Ловците си почистиха

* „В сряда (26 септември) чувалите и всички отпадъци бяха извозени, а районът на парка – идеално почистен. Който иска, 
може да провери на място”

ДЕН СЛЕД излизането на материала ни „Лайнарщината на ловците” получихме официално писмо, подписано от щатния секретар на Ловно-рибарско дружество (ЛРД) – Троян Иван Дочев и кой знае защо кръстено „Опровержение”. В него се припомняше, че за доброто протичане на празненството на Къпинчо по случай 115-годишнината на дружеството (събота, 22 септември) били осигурени химически тоалетни, а на всяка дружинка - раздадени чували, в които добросъвестно се събирали отпадъците. Но в неделя и понеделник (23-24 септември) отпадъците са били „раздърпани от безстопанствени кучета, което е създало впечатление за хаос”. Възможността на ОП „Комунални услуги” пък била боклукът да бъдат транспортиран чак в сряда (26 септември), когато „всички отпадъци бяха извозени и районът на парка – идеално почистен” (пълния текст на писмото ще прочетете по-долу).

*****
 
Сдружение Ловно-рибарско 
дружество - Троян

ОПРОВЕРЖЕНИЕ

На 22 септември 2012 г. СЛРД – Троян проведе тържествено честване на 115 години от основаване на Дружеството. За целта парк Къпинчо беше основно почистен от треви и храсти и множество отпадъци. Това беше извършено от ОП „Комунални услуги” – Троян за доброто протичане на празника.

Осигурени бяха химически тоалетни и на всяка ловна дружинка бяха раздадени чували за събиране на отпадъците. След тържеството всички най-добросъвестно събраха отпадъците в чувалите, а те бяха събрани за извозване. В неделя и понеделник отпадъците са били раздърпани от безстопанствени кучета, което е създало впечатление за хаос. Възможността на ОП „Комунални услуги” беше отпадъците да бъдат извозени чак в сряда.

В сряда (26 септември) чувалите и всички отпадъци бяха извозени, а районът на парка – идеално почистен. Който иска, може да провери на място.

Ръководител: Иван Дочев


Още по темата:

5 коментара:

Анонимен каза...

Опровержение!?!?!??!?!?!
Ама какво да очаквам от дърводелци от селата,тортаджии, и каква ли не сган, избиваща комплекси за малоценност . Да не мислиш , че българския им е силната част.

Анонимен каза...

1-ви,какво за българския?

Анонимен каза...

Айде бе, ви с дето плюете сте най/големите комплексари. Щом ловуването е разрешено от закона, ще си го практикуваме.
Хайде колеги, много мина, малко остана, стягайте се за откриването следващата седмица, апък мънкалата, ако искат да се пръснат от яд !

Анонимен каза...

1-ви, що ли не пратиш на родителката си един полов привет!

Анонимен каза...

Възможността на ОП „Комунални услуги” беше отпадъците да бъдат извозени чак в сряда ????

Това направо взех че го повярвах.

Другия път да наемете фирма, която (има възможността) да извози боклуците преди да дойдат бездомните кучета, за да не се излагате като кифладжий.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |