Верижна катастрофа на Калейшкото ханче до Троян

* „Поло” засече насрещен „Голф”, той се натресе в „Рено Клио”, пострадала е 51-годишна от Самоков 
  
НА 11 АВГУСТ, ЧЕТВЪРТЪК, около 13:45 ч. в местността Калейшко ханче непосредствено до Троян (около километър 70 на републикански път II-35) лек автомобил „Фолксваген Поло”, шофиран от 62-годишния П.В., на прав участък навлязъл в насрещната лента и се ударил челно във „Фолксваген Голф”, управляван от 31-годишния А.Х. от с. Врабево, Троянско. Причината за инцидента – ловчалията тръгнал да изпреварва бял микробус с неустановена марка и модел, но „засякъл” идващия насреща му автомобил.

УДАРЕНИЯТ ГОЛФ излязъл на банкета, след което се върнал в лявата лента на платното и предизвикал нова катастрофа, блъскайки идващото срещу него „Рено Клио”, зад волана на което бил 54-годишният К.С. от гр. Самоков. От верижната катастрофа са пострадали 51-годишна пасажерка в реното, също от Самоков, която била настанена в МБАЛ – Троян с гръдно-коремна травма и контузия на дясното коляно, и шофьорът К.С., който е със спукана китка на дясната ръка. Другите двама водачи се отървали невредими. По случая е образувано досъдебно производство.

Т21

Снимка: РУП - Троян

7 коментара:

Анонимен каза...

Кога ли най-накрая ще започнат да вардят там полицейски коли? Въпреки ограничението се кара най-малко с 80 ...

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

и да вардят това е след знака край на всички ограничения,така че допустимата скорост е 90 км! както и да е като видях колите тогава добре се е разминало без по-тежки контузии!

Анонимен каза...

Става въпрос през деня, №2. Вечер движението е доста по-слабо. Трябва да се вардят доста по-добре входовете и изходите на града и за бога купете още радари :)

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА КАРАТЕ ТАКА МОМЧЕТА!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |