което го прави предпочитан от диабетици, хора с проблеми на стомашно-чревния тракт, проблеми в метаболизма и др. Церемонията по награждаването бе на 29 ноември 2012 г. в Зала 8 на Националния дворец на културата (НДК) в столицата.

„ТОВА Е ПЪРВАТА ни голяма награда от национален мащаб, което няма как да не ни радва. Отличието ни мотивира след една година в НДК да представим своя пореден печеливш продукт – нов истински вкусен и здравословен хляб”, коментира изпълнителният директор на „Хлебопроизводство и сладкарство” ЕООД Стаменка Дамянова. И от нас – честито!

27 коментара:

Анонимен каза...

Браво!!!
Само с производтсво този град ще се съхрани и оцелее.

Анонимен каза...

Да кажат защо с новата поточна линия развалиха вкусът на хляба. Сега повечето троянци предпочитат хем по-вкусният, хем по-евтин плевенски хляб.

Анонимен каза...

Хората негудуват и от сплесканата форма на нарязания на филий хляб,просто не прилича на нищо,а отгоре на това може би троянци ядем един от най-скъпят хляб в страната от години наред...ЗАМИСЛЕТЕ СЕ ...поне малко..!!!!!!

Анонимен каза...

Троянският хлебозавод печели национални награди,а Плевенският - признателността и парите на региона с цена,качество?!?Де да видим къде е истината,като няма мутренски номера?

Анонимен каза...

Поздравления на за усилията и ентусиазма на госпожа Дамянова!Кадърен троянски мениджър!

Анонимен каза...

Едва ли така мислят работещите там. Питате ли ги по колко време работят в страх и унижение? Тя и лакея и Стоева всяват страх и ужас сред повечето работещи. Добре е че все още има и там честни и горди хора, на които все още се крепи този завод. Не знам дали собствениците са слепи или просто не искат да знаят какво става там, или са част от играта.Защо не напише една статийка затова на каква цена карат хляба на Плевен, Ботевград и къде ли не и да се снима с цените на които се продава там....

Анонимен каза...

Тая работа с наградите в България, без значение в каква област, са като Златния Орфей едно време.Кой не се е явил,само той не е отнесъл какъвто и да е приз. А 5-ти коментиращ мазен лакей, да погледне поста след него и да отговори.Но не, лесно е да се ближат гъзове,да се навеждаш и да поемаш.На каква цена обаче, какво печелиш, щом всеки знае каква е действителността в хлебозавода ?Особено в някакъв форум да се навеждаш!

Анонимен каза...

хайдеее, утре на Плевен или Ловеч да пазаруваме! За Бога, братя, не купувайте нищо от магазините в Троян и да видим докога тук ще е най- скъпо!

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Някой знае ли какво е да работиш 5 нощи подред по 8 часа или по добре да сезираме охрана по труда.Да ама никой не смее дори да си го помисли защото ..сещате се.

Анонимен каза...

Аз пък си купувам Плевенски хляб и съм много доволен.И хич не ме интересува троянския.

Анонимен каза...

браво на № 9 !!! поздравления много точно казано за госпожата !!!

Анонимен каза...

Пчеличките работят, а познайте кой обира лаврите...

Анонимен каза...

11ти, аз пък си купувам само заводски троянски хляб, най-вече типов, и съм много доволен.

Анонимен каза...

Вие все още ли вярвате че по нашите магазини има типов хляб? Всеобща заблуда. Има в най добрия случай добруджа с леко оцветяване.

Анонимен каза...

Нека си печелят наградите, хляб техен няма да ядем на по-високи цени

Рицар без доспехи каза...

Когато съм си в Троян почти не консумирам троянски хляб. Не ми харесва нито вкусът му, нито качествата му. Мек е като гъба, на огромни шупли, което означава, че е с много набухватели вероятно. Предпочитам малки хлебчета, пък било то и значително по- скъпи. Хляба в Троян първо е много скъп и второ некачествен! Мое мнение!

Анонимен каза...

Стига сте завиждали на успелите,интелигентни и реализирали се със собствени сили и качества хора !

Анонимен каза...

Интелигентните в наше село не успяват да се реализират.

Анонимен каза...

Уважаеми коментиращи,
Цената на хляба (както и на всяка друга стока)и стойността на заплатите се определят от икономическата конюнктура в града и общината. Ако има достатъчно търсене на нещо, цената му е висока. Ако има достатъчно предлагане на работна ръка, цената й е ниска. Всеки що-годе интелигентен човек го знае! Злобните коментари само издават просташко безсилие! Като не ви харесва хляба на хлебозавода, не го купувайте, няма проблем. Като не ви харесва да работите там, ходете другаде!

Анонимен каза...

Ми ако беше малкоооо по-умен/на, щеше да си схванал/а, че в горните 19 коментара, точно това се казва. Ама то, тук (в главата) няма никой, кухо,празно...

Анонимен каза...

20-ти си стращно прав. Измисли колелото.

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Г-жа Дамянова е уважавана в града и прави много хлебозавода да върви напред поздравявам я за енергията и усилията.

Анонимен каза...

Много хора изобщо нямат представа как мирише истински хляб и какъв вкус има. Вероятно малко си спомнят малките частни хлебопекарни, от които ухаеше на хляб цялата улица. Днес се произвежда количество без никакво качество, пълно с химия.

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Маймуницата, на която пишеш, показва единствено и само каква трагедия си...

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |