Задържаха мазанския крадец от ул. „Славейков”

* Срещу 29-годишния Д.С. е образувано досъдебно производство
по чл. 195, грози го до 10 години затвор

МАЛКО СЛЕД ПОЛУНОЩ на 15 ноември, след подаден сигнал в Районно управление „Полиция” (РУП) – Троян, полицейски автопатрул установил и задържал на местопрестъплението – в коридора до мазанските помещения в жилищен блок на ул. „Петко Р. Славейков”, серийния крадец Д. С., на 29 години, местен жител.

ДО АПАША, съден вече за подобно престъпление, униформените открили три чувала, натъпкани с крадени вещи – медни съдове, кабели и др. У него пък била намерена връзка с 30 ключа, използвани за проникване в набелязаните помещения. Срещу мазанския крадец, който с разпореждане на районния прокурор бил задържан за 72 часа в предварителния арест, е образувано досъдебно производство по чл. 195 от НК, предвиждащ затвор от 1 до 10 години.

Т21

19 коментара:

Анонимен каза...

Гена, фамозен си с това заглавие :)

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

" За кокошка няма прошка.............. " !!! А тези, които ни ограбиха и ни правят на идиоти,толкова дълги-тягостни години......кога, ще получат полагащото им се??????? НИКОГА, докато сме такова " стадо "!!!!

Анонимен каза...

преди около месец имаше разбити мази и по "Л.Каравелов"

Анонимен каза...

4-ти, никва прошка, та ако ще и чорапа да ми е откраднал. Трябва вече да стане ясно, че щом си посегнал над чужда собственост, ще си поемаш последствията! Никви такива за кокошка ще си замалчим, за бивол ще го линчуваме. Трябва от някъде да се почне, докато не почне лека полека да се разгражда това идиотско мислене у българина.

Анонимен каза...

А, да и искаме снимка на извършителя! Иначе утре като го пуснат как ще знаем ние околните, че този човек е опасен за нашето имущество и спокойствие? Той може да има права като престъпник, а ние обикновените хора, нямаме право да получим своята доза истина, така ли ?

Анонимен каза...

До 7-ми: Не може да се публикува снимката му. Нарушават му се правата!

Анонимен каза...

А има ли право да краде...........

Анонимен каза...

Няма право да краде и затова е задържан с постоянна мярка "задържане под стража"!!!

Анонимен каза...

8-ми, кои права по- точно? Той след като е тръгнал да краде и мародрства значи е наясно, че е проиграл своя живот. Та за какви права става на въпрос тук ? И защо България е толкова толерантна спрямо анонимноста на извършилите престъпления? Навремето са ги бесили пред целия град или околност, а сега дори не ни дават да им видим лицата, докато гният в затворите хранейки се с държавни пари от нашите данъци!

Анонимен каза...

от 8-ми до 11-ти: Лицето към настоящият момент няма влязла в сила осъдителна присъда, към него има предприети действия, но засега е невинно като агънце. Прочети чл. 32, ал.2 от Конституцията на РБ и ще разбереш отговора на питането си относно снимането на граждани. Може и да не ти изнася, но това е положението.Ако се промени НК в посока рязане на ръце при кражба,като наказание,/Божеее, кво ли ще видя в парламента при гласуване с ръце, ако не работи електронната система за гласуване/ то ще го подкрепя, но тогава в затвора ще се назначи и човек да го храни, щото няма ръце. А сега де?

Анонимен каза...

11- ти, ако лицето има добър адвокат, то последният може да докаже в съда, че: Заловеното лице се е объркало и като се е разхождало попогрешка/няма забрана за разхождане нощно време, а и може да е бездомно и е търсило топлинка за ноща/ е попаднало в коридор с мази/ не в нечия маза/, трите чувала, лицето е намерило в коридора, отпечатъците по предметите са негови, но то е щото лицето ги е разглеждало от любопитство,не е знаело че има крадени неща и е мислило по светло да ги занесе в полицията, щото е имало съмнения че може и да са крадени нещата, ключовете/около 30/-ами хоби му е да си събира ключове и понеже много са му ценни си ги носи с него/да не би някой да му ги гепи и да изпадне в депресия/. Хоби е това!Изобщо в тази посока той си е невинен, а ти искаш на невинен човек да се публикува снимка! Засрами се 11-ти!

Анонимен каза...

Прав си 11-ти, като си намери добър адвокат накрая може и да му се извинят,както става в последните двадесетина години в нашата правова държавица.......

Анонимен каза...

грешката е моя,обръщението ми е към 13-ти,а не към 11-ти......

Анонимен каза...

Аз 11 си мисля следното. Точно, защото повечето от вас, без да са адвокати ( вероятно) мислят по този начин, явно именно поради тази причина на свобода в България е пълно с доказани престъпници, защото и те мислят като вас, просто това е нещо вгладено в човек, да бъде нахален и до последно да отстоява своята си истина. Това го пиша, защото си помислихте вероятно, че само вие емате дарбата да разтягате локуми. Много добре знам каква е теорията на българското законодателство, но просто се чудех дали не може нещо да се промени. Вие доказахте точно това, че не може! Лека вечер!

Анонимен каза...

4-ти съм, нямам нищо против ВСЕКИ, да си получава,получи заслуженото, ВСЕКИ, да си " сърба попарата ", да няма прошка, да има наказание, за ВСЕКИ. Но такива, " кокошкари " са продукт на действителността, доминирана и определяна от самозабравили се, недосегаеми, корумпирани, алчни, " богоизбрани " управници-бизнесмени-крадци! Стълби се метат от горе, на долу или приказката, за вмирисването, на рибата, който както иска да тълкува..........

Анонимен каза...

Алоооо, 16ти, що ми вменяваш вина? Понеже ние мислим по този начин, то и затова законодателството ни било такова и сме и доказали, че ние носим вина за това?Я се освести.Говориш за доказани престъпници и твърдиш че са на свобода? Говориш че знаеш каква е теорията на българското законодателство? Айде да ме светнеш точно какво значи, че не схващам?

Анонимен каза...

Прав е 17–ти. Гладно не се спи, а когато имаш и такива"герои" за пример!???

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |