БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ПОДКРЕПАТА!

Уважаеми съграждани!
Скъпи троянци!
Приятели и всички вие,
които застанахте зад мен!

Местни избори 2011


БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ТОВА, че ми се доверихте и че ме подкрепихте и то не веднъж, а два пъти! Благодаря на онези 4482 човека, които на първия тур на Местни избори 2011 излязоха и дадоха своя глас за мен и за политическа партия „ГЕРБ“ – Троян. Още повече ви благодаря, че защитихте своето верую и своите убеждения и гласувахте с цели 6755 бюлетини на втория тур. За мен тези гласове са израз на вашата подкрепа. С тях вие ми гласувахте доверие да управлявам община Троян още четири години и уверявам ви, че аз нямаше да излъжа вашите очаквания.

КАКТО НЕЕДНОКРАТНО по време на предизборната кампания повтарях, оставям община Троян в ръцете на новия кмет с проекти за 8 млн. лв., които се изпълняват в момента, както и с разработени проекти за още 70 млн. лв. За доброто на троянци, за доброто на града ни, искрено се надявам г-жа Михайлова и екипът, с който тя ще избере да работи, да успеят да реализират тези проекти.

УВАЖАЕМИ ТРОЯНЦИ, за четирите години, в които бях ваш кмет, аз се ръководех от един единствен принцип – той беше градът и неговото бъдеще. Аз съм убеден, че добър кмет е онзи, който вижда напред и предусеща правилната посока и логиката за развитие, а не онзи, който обещава неизпълними и немислими неща, граничещи с научната фантастика.

ВИНАГИ СЪМ СЕ СТРЕМЯЛ да бъда честен с вас и смятам, че съм успявал. Казвал съм ви нещата такива, каквито са, макар и не винаги да са звучали добре и оптимистично. И в предизборната кампания заложих на това – на честност и реализъм. Може би и за това на някои хора не им се понравиха нещата, които казвах, обещанията за бъдещето не им прозвучаха достатъчно бляскаво, не им сложих „розови очила“, само и само да гласуват за мен и за ПП „ГЕРБ“. Дали това беше грешка, времето ще покаже, но аз преотстъпвам кметския стол на г-жа Михайлова и съвестта ми е чиста.

ЗАНАПРЕД ние с вас ще продължим да се срещаме по улиците на града, защото ние сме троянци, живеем тук и най-важното нещо за мен е да можем да се гледаме открито и честно в очите. Пожелавам на г-жа Донка Михайлова и нейния екип да изпълнят всичките си предизборни обещания, с лекотата, с която ги дадоха на избирателите!
3 ноември 2011 г., Троян
Минко Акимов

0 коментара:

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |