Без троянска сватба на 11.11.11

* На трите 11-ки пропуснахме, но можем да наваксаме догодина – на 12.12.12 * Втора сватба в Музея на занаятите – Илия и Гена ще си кажат „да” на 20 ноември

ТРОЯН ОСТАНА БЕЗ СВАТБА на днешната „култова” дата 11 ноември 2011 г. (11.11.11), научихме от служителките в Информационния център към Общината. За разлика от предишни години – като се почне от 07.07.2007 г., когато стана модно хората да се женят на „еднаквите” дати, понеже носело щастие (тук се сещаме и за един нашенец с еднакъв автомобилен номер с „ов4арско” звучене, който стана за посмешище пред цяла България, но това е друга тема – бел. Т21). И за разлика от на други места в страната, където сватбите на 11.11.11 не бяха рядкост.

ОСТАВА ОБАЧЕ ОЩЕ една възможност за бракосъчетаване на тройно еднаква дата – през м. декември догодина (12.12.12), и не е изключено тогава Троян да компенсира сегашния си пропуск.

НА ТРИТЕ 11-КИ (11 ноември 2011 г.) сватба в града ни нямаше, но едно по-специално бракосъчетание е насрочено за 20 ноември. По-специално, тъй като ще е сред старинно-елегантния и много красив декор на уникалния за страната Музей на занаятите в Троян. Младоженецът Илия Събев е от с. Орешак, а неговата избраница се казва Гена. Това е втората тукашна „музейна” сватба – първата бе на 30 юли т. г., а да си кажат „да” на това необикновено място бяха избрали Мария Георгиева и Веселин Йорданов, и двамата студенти в Германия. Горчиво!

Т21

13 коментара:

Анонимен каза...

На хората им мина желанието след като научиха резултата от местния вот :)

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

2рииииииииии,ти от коя партия си беееее -лява???
Стой си другарче,пускай лафове....и накрая пенсия.
На бели коси детски пелени неприличат

Анонимен каза...

Ангелееее Балев няма ли да те женим или чакаш ПРедседател на ОС.....1500ЛЕВА ЗАПЛАТАААААААААА.
на кучешко легло пастармааааааа СОРИ

Анонимен каза...

Като гледам до къде я докарахме да се молим през 2012 изобщо да има троянска сватба.

Анонимен каза...

Защо бе хора сте толкова злобни?.А аз искам да поздравя предварително младото семество, решило да сключи брак на 20.11 2011год.Това е най-решителната крачка на всеки човек от своя живот и им пожелавам, макар и предварително много здраве,щастие,любов,пари и много време да им се радват на тези благини!
Дай Боже всеки му!

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

До 7мия гей-вече няма да пиша като съм тъп,а ти на учи български

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Че съм от с.ТРОЯН ли имаш предвид,още не е станало село,ама ако няма сватби -няма деца и започва отрицателен прираст.ГЕРБ до уби пенсионерите,пък то такива след10г.няма и да има кото започнем да се пенсионираме на 80години(мъжете) 78(жените)...колкото за турци и роми да се оправят на език както искат то си е за тях
няма да пиша повече,ама нямам работа

Анонимен каза...

до 6-ти.И аз това се чудя,не може ли да се намали тая злоба,завист,простотия,омразата един към друг,да спрем да гледаме в чуждия двор а да си оравим нашия,т.е.всеки да си гледа неговата работа,да престанем със шопския принцип; я не сакам да съм добре,стига вуте да е зле.Повярвайте ми само тогава можем да вървим напред,и да очакваме по-добро бъдеще.

Анонимен каза...

Младото семейство е женено от 15 години и има 3 деца.Но да са живи и здрави-браво,че могат да си го позволят!

Анонимен каза...

в Троян може да няма сватба на 11.11.11г ,но в други населени места около Троян имаше

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |