ЦИК назначи служебно ОИК - Троян

* Председател е адв. Емил Цветанов (ГЕРБ), зам.-председател – Никола Василевски (ДСБ), а секретар – адв. Христо Варчев (НДСВ)
Избори 2011

СЛЕД КАТО политическите партии в Троян не се разбраха за постовете в 17-членната Общинска избирателна комисия (ОИК), Централната избирателна комисия (ЦИК), както е по закон, съобразявайки се с направените писмени предложения, служебно конструира тукашния ръководен орган за комбинираните местни и президентски избори на 23 октомври т.г. (Реш. № 338 на ЦИК от 16 авг. 2011 г.).

ПРЕДСЕДАТЕЛ на комисията е адв. Емил Цветанов от квотата на ГЕРБ; останалите седем представители на управляващата партия са адв. Светла Станчева, адв. Румен Димитров, адв. Румяна Горанова, Любен Раев, Дария Стоименова, Свилен Симитров и Павлина Комитова. Зам.-председател е Никола Василевски от „Синята коалиция” (ДСБ), а секретар – адв. Христо Варчев от НДСВ. БСП има трима представители в ОИК – Троян: Пламен Цвятков, Дочо Желязков и Диана Димитрова; трима са и представителите на ДПС – Севил Толева, Митко Илиев и Менекше Мехмедалиева. Един свой човек в комисията има „Атака” – Мариета Шишманова.

Т21


Още по темата:

3 коментара:

Анонимен каза...

Адвокат Румяна Горанова е тази, която заедно с Минко Акимов взе комисионната за предаването на търговията /магазините на "Търговия ЕООД"/ на Минко Минков.Тя явно е в комисията, за да уреди сделките по купуването на изборите от Минко Акимов.Защото Акимов просто ще купи кметското място.

Анонимен каза...

Какво става бе ,много адвокати.....нали заплататите са 300-400лева не за час А НА МЕСЕЦ

Анонимен каза...

2-ри...Ако са имали достатъчно клиенти нямаше да имат време за други дейности. Питам се адвокати като А.Кашъмов дали се занимават с общински избирателни комисии?

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |