Браво на Момчил!

* Възпитаникът на СОУ „Васил Левски” – трети на Националната олимпиада по астрономия

10-КЛАСНИКЪТ от троянското СОУ „Васил Левски” Момчил Петров завоюва трето място на Националната олимпиада по астрономия, провела се в Ямбол от 27 до 29 април, научихме от PR-ката на училището Ралица Бенчева. С успеха си троянският талант - единственият призьор от общообразователно училище (СОУ), и неговата преподавателка д-р Надка Данкова нарушиха хегемонията на природоматематическите гимназии и по убедителен начин доказаха националното си ниво. Момчил придоби и правото да се яви на подборния кръг за участие на Международната олимпиада по астрономия, чийто домакин ще е Южна Корея.

ТОВА Е ПОРЕДНИЯ ГОЛЯМ УСПЕХ на младия звездоброец и активен член на Школата по астрономия към СОУ „Васил Левски”, ръководена от д-р Данкова. Миналата година Момчил си извоюва място в българския национален отбор и се класира 4-ти в своята възрастова група на XV Международна олимпиада по астрономия в Украйна, като само 3 точки не му достигнаха да спечели бронзовия медал.

Т21

9 коментара:

Анонимен каза...

Браво на момчето!

По друга тема.. Връзки с обществеността? Наличието на човек на такава позиция по какъв начин допринася за предоставянето на качествено образование на учениците в това училище? С чии пари се плаща заплата на г-жа Бенчева?

Анонимен каза...

Въпросната г-жа Бенчева, не е ли "ПР-ка" на ИБ на ПП ГЕРБ Троян и нещо като журналист в едно подобие на телевизия?

Анонимен каза...

Аплодисменти за Момчил и г-жа Данкова, шапка ви свалям, внасяте така необходимия позитивизъм за Троян, супер сте :)

Анонимен каза...

Ралица е на тази позиция защото е красива и умна.

Анонимен каза...

а аз съм дядо мраз, щото обичам децата......

Анонимен каза...

красива и умна!!!ле-ле-ле....

Анонимен каза...

Сигурно има някакви качества,но чак пък красива и умна!

Анонимен каза...

Това училище/СОУ"В.Левски/ само с PR не става,трябва и работа!

bai ivan каза...

А 4-ти това за умна и красива може да поспорим.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |