Нова троянска жертва на пътя

* 19-годишната Петя загина в тежка катастрофа преди Плевен, шофирала първата й братовчедка

В ЧЕТВЪРТЪК, 15 ноември, около 8:50 ч. сутринта, при разклона за с. Слатина на пътя от Ловеч за Плевен лек автомобил „Опел Вектра” изпуска десен завой и се забива в крайпътно дърво. От удара на място загива 19-годишната троянка Петя Г., возеща се отпред; шофьорката - първата й братовчедка В. Б. (27 г.), също от Троян, се отървала с натъртвания. Дядото на двете млади жени – 70-годишният П.Б., пътуващ на задната седалка, е със счупено ребро, но без опасност за живота. Загиналото момиче тази година завършило механотехникума в Троян и работело като сервитьорка в града.

ТРИМАТА от Троян пътували за медицински преглед на дядото в Плевен. По предварителни данни причината за трагичния инцидент, непредизвикан от други автомобили или усложнена пътна обстановка, е високата скорост. На 18 ноември (неделя) от 11:00 ч. в църквата „Св. Седмочисленици” в столицата с панихида ще бъде отбелязан Световният ден в памет на загиналите при пътни злополуки. 

Т21

10 коментара:

Анонимен каза...

Бог да го прости!

Анонимен каза...

Бог да го прости момичето!

Анонимен каза...

Бог да прости всички загинали във "войната" по българските пътища!
Съвременните войни–по пътищата и икономическите! Първите от прекаленото самочувствие и лекомислие, а вторите от недомислие и заблуди.

Анонимен каза...

Бог да прости, ако има защо на починалата. На тъпата овца която е шофирала пожелавам да живее с вина до края на дните си.Можеше и по-зле да е, ако не беше се ударила в дърво , а в насрещен автомобил.Жените зад волана са най-меко казано огромно недоразумение.

Анонимен каза...

Алоооооо 4-ти, и без да и пожелаваш със сигурност ще живее с вина до края на дните си. И не бъди толкова злобен, защото е много лесно да съдим другите за грешките им, но не знаеш какво точно е станало. Знаеш ли че и патрулката, която е отивала на произшествието също е катастрофирала, дали пък не е имало някакъв проблем в пътната обстановка???

Анонимен каза...

4-ти Как не те е срам да изречеш тези думи! Никой не е застрахован от подобно нещо, ти също! Аз казвам да пази Господ от подобна грозна картина! Нека Бог да го прости момичето и нека Бог помогне на другото да по-превъзмогне ситуацията!

Анонимен каза...

Не искам и аз да съдя,но бих допълнил,че тази жена зад волана никога не караше с ума си!Винаги натискаше петада на колата и то в града!Бог да прости милото момиче което така нелепо загина!

Анонимен каза...

Ей,изби се този млад свят......Лудост,някъква е това!!!!

Анонимен каза...

6-ти, когато погребеш детето си загинало в нелеп пътен инцидент подобен на този, тогава ще ми говориш за срам.Дано не ти се случи никога. И замълчи, защото болката никога не отминава.

Анонимен каза...

Лека му пръст на това младо момиче...А иначе за шофьорката се съмнявам колко да и тежи на съвеста ако е имала такава и малко повече ум е нямало да кара толкова бързо защото завои се изпуска само от превишена скорост.Още няма сняг и поледици.Ами ако се беше забила челно в друга кола и избие невинни хора..В този град почти всички младежи карат като обезумели и това явно е някаква форма на престиж ли гъзария ли или нямат МОЗЪК.МОЗЪК.МОЗЪК.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |