Тези щръкнали маркучи

* „Най-фрапантно е срещу механа „Старата къща”, където хората трябва да се навеждат, 
за да минат”

Читателите ни пишат

ЗДРАВЕЙТЕ, Т21. Сигурно не съм първият, на когото са му направили впечатление кабелите по новоремонтираната ул. „Христо Ботев”, излизащи изпод тротоарите и разчекнати във всички посоки. Днес обаче снимах на две места, където въпросните кабели стърчат изключително грозно и пречат на пешеходците. Не съм специалист, но и на пръв поглед си личи, че начинът, по който излизат изпод тротоара (полулегнали), е много елементарен и направеното е колкото да се отбие номерът?!

НАЙ-ФРАПАНТНО е срещу механа „Старата къща”, където хората трябва да се навеждат, за да минат. Аз питам - няма ли контролни органи, които са приели обекта след завършването му и как не са забелязали тези щръкнали маркучи. Сигурно е планирано един прекрасен ден някой да реши да си прекара по тях ток, телефон или интернет (или за каквото са там), обаче по този начин ли е трябвало да ги оставят?! Всичката ни работа е такава! Отврат!

22 февруари 2102 г.

Дилян Петров, Троян

27 коментара:

Анонимен каза...

Да е само това срещу и до механа старата къща здраве му кажи. Тези маркучи в повечето случай не се виждат от неправилно паркирали автомобили.

Анонимен каза...

Какво завиждате пак бе разбирачи!

Анонимен каза...

Много красиви маркучи, да ги впишат в световното културното наследство на UNESCO!, като пример за управленски майсторлък! :)

Анонимен каза...

Ами къде има място в тоя шибан град да паркират автомобилите,та все те са ви пречка ,или всички трябва да преминем на каруци за да са доволни нещастните селяни.

Анонимен каза...

Никой не е казал,че автомобилите трябва да са нацвъкани като кравешки лайна из шибания град. Ще си правиш сметката когато излизаш,дали където отиваш не е по-добре да отидеш с такси,автобус или да те закара някой.Никой в този шибан град не е длъжен да търпи комплексите на селяндурите слези оня ден от каручките и се покачили на автомобили!

Анонимен каза...

Сигурно ЧЕЗ няма скоро да си свършат работата, защото тази зима са отчели загуба от 8 млн.лева. Като увеличат тока, съберат и малкото ни останали стотинки, може някой да се сети, че не си е довършил работата, която вече е платена.

Анонимен каза...

Във ЧЕЗ трябва страхотна реформа става въпрос за......... троянското.

Анонимен каза...

Не е ли по добре да се работи като по времето на енкин , да не се оставят тръби за бъдещи комуникаций и след месец два когато се наложи да се прокарат да се разкопае пак .

Анонимен каза...

Аха, отчели загуба от 8 млн.лева... А печалби от колко са отчели преди, спестени чрез липсващи инвестиции в инфраструктурата им ?

Анонимен каза...

№ 5
Като нямаш пари да си купиш кола върви пеша.
Но не си позволяваи да даваш акъл.

Анонимен каза...

А искаш ли да се видим да ти надуя камбаната, копеленце неграмотно?

Анонимен каза...

Шизофренична толерантност! Браво на вас!

Анонимен каза...

Някой хора са с "надути камбани" по рождение.Дали тази "камбана" не е бъдещ инвестор в "паяк"? за да се осребри ?

Анонимен каза...

Искаше да кажеш нещо ли 13?

Анонимен каза...

14. Камбаната ти кънти на кухо...

Васил Митков каза...

Според мен ЧЕЗ няма нищо общо.Въпросните тръби бяха поставени от двата интернет и ТВ доставчика за Троян "Сити Нет" и "Оптиспринт" и са в отговор на новите изисквания за премахване на въздушните мрежи и изграждане на подземни такива.Остава да се надяваме ,че в най-скоро време ще бъдат прикрепени със скоби към фасадите на сградите!

Анонимен каза...

Видях таблата пред жилищните кооперации отоплявани с природен газ в Ловеч. Знам как е извън България сега. Това, което видях в Ловеч, сякаш беше от 1930 година някъде на Запад. Сигурно, в името на сигурността, никога няма да се възползвам от тази услуга, в този вид! Но, явно при нас важи правилото "Каквото плащаш, това получаваш"! А дали някога ще е по–различно?

Анонимен каза...

Чета и се смея. Правиш една две снимки, малко коментарче и.....чети и се смей на простотии. Хем не знае, хем не пита, хем прави коментар. Не че няма проблем с тези колектори, просто обекта не е завършен, а и качеството му е трагично.Пишете братя пишещи, пишете глупости за да има на какво да се смеем.

И. Ц. каза...

Както е казал Йовков "Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже...", а аз бих го перифразирал на "Боже, колко простотия има в тези форуми и коментари, Боже..." Много се ядосвам, когато се пишат коментари за неща, които не са по темата. Останете със здраве!

Анонимен каза...

Голяма простотия,наистина!Войнстваща и налагаща се над всичко!!!!

Анонимен каза...

Основната простотия са щръкналите маркучи.

Анонимен каза...

19 ти, то мъката я има, но я няма бялата лястовица. Няма я надеждата за нещо по-добро в земите български.Няма я и надеждата, че този народ ще се събуди и ще излезе на площадите да поиска сметка на всички управлявали пред тези 22 години. Всичко е " умряла работа" и си има своето основание. Т 21 да направи анализ/ако иска де/ от освобождението насам България в колко кризи е преминала-национални, световни, икономически, политически и незнам кви още. В анализа да е посочено -винаги и кой плаща цената. Оттам ще е ясно защо българският народ е апатичен и със робска психика, граничеща с мазохизъм.Гледахте ли вчера/неделя 26.02.2012г./ по Нова телевизия как в обедната си почивка съдии, прокурари пият вино и концентрати. После отиват да съдят. Става въпрос за НЕЗАВИСИМАТА съдебна власт.Изобщо където и да погледнеш-мръсотия, корупция и гадост.

Анонимен каза...

Първо се мисли,после, след като нещата са измислени се строи.Тук се строи какво да е, евтино, мизерно и грозно само за да се вземат парите. Голяма естетика - ( на криво )( заковани ) отвън по фасадите маркучи. Тези маркучи са сертификат за некадърност на проектант, възложител и изпълнител.За контрол няма да говорим.

И.Ц. каза...

Много ми хареса, мнението ти, 19-ти! Ще си позволя да цитирам друг от класиците ни, за да подкрепя твоята теза "...не сме народ, а мърша...". Боли ме като го казвам, но си е живата истина. Ето от 24 коментара всеки се е писал анонимен, никой не се осмелява да стане, за да позицията с имената си, дори аз съм само с инициалите си. Нека се позамислим защо това е така.

Васил Митков каза...

Уважаеми И.Ц.лично аз се стремя винаги да се подписвам с регистрацията си в Google.Погледнете коментар №16.Въпреки това станах обект на анонимни подигравки когато поради технически проблем качих два пъти пожеланията си към г-н Фичев след статията по повод на юбилея му.

Васил Митков каза...

Вземам отново думата защото от прозореца си виждам как две момчета вече прикрепят въпросните тръби.Това е в центъра до офиса на Спиди.Явно статията е изиграла своята положителна рола.Благодаря и на стопаните на тези тръби защото без тях нямаше да можем да четем вестника ,да пишем във форума и да гледаме телевизия.

Анонимен каза...

Навсякъде по света гледат телевизия и имат интернет, без наковани отвън по фасадите грозни маркучи.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |