Верен страж на сигурността и обществения ред

(публикувано във в-к „Троянски глас” в края на м. септември 1989 г.)

Платена публикация Граждани за Троян

Предоставяме този e-mail - grajdanizatroyan@abv.bg -
на всеки, който има информация, факти или документи за корупция, разхищения или престъпления от кмет, кметски или общински служители (сегашни или бивши). Ако го желаете, вашата анонимност е гарантирана.

 Граждани за Троян

*****

В тези празнични и скъпи за всеки истински българин септемврийски дни се навършват 45 години от създаването на органите на Министерство на вътрешните работи. Създаването на органите на МВР на 10 септември 1944 г. е важен революционен акт с дълбоко социално и класово съдържание. Изградени в огъня на революцията, те са истинска рожба на партията и народа, техен стоманен щит и меч, един от въоръжените отряди на диктатурата на пролетариата.

Правото и високото доверие да станат бойци на фронта за защита на сигурността и социалистическия обществен ред заслужиха едни от най-верните синове и дъщери на партията и народа, дошли направо от партизанските землянки, от концлагерите и затворите. В най-тясна връзка с народа, органите на МВР застанаха на челна позиция в битката с вътрешните и външните класови врагове, поведоха безпощадна борба за разрушаване на буржоазната държавна машина и полицейския апарат, за гарантиране на сигурността на страната и създаване на здрав обществен ред.

В продължение на 45 години служителите на МВР преминаха по много трудни и стръмни пътеки, през многобройни битки и ожесточени схватки с класовия враг. Органично свързани с народа, дълбоко предани на делото на социализма, те воюват неуморно за осигуряване на националната сигурност на социалистическа България, спокойствието и достойнството на гражданите, за защита и подпомагане на икономиката, за опазване на народното имущество от престъпни посегателства, разхищения и пожари, бдят за безопасното движение по пътищата, за строгото спазване на социалистическата законност. (…)

И днес в основата на дейността на служителите от МВР са определените от партията принципи: беззаветна преданост към делото на революцията, тесни връзки с народа, непрестанна вярност към партията и народната власт, законност и твърдост в борбата с класовия враг и висок пролетарски хуманизъм. (...)

Сега пред органите на МВР стоят качествено нови задачи. Тези задачи ние изпълняваме в условията на сложна международна обстановка. Подривната дейност на империализма срещу нашата страна цели да дестабилизира икономическите устои на обществото ни, да наруши морално-политическото единство на народа. Под ръководството на партията и с пълна подкрепа на населението органите на МВР успешно се справят с всички явни и скрити врагове, активно съдействат за по-нататъшно укрепване на българската нация. В борбата срещу престъпността широко се използват съветския челен опит и постиженията на братските социалистически страни.

В дните на 45-годишнината от социалистическата революция в България, чествайки своя боен празник, единни и сплотени около априлската линия на партията, органите на МВР не ще пожалят сили и занапред ще бъдат стоманения щит и меч за защита на социалистическите завоевания на нашия народ, за процъфтяването на социалистическа България.

подп. Минко Акимов,
началник на общинското управление на МВР - Троян

П.П. Съкращенията не променят смисъла и духа
на написаното, подчертаното е от автора.

62 коментара:

Анонимен каза...

Ейй, здраво са го захапали Акимов... явно битката за обс е сериозна..

Анонимен каза...

Да живее БКП.made in Troyan.

Анонимен каза...

Акимов е Хамелионът на хамелионите. Просто нямям
думи! За 20-тина години такова курвенско измятане. Наи големия ташак,е че преди изборите
ходеше из градчето и агитираше да не допуснем
комунистите да се върнат на власт. Ха,ха,ха...

Анонимен каза...

Айде да се сетим, кой може да притежава подобен материал /ако приемем, че е автентичен/.
Акимов, яко си настъпил другарите от ДС.

Анонимен каза...

Нас червеното знами родииииии
Нас не ще ни оплаши смърттааа
Минчо е навсеки километър....
БКП БКП БКП БКП БКП БКП

Мумифицияне, не виждаш ли,че където и да се покажеш, винаги ставаш обект на подигравки!

Анонимен каза...

Минко Акимов:
Комунистите родината изграждат,
комсомолците със тях строят.
Пионери,
пионери!
Славен път ни чака – трудов път.

Светлю Дочков:
Комунисти, комсомолци, пионери
сме в един и същи строй.
Комунисти, комсомолци, пиониери!
заедно във труд и бой.

Марин Радевски:
Комунистите щурмуват небесата,
комсомолците след тях летят.
Пионери,
пионери!
Славен път ни чака –
звезден път!

Анонимен каза...

Може ли такава простотия, всеки ден да се публикуват подобни статии в които е замесен Акимов. Не защитавам никой, но тоя сайт започна да става отврат. А пък и искам да попитам автора на статията той към коя партия е бил през 80-те години? Въпрос на който отговора е ясен. Ама тогава смеел ли е да шукне?!? А сега е много смел, толкова смел, че остава анонимен зад абревиатурата "Граждани за Троян". Аман от смешници.

Анонимен каза...

Стига се обвинявали Минко Акимов за всички беди в града . Тои ви бил затворил фабриките , тои бил изгонил големите вериги магазини тои бил откраднал 3 и кусор милиона лева . Още малко ще кажете и че по трапето прави пеперуди за сняг за да провали новата кметица в снегопочистването . Завидяхте му за 60 те лева увеличение на заплатата , а не виждате раздутата общинска администрация и множеството заместник кметове назначени по партийна линия .
Явно като началник на милицията доста болезнено е настъпил И.Х за неговите далавери , че чак се набутва да пише платени публикаций от името на граждани на Троян . Ако Минко си беше свършил по - добре работата и имаше независима съдебна система автора наи-вероятно сега трябваше да пише не от името на граждани за троян а от името на обитателите на ТПО Атлант .

Анонимен каза...

"Граждани за Троян" не е абревиатура!

Анонимен каза...

Един съвет към Генади провери истински ли са банкнотите с които си плаща Платена публикация известния художник .

Анонимен каза...

Oплюхте човека тотално,като почине ковчегът му трябва да е с много дупки,за да могат червеите да излизат по често за да.............. повръщат.

Анонимен каза...

След като изгоним дъртия пърдялник по трапето, идва ред и на крадеца от желязна.само така има шанс,от Троян да остане нещо живо.

Анонимен каза...

към 7-ми,ако този сайт ти е отвратителен,просто не го чети,но през 80-те години много хора НЕ бяха членове на партията майка(БКП),така,че автора на статията не знам дали е бил партийно обвързан,той просто е публикувал реч на вожда Акимов,която показва и доказва колко верен е бил на комунистите,от които сега се отрича все едно,че никога не е било.Именно за това Държавата е на този хал,защото има много като него(бояджий) на високи постове,които гледат само личните си интереси и облаги.

Анонимен каза...

Към 4-ти:
Тази статия е побликувана във в."Троянски глас"м.септември 1989 г.Който иска може да я издири и убеди в нейната автентичност.
Към 7-ми:
Автора е Минак и отговора е ясен -БКП.
Към 8-ми:Минко ,кога се научи да работиш на компютър?До вчера 16.02.2012 не можеше.

Анонимен каза...

"Тези задачи ние изпълняваме в условията на сложна международна обстановка. Подривната дейност на империализма срещу нашата страна цели да дестабилизира икономическите устои на обществото ни, да наруши морално-политическото единство на народа."
Минко,Минкооо,май изпълняваш тази задача и до днес...,затова Троян заприлича на град в Северна Корея

Анонимен каза...

Чичо Минчо е най-добрият милиционер на всички времена в Троян.По негово време мутрите не смееха да престъпят тук и си живеехме като гугутки в стопански двор.Всички след него
работят за престъпниците , а след като ги изгонят от службите им стават адвокати.Само той остана верен на обикновените хора.И.Х.явно сега го е яд на МА,че му е разкрил далаверите с Изкуство и после с фирмата за фалшиви документи та сега се опитва да отмащава,а може и Енкин и Донка да му плащат щото не коментира нищо за техните далавари и що Донка ходи на партита на СД от опозицията.

Анонимен каза...

До 16 ти:
Светльо,бе мамин ,бабин.Темата "Изкуство"приключи преди 7-8 години.Има решение на Върховния касационен съд по случая.Ама ,ти не си виновен,то акъл трябва за това.Дано Яшев и Ичев не прочетат ,че работят за престъпниците.

Анонимен каза...

Минко,когато Бойко говори ,колко лоши са комунистите,ти как се чувстваш?Настъпва ли раздвоение на личността?И затова ли казваш,че не слушаш партията /ГЕРБ/?

Анонимен каза...

Станчев, кво става сега, нали уж си гласувал за Акимов щото сърце не ти позволявало за лява партия като БСП??? Май и ти си олевял от всякъде?

Анонимен каза...

Др.подполковник през '89-та: "Подривната дейност на империализма срещу нашата страна цели да дестабилизира икономическите устои на обществото ни, да наруши морално-политическото единство на народа. Под ръководството на партията и с пълна подкрепа на населението органите на МВР успешно се справят с всички явни и скрити врагове, активно съдействат за по-нататъшно укрепване на българската нация."
И още: "....В продължение на 45 години служителите на МВР преминаха по много трудни и стръмни пътеки, през многобройни битки и ожесточени схватки с класовия враг. Органично свързани с народа, дълбоко предани на делото на социализма..."
*
4 години този другар се скъса да ходи в командировки в Европа при "класовия враг" и "подривните сили на империализма"
4 години този другар се скъса да ни обяснява какви успехи имал с помощите по европрограмите и подаянията, които получавал от Европа от "класовия враг" и "силите на империализма"
Очевидно този другар не е спирал да се бори с "подривната дейност на империализма" и по тази причина в Ловеч реализираха близо 10 /десет/ пъти повече средства по оперативните "империалистически" програми.
За "ожесточени схватки с класовия враг" мога лично да свидетелствам. И др.Акимов и др.Балев "поведоха безпощадна борба" и с "ожесточени схватки" на два пъти ми налитаха на бой. :) Днес двамата биячи съвсем заслужено са председател и зам.председател на ОбС Троян.
За финал ще цитирам отново др.полковник: "Под ръководството на партията и с пълна подкрепа на населението органите ........ успешно се справят с всички явни и скрити врагове". Само дето Партията днес се нарича Герб!!!
Факт е! Партията и органите успешно се справят и справиха с Атака /явния враг/. Народа подкрепи др.полковник на изборите.
п.п. "Съвсем ясно е, че Милко Станчев от ДСБ не можеше да тръгне с БСП, по партийни и лични причини." Прав е др.полковник за г-н Станчев. Не можеше да тръгне с БСП. Но, два пъти повече не можеше да тръгва с Герб. Г-н Станчев ИМАШЕ АЛТЕРНАТИВА къде и с кого да тръгне, но предпочете да се залепи към ортодоксалните троянски комуняги и отявлени борци срещу "силите на империализъма" с "беззаветна преданост към делото на революцията" и "едни от най-верните синове и дъщери на партията и народа, дошли направо от партизанските землянки"
ИП

Анонимен каза...

Вижте,другарки и другари,моля за извинение пред всички вас,тогава бяха други времената,и така трябваше да се говори,плюс това бях партиен секретар,а нещата се командваха отгоре,ние трябваше само да козируваме и докладваме на съответните началници за успешно изпълнените задачи..може да сме обидили,нагрубили,или понабили някой съгражданин но това е било просто работа,нищо лично,взимам си забележка ,и моля мойте съграждани Троенци..да мъ разберът..аз повече така няма да правя!!! С УВАЖЕНИЕ Ваш бивш кмет Минко Акимов.

Анонимен каза...

докато се чудят какво да правят с остатъка от паметника на центъра,да сложат три греди под формата П и да закачим там троянския Чаушеско

Анонимен каза...

Ша има да земате ,ко като е бил бкп,сички са биле-да не забравяме че Троян е град на маймуни,колкото са останали-не умрели от глад
Бай Дачо от ТЛАПЕТО

Анонимен каза...

до минко трапчанския циганин:
вън крадецо мръсен, подлого гнусна. заплювам те звучно

Анонимен каза...

Гоним високи цели.
Ще ги постигна за децата ,внуците-а не за вас тъпи Троянци които не уважавате мен комуниста- милиционер.

Анонимен каза...

Явно в пишештите тази и подобни статии има напредък в посока възможност за доказване на твърдения, т.е. настъпило е леко поумняване. Че ще Ви съди за клевета от предните статии стария милиционер-адвокат е ясно. Важно е че започвате да поумнявате/в тази статия пишете неща които можете да докажете/. Най умни ще станете когато му изплатите обещетение по делото за което ще се произнесе последната инстанция, но ще платите и лихвите и разходите.За акъл се плаща и другия път няма да пишете неща които не можете да докажете в съда. Честито. Единствения Ви шанс е че дъртия милиционер е дърт, делата се точат дълго и можете само да се надявате да не доживее края на делото.

Анонимен каза...

26-чл.144 със алинеите.Така че хайде да не се стряскаме.С удовлствие ще излеза в дело с/у този господин.Дори като свидетел.А статията горе не е клевета, а доказателство за доста твърдения настъпили в личностния живот на г-на.А за адвокат се съмнявам да е вече Чл.23. (1)закон за адвокатите.

Анонимен каза...

17ти, Иване ,стига си се пенял,знаем ги ние тези работи със съдилищата и полицията как стават.Те и от европа ни го напомнят ежедневно какво порно са и двете институции.То и за това ще видим чужди инвестиции и шенген през крив макарон.Пък и ,ако тези институции си вършеха работата както трябва ,а не се занимават само с кокошкарски работи нали ти е ясно ,че половината теми в този сайт нямаше да ги има ,а главните герой щяха да са на дълга почивка.

Анонимен каза...

Браво,на г-н Борисов!Уволни онова изключително нагло същество шефката на НЗОК Нешева.Ех ,ако знае и в троенската община какви бонуси се раздават в тази криза и рече да се разварти кво шъ става не ми се мисли:):).

Анонимен каза...

О,я стигате!Само Акимов пишел такива статии.Г-жа Михайлова като първи секретар на комсомола дали не е писала в този дух,а Владо Хаджийски като първи секретар,Кольо Кацаров като партиен на Елпром и после като щатен в партията и т.н.Всеки студент,който се е дипломирал в този период задължително дипломната му работа има резуме за възхвала на партията,в това число и г-н ИП.Въпрос на гледна точка-ще се намерят ако трябва и статии,дипломни работи и доклади.
Във всичките писания няма почти нищо съществено ,като че ли г-н Маринов е обявил конкурс Черногледец анонимен в своя вестник.

Анонимен каза...

Фамозен коментар 30ти,само че и ти си от черногледите анонимци...

Анонимен каза...

"Аз нямам причина - мога да не получавам нищо, тогава ще бъда популист. Мога да кажа, че моите служители ще получават по 7000, а аз ще се задоволявам с 2000. Това ли е нещото, което очаква обществото?! Тогава аз очаквам някой да ми даде под масата. Що за ръководител е този!?", каза шефката на здравната каса на пресконференцията.

Така разсъждава чиновника. Така разсъждава и троянския чиновник. А хората, работещи в частните фабрики на какви ли не новоизлюпени бизнесмени, кучетата ги яли!

Анонимен каза...

И Борисов и Акимов са еднакви. Мозъчната гънка която съответства на срама я няма. Анко бях на негово място нямаше да мога да се покажа на улицата от срам.

Анонимен каза...

Уважаеми пишещи във тоза форум,
Вие имате много права-да работите в частните фабрики на новоизлюпените богаташи или да не работите,да направите свои фабрики, развийте ваш собствен бизнес,да ползвате терминал 2, да живеете в друг град,на село,т.с. вашия живот е във вашите ръце.
С тази народопсихология г-жа Михайлова да е многоръката Шива,пак няма да успее да направи нещо за този град,кой инвеститор ще е толкова луд да инвестира в "тази турска баня Троян".
Представям си следното:3-милиона ги опрощават,Акимов и сие ги няма въобще в Троян,
ИП- председател на ОбС и т.н.,какво ще стане,какво ще се промени,колко инвеститори ще дойдат,Беклемето-световен център по ски,тунел под планината....Отговорете ми.

Анонимен каза...

До 34;Трябва да се прокопае тунел под планината ,но другичя му край да свършва в Тихия океан .

Анонимен каза...

Нещо ще казваш ли 34-ти,или само ще кляфаш като наритано псе?

Анонимен каза...

пълна дивотия

Анонимен каза...

30- ти, ако желаете, Дипломната ми работа е на ваше разположение. Надявам се ще бъдете така любезен да ми посочите къде точно в Дипломната ми работа пише за Партията и възхвалата и.
До тогава ще ви считам за долнопробен клеветник.
34-ти, отчитам факта, че сте безкрайно некомпетентен и поради тази причина ръсите небивалици и се правите на интересен.
Беклемето няма природни дадености и качества да бъде световен ски-център и никога не е стоял подобен въпрос. Беклемето обаче има изключителен потенциал да се превърне в регионален ски-център. 25 години се занимавам с този въпрос и притежавам огромна база данни, проучвания, проекти и т.н. Само едно ще ви кажа - от гледна точка на българския туристически пазар, няма друг зимен курорт в България който да има по-голям брой потенциални клиенти за зимен туризъм. Само в една община, управлявана от примати и техните избиратели, може да си позволи да държи тази "златна кокошка" неизползваема и с цялата си простотия да отказва да печели.
А Беклемето е само една маааалка част от потенциала на Троян. Потенциал, който БСП, Герб и слугинските им партийки пропиляват вече 17-та година. Много ресурси дори загубихме безвъзвратно.
Пак да припомня: както сте гласували-така ще живеете!!!
ИП

Анонимен каза...

Специялно за Троянци нека тунела да е One way abaut the Hell-Free ticket PROMOUTIOn

Анонимен каза...

ИП и ИХ са синове на троянци - социалисти. Защо не се опълчихте срещу бащите си по времето, когато консумирахте това, което се случваше тогава? Сега ли ще ни учите на това, което не ви вярваме? Стига демагогия! Срам и глупост за тези, които ви обръщат внимание.

Анонимен каза...

Хваштаите се и чистете снега другари.

Анонимен каза...

Спи, Дяконе! Не се събуждай!
... Остани в незнайния си гроб!
Добре си ти. От там не виждаш
съдбата на недостойния ни род.
Не виждаш майките, които днес не раждат.
Стариците край кофите за смет.
Бащите с джобовете празни,
в ръцете с куфари и здравец за късмет.
Децата ни са вече на изчезване.
Селата мъртви. Пусти градове.
Строим хотели, паркинги, гаражи.
Край просяка минава БМВ.
На пътя към Европа се продават
в ръцете още с кукли малките моми.
Те детството си в сънища сънуват,
стаена скръб в очите им гори.
Спи, Дяконе! Не се събуждай!
Добре си там под тази черна пръст.
Завиждам ти за туй, че не дочака
мечтите си, разпънати на кръст

Анонимен каза...

Днес се навършват 139 години от смъртта на Апостола на Свободата Васил Левски. Поклон!

Анонимен каза...

„ НАШИТЕ БЪЛГАРИ ЖЕЛАЯТ СВОБОДАТА, НО ЩЕ Я ПРИЕМАТ САМО, КОГАТО ИМ Я ПОДНЕСАТ НА ТЕПСИЯ В КЪЩИТЕ ИМ ”.

Васил Левски

Вечна ти памет, Апостоле!

Анонимен каза...

Българио за теб ли те умряха????????????????

Анонимен каза...

Троян НЕ е в 10–те одобрени градове с проекти за водния цикъл! Жалко за труда и споровете! Загубено време, а то струва скъпо!

Анонимен каза...

Апостоле,Апостоле ако беше жив днес сигурно щеше да се срамуваш от нас българите!!!!!

Анонимен каза...

Апостола не се срамува от нас. Не 18-ти, а 19-ти е денят...Ние правим много повече от това, което той е могъл. Имаме новите технологии, жажда за нещо по-добро и надежда да го сбъднем. Няма лесни неща. Левски е с нас и в нас."За чиста и свята РЕПУБЛИКА". В тази дума историците трябва да тълкуват истината и защо тези идеи бяха предадени? Защо България стана монархия след Освобождението от доведен цар? Защо???
Защо Левски иска да бъде споменат, като дякон Игнатий? Кой го предаде в Румъния и каква беше цената? Време е австрийските власти да кажат истината за залавянето на Левски и той да намери покой.Време е и ние да научим истината.

Нели Генкова каза...

Колко хубаво, че се е появила темата за Апостола! За хората с време за четене и интерес към задълбочени анализи на националния характер: http://zaro.blog.bg/zabavlenie/2010/02/18/istinskoto-predatelstvo-na-diakona-levski.495958

Анонимен каза...

В блога на Захари темата за влаковете е интересна.,,, Ето и едно друго виждане за пожарите във влаковете - хората умряха от свръх напрежение от ел.дружеството, което обслужва железниците. Това не е факт, но за хората, които са засегнати, може да е път, в който да намерят истината. Нека да търсят истината и в тази посока. Ако е вярна, то все пак истината трябва да се каже. Ако не е, поне опитвахме да я намерим. И да продължаваме да я търсим.

Анонимен каза...

48. Вземи се ограмоти по българска история,и не само по българска, вместо да задаваш тъпи червени номенклатурни въпроси. Питай руските власти за българската конституция, и добре че княз Батенберг се е оказал истински българин и патриот и е съединил България! против волята на всички велики сили вкл.Русия.За залавянето на Левски питай не австрийските власти,а българските - кой е крадеца Марин поп Луканов.За новите технологии и " Ние правим много повече от това, което той (Левски)е могъл." - това е чиста демагогия,за това сме последни в ЕС.

Анонимен каза...

Вечна му памет и слава! Къде е неговия гроб? Защо Комунистическата партия и с това си е прибавила още един грях, защо е скрила истината? Или грандоманията за строежи и величие, е нещо по–важно от делото на този единствен и истински българин.

Анонимен каза...

Какво искате от народ,който чества датите ,на които са загинали неговите национални герои?!"Не народ,а мърша",бе казал някой и толкова години след това все още е така.Поклон,Дяконе,срам ме е и днес от делата на някой българи ,па макар и професори по история!!!Те същите от висотата на многото си знаене,оправдават малодушието българско с не знаене!!!Тогава, когато в цялата Империя на султана всеки правоверен е знаел за Джингиби(ако се пише така),нашият възрожденски българин не е сторил нищо,за да го спаси!Срам и безпросветност и до днес!!!!!

Анонимен каза...

..." А нашите Ловч. подвижници, като им ся падна власта в ръцете в Лович, изпонапълниха си домовете с материално родолюбие; с патриотизъм на недвижими имоти; с доброжелателство от къщни украшения; със самоотвержение от светликави полове и нови неистрити рубли и пр. – Тъй трябва човек да е деятелен и вреден. Видите ли как помага родолюбието на човека, който го има? В две години отгоре, без капитал и без труд, дава на човека да има всичко: и капитал, и недвижими имоти, и чарди, и хергелета и салтанити, даже и лично уважение (Бел. на п. Кр.).

http://zalavqnetonavasillevski.wordpress.com/

Анонимен каза...

Има ли друга личност, отсвен Минко Акимов, за която да се пишат толкова лоши неща???
Уважаеми читатели на Троян 21, няма смърт без причина. Този човечец, НЕСТАВА!
Ако имаше малко чест и морал, щеше да си тръгне, по мирно и тихо.След още четири години, той ще бъде ненавиждан и от самия себе си, ако има МОРАЛ!

Анонимен каза...

ИП е напълно прав за Беклемето. Той е знае всичко за проектите за ски писти.Но имаше хора които неискаха Троян да стане отново СКИ ЦЕНТЪР.Но тези мръсници не знаят колко губи Троян от това.

Анонимен каза...

Напротив, знаят но не им дреме.Схемата е такава, че да не се допуска развитие.Те са сметнали колко изкарват при това положение,устройва ги и недопускат развитие. А Троян не губи, Троян е загубил безвъзвратно много.

Анонимен каза...

55-ти, имаше един такъв по време на изборите. За него се изписа мно-о-о-ого повече и мно-о-о-ого по-лошо. Ама той вече е история. Тъй като е безработен, щот за нищо не става, се подвизава тук в този форум и пише най-злобните клетви по адрес на Акимов.

Анонимен каза...

Мммм опитваш се да топнеш някой ми се струва 58-ми...То и други се опитваха да наклепят много хора точно по време на изборите както ти казваш...
Лошото, е че всичко изписано за минко акимов, излезе истина!

Анонимен каза...

Хайде стига бе,няма ли нещо ново да се обсъжда,а все тази тема"Минко Акимов"?!Вече боксуваме и стоим в нощото!!!!Стига толковя,оставете го на съдбата .Тя си знае работата!!!!

Анонимен каза...

Всичко на съдбата все оставяте,затова доказали се некадърници продължават да дремят на ваша сметка в ОБС, и да работят само за собствените си интереси и тези - на техните приятелчета.
Чакайте "съдбата" да ви плати заплатите им и глобите и наблюдавайте как всичко затъва.

Анонимен каза...

Напротив,гласувахме срещу "съдбата" на последните избори,но....Затова,когато хората не могат да подредят нещата,нека ги подреди съдбата.Така в природата се постига равновесие,рано или късно!!!!Това е най-мъдрият начин за организация на Вселената!!!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |