Акимов: „Аз съм човек на действието”

Местни избори 2011

* Нашата кампания ще е толерантна към всички, заяви кандидат-кметът
* ГЕРБ - срещу безпринципното коалиране преди изборите * Сашо Данков: Няма никакво съмнение, че ще спечелим втори мандат

В ПЕТЪК, 29 ЮЛИ, в присъствието на журналисти от местните медии, ГЕРБ – Троян представи кандидата си за кмет на предстоящите местни избори. Че троянският градоначалник Минко Акимов ще се бори за втори мандат вече стана ясно от изявление на зам.-председателя на ГЕРБ и председател на предизборния щаб Цветан Цветанов (при представянето на първите 48 одобрени кандидатури), но сега бе представянето на място. На кметската презентация, състояла се в партийния клуб в Троян, присъстваха областният председател на ГЕРБ Николай Нанков, общинският лидер Сашо Данков, местни активисти на партията, селски кметове от общината, ползващи се с подкрепата на управляващата партия.

МИНКО АКИМОВ ДОКАЗА, че умее да управлява, спечелените европроекти в община Троян са най-доброто доказателство, каза в краткото си въведение г-н Нанков. Няма никакво съмнение, че ще спечелим втори кметски мандат, заслужаваме го и няма да допуснем други да стъпят върху нашите успехи, допълни г-н Данков, след което даде думата на кметския кандидат.

ЗАЩО ИСКАМ ВТОРИ МАНДАТ? На този въпрос, който сам си зададе, г-н Акимов даде категоричен отговор. „Аз съм човек на действието, 40 години съм работил за Троян и искам да доведа до край започнатото през първия си кметски мандат. Твърде много са подготвените и спечелени проекти и не искам някой да провали нещата”, заяви кметът, кандидатирал се за следващ мандат. И допълни, че една малка грешка в работата по проектите може да коства много големи загуби и че не бива да дойде човек, който тепърва ще се запознава с тази сложна материя, от която зависи бъдещето на Троян.

Г-Н АКИМОВ НАПРАВИ И КРАТКА ХАРАКТЕРИСТИКА на сегашната икономическа ситуация в Троян, като оценката му бе оптимистична: безработицата в общината е 5,5%, което е най-ниското ниво в областта; резултатите от скорошното преброяване сочат, че Троян не е намалял за последните 10 години, както е в други градове в района; в момента Община Троян има готовност за реализация на проекти на стойност 60-70 млн. лв., независимо кой ще е следващият кмет, а наследството от предишното управление бил един-единствен започнат проект (за пътя Троян - Балабанско); в момента върви реализацията на общо 6 проекта, които трябва да приключат в периода 2012/13 г. Проблемът на Троян не са фалиралите 2-3 големи завода, а липсата на достатъчно качествена работна ръка, заяви още кандидат-кметът на ГЕРБ. Основна задача пък е подготовката на троянското участие в регионалния План 20-20, набелязващ посоките за финансиране в периода до 2020 г.

„НЕ ПОДЦЕНЯВАМ КОНКУРЕНТИТЕ СИ на предстоящите избори, сигурно ще са поне 5-6 човека, а нашата кампания ще е толерантна към всички”, категоричен бе Минко Акимов, заявявайки още, че не се чувства политик и винаги е работил и ще работи не само за ГЕРБ, а за общата кауза на Троян и троянци. Това щяло да си проличи и от приоритетите в предизборната програма на ГЕРБ, която щяла да бъде представена съвсем скоро и била озаглавена „Община Троян – община за всички”.

НА ВЪПРОСА НА Т21 КОЙ Е ВРАГЪТ ЗА ГЕРБ на местните избори и кои са евентуалните му партньори г-н Акимов избегна конкретния отговор. Но стана ясно, че ГЕРБ – Троян предпочита да участва самостоятелно, че коалиционните договорки принципно отпадат и че подобни договорки при предишните избори са довели до някои кадрови и други неудачи. „Аз съм срещу безпринципното коалиране”, заяви кандидат-кметът на ГЕРБ – Троян, допълвайки, че бъдещият му управленски екип е почти готов и скоро ще може да го представи.

НА СРЕЩАТА СТАНА ЯСНО ОЩЕ, че в 7 от 9-те троянски села, в които ще се проведат кметски избори (селата с над 350 жители – бел. Т21), ГЕРБ ще издигне собствени кандидати. А в две села – Врабево и Калейца – застава зад кандидатурите на досегашните кметове Радион Стратев и Ренета Варчева, и двамата представители на СДС и борещи се за трети пореден мандат. От свое име и от името на колежката си г-н Стратев благодари за оказаното доверие, като заяви, че политиката на ГЕРБ в община Троян е успешна и перспективна.

НАКРАЯ ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ГЕРБ – ТРОЯН Сашо Данков шеговито обобщи, че изборите са битка и те не се страхуват от нея, но ще бъдат толерантни и няма да използват „огнестрелни оръжия”.

Т21

Още по темата:

56 коментара:

Анонимен каза...

"Г-Н АКИМОВ НАПРАВИ И КРАТКА ХАРАКТЕРИСТИКА на сегашната икономическа ситуация в Троян, като оценката му бе оптимистична: безработицата в общината е 5,5%,....
Проблемът на Троян не са фалиралите 2-3 големи завода, а липсата на достатъчно качествена работна ръка, заяви още кандидат-кметът на ГЕРБ...."


П Ъ Л Е Н И Д И О Т ! ! !

Анонимен каза...

Напълно си прав,1-ви,къде да работи тази качествена работна ръка и на какви длъжности-шивач на възглавници,оператор на рендосвачка или мияч на чинии-тоалетни и всякакви?Троян не бил намалял-огледайте се само за своите познати и техните деца.Това ще ви бъде достатъчно,за да разберете,че !-ви е прав!Тия хора витаят в облаците,а нас мачкат в калта .И така е в цяла България.

Анонимен каза...

ЧЕНГЕТА + ЛАПАЧИ = ГЕРБ
Вижте снимките,там си личи.

Анонимен каза...

Както няколко пъти писах досега,нещата взеха че се и потвърдиха...
Аналният секс се разгаря по средата на лятото.
Радион,явно не можа да скрие педерастката си същност и се даде на стареца.
Ренета от Калейца се нагъзи и тя на ГЕРБ...
И какво излиза,че сегашното СДС Троян е люпилня на курви...

Е,Октомври идва, и щом ви свърши вазелина пак ще говорим...


Тумбака

Анонимен каза...

Тумбак,че то СДС-Троян отдавна няма!Там са само хора от "обслужващата сфера" и твърди седесари без ерекция,с обилна сенилност със всичките и последствия.

Анонимен каза...

РАДИончо има да харчи за любовница и 2 издрьжки-''иначе е страхотен баща''ха-ха

Анонимен каза...

Много деен се изкара г-н Акимов - трябва да му се признае все пак!!! ... по командировки в чужбина, по посещения тук-там, по участия в конкурси и други такива приятни занимания е действително деен, но за нещата, които дразнят окото на всеки, който влезе в Троян - тях все едно ги няма! Според г-н кмета Троян е едва ли не процъфтяващ град - да, ама само в неговата глава е така, иначе хората сами си знаят как се оправят при тая "мижава" безработица от 5.5%...

Анонимен каза...

Свалете си тъмните очила управляващи,та да въ поТкрепим пак........безработни или работещи са 5,5% това не сванах.......,а пък за проектите НЯМАМ ДУМИ нещата вървят,всички проекти по всички програми са спечелени и РАзплатенИ-дано бравус
петко

Анонимен каза...

фен
ейй, бравос, домиля ми за "оправения" Троян, шъ земъ да съ върна от пустата чужбина. глей кво убаво станало, ама да земъ да съ обадъ и на аверите да се върнат и те от чужбините, че да има с кой да си пием биричката, че то у маалата само бабите останаа, пък те цоцат ракийца:)) ноо, на милиционер комунист немой се вярва, има нещо гнило у троянът... хм или у троянецът, щом този му е кмето ;)

Анонимен каза...

фен,
бе като гледам снимката на миньо се чудя тоз човек да не получи удар скоро. До колкото знам все още си е с разсъдъка, пък то да говориш убедително толкова лъжи не е лека работа, не че няма 40 годишен опит в това да нарича черното бяло, но все пак беше по нова време дето всички се правехме, че им вярваме. пък сега му се налага да лъже публика която го псува.. ей не е лесна и неговата :))

Анонимен каза...

Или аз живея в друг град или Минко Акимов е луд!

Анонимен каза...

Брей-й-й,сигурно яко вървят нещата в Троянско,като гледам физиономиите и на трите снимки.Спомних си,че едно време имаше лаф "за такава физиономия само направо ти дават 5 годинки",за другото да не говорим....
И все пак-напълно разбирам Акимов!Старанието на възрастните хора,като нас,е да вземат още малко от изплъзващият се като пясък между пръстите ти живот.Освен това,цял живот си трупал уж някакъв опит,знания,контакти - поне така ти се струва.И изведнъж-като в оная песен "Нену-у-ужен...."! А наоколо сирените ти напяват друго.Единственият изход е да се завържеш о мачтата - сам!!!!Иначе-потъваш ,потъваш.....заедно с кораба и екипажа и пасажерите...... АЙ с-с-с-с.....

Анонимен каза...

Нямало качествена работна ръка,хахаха ....
С колко висши трябва да бъде един банцигар,шлайфист или докер?

Анонимен каза...

в троян се образувал квартал на богатите ако някои се интерисува къде се намира да пита.
построиха им канализация,улично осветление,правят само пред тях улица с асвалт и бордюри и т.н.За едни може и има пари за други не може и няма пари.това е неравноправие в този град и за всичко това е виновен кмата.и да се надява някои да гласува за него.да храним и да правим на богатите благодат!!!!!!!

Анонимен каза...

Наглост,наглост и пак наглост.Съсипаха всичко което има стойност в този град и искат още да унищожават.Кой ще гласува за тези -хора ние трябва да сме луди ,че да повторим грешката си от преди 4 години.

Анонимен каза...

Що за идиот е този кмет,че казва,че нямало качественна работна ръка.Дайте да го убием с камъни изрода!

Анонимен каза...

Абе вързва ли се още някой на тези глупости? Тия са като щрауси са си завряли главите ама не в земята ами в задниците и си вяяяярват... Той кметя, че е човек на действието е верно. Ама си деиства само секретарката. Да беше действал нещо и за Троян така.

Анонимен каза...

Щял да печели пак,хаха ...
Явно е гледал "Мумията се завръща",само че незнае за скрития коз на опозицията Ачката Балев,известен като троянски Брендън Фрейзър,който щял да сбори мумията.Ура!Ура!Ура!

Анонимен каза...

БРЯ,бряяяя ко ста а туке у троянът:да не искате да сменим аКима?????или не съм разбрала.На тия години и още търси пу...и( проекти),а за аЧо бъчонката:ГуляМУ бравус ....ша има едене
пепа п....та

Анонимен каза...

Уважаеми г-н Админ,
Цял ден се балтая и още не мога да докарам сметките за безработицата.

Във връзка с гореизложеното и имайки предвид аналитичния потенциал на управляващите най-учтиво Ви моля да просветите и нас невежите какъв точно алгоритъм е използван за пресмятането на безработицата. Вече цял ден се балтая и немога да стигна до 5,5%, които правилно е сметнал екипа на другаря Акимов.

С уважение:
Ваш редовен читател

Анонимен каза...

Ако Минко Акимов спечели /недай боже/ ще се опъне на диванчето в канцеларията и ще му удари една яка четиригодишна дрямка. От този човек повече работа не очаквайте - той е уморен от живота.

Анонимен каза...

Прав си - Минко повече от това, което стори или не стори няма да направи.Изчерпа се.

Анонимен каза...

Бил човек на действието. Според мен е човек на бездействието. Сега пък измисли, че Троян нямал квалифицирана работна ръка.Кой до скоро произвеждаше продукцията, която отиваше за външния пазар? Квалифицирана работна ръка има - няма квалифициран кмет. Има Минко Акимов, който ни залъгва, че безработицата била ниска. Абе тоя с всичкия ли си е?

Анонимен каза...

Морално и физически амортизираният Минко Акимов не трябва да бъде повече избиран.Помнете това! Иначе той ще дозатрие и малкото, което остана от града ни.

Анонимен каза...

За Акимов не зная,но се молете да не се върне Енкин ,че каквото е огладнял мъка ми е какво ни чака.

Анонимен каза...

Минко Акимов- "Проблемът на Троян не са фалиралите 2-3 големи завода, а липсата на достатъчно качествена работна ръка, заяви още кандидат-кметът на ГЕРБ...."..
Марин Радевски- ""Не може така - ние, българите, много искаме, а нищо не даваме, това и кой каквото иска да говори – че българите били много работливи и т.н. - вятър и мъгла! Много народи са по-работливи от нас...."
Типично изказване за представители на ГЕРБ. Радевски дава по 13лв.надница за работа на норма!?!?!?!?!....Ами това си е 6.5 ЕВРО на ДЕН,по малко от минималното заплащане на ЧАС в най-бедните държави на ЕУ.Ама и какво и да очакваш от човек които може да се изкаже така.
Ами господата да ми кажат къде и в коя държава ще намерят квалифицирани кадри да работят за по 0.80 ЕВРОЦЕНТА на час та да имаТ правото да искат да се работи качествено.Това е по малко и от в Китай вече.Пълни смешници и нещастници са Българските"бизнесмени" и политици все хората им виновни,пък тези хора като отидат да работят по светът излиза ,че са най работни.И нека незабравят ,че благодарение на тези мързели И НЕКАДЪРНИЦИ станаха милионери и изобщо са това което са.
Такова унижение към електората и хората които ти изкарват хляба здраве му кажи.

Анонимен каза...

Смях в залата,нямало достатъчно качествена работна ръка.Господин кмете,къде отидоха хората които движеха производството в тези 2-3 големи предприятия.Къде отиде интелигенцията на град Троян.Явно не знаете или не искате да знаете.Но да ви кажем.Хората които движеха производството се преквалифицираха и в момента са на работа като метачи в градинките собственост на Общината,чистят пътя за Капинчо и другата част са оператори на дърводелски машини.А Вие назначавате в Общинска администрация хора без всякакво образование,пенсионирани полицай,роднините на шофьора Ви и т.н.,а Вие ни говорите, че няма квалифицирана работна ръка.Ами Господин кмете тези хора които движеха промишленноста в Троян,някои от тях с по няколко образования са под носа ви в градинките собственост на Общината,но трябва да си направите труда да се разходите за да ги видите.Но на Вас ви е по изгодно да назначавате хора, като критериите за избора са по голяма некадърност,защото прост човек се управлява по лесно.Той няма собствено мнение,лесно се маниполира и много слушка за да не изгуби сладкото място.

Анонимен каза...

Типичното изказване е следствие на типичният начин на мислене на това,което е прието да се нарича ГЕРБ и което е по-правилно да се нарича ГРОБ - за Троян и за България.Такова униние,такава безнадеждност царят навсякъде,а отгоре ечат бодряшките мутро-милиционерски простотии и заклинания.Наистина напомнят късния Живков!Вероятно такъв ще бъде и краят им,но отново държавата ни е съсипана,всичко читаво-прокудено и принудено да обича Родината само във Фейсбук.Моля се на бога да не съм прав..... АЙ с-с-с-с......

Анонимен каза...

Вярно е, че безработицата е толкова - повечето хора се отказаха да се регистрират, като безработни защото:
1. Нямаш шанс да ти намерят работа.
2. Трябва да спазват някакви измислени часове за подпис, да слушат оплакванията на служителките за многото работа и ниските им заплати. В същото време ги мързи да си забършат компютъра на който трудно работят. Но иначе не пускат кокала.
3. Чиста загуба на време и средства е да ходиш за подпис, но понеже се налага някой се записват.

Анонимен каза...

Господин кметът доразвива тезата на своя вожд за "матриала". И двамата са много прави - иначе нито единия щеше да е кмет, нито другия министър-председател. наесен пак ще броим пилците.

Анонимен каза...

Троян не е намалял числено - защото циганите работят по въпроса и се множат като зайци.
И тези които са в чужбина са се преброили тук. Студентите също са се преброили тук.
Това е истината, но се чудя защо кмета не вижда или не разбира това.
Слепи казваха на невиждащите, а прости на неразбиращите, но явно това не се отнася за власт имащите.

Анонимен каза...

Много ще ми е интересно, кой ще спечели месните избори на есен. Всичките ми познати и непознати гласували за Акимов отдавна са се разочаровали и съжаляват, но късно. Втори път няма да направят тази глупост, но кое е по-малкото зло???

Анонимен каза...

Тези които гласуваха за Акимов, защото щял да премахне островчетата - няма да гласуват за него.
Тези които гласуваха за него, защото щял да намали и подмени администрацията - няма да гласуват за него.
Колко останаха - НЕ разочарованите?
Аман от "действащите" в наше село. Представям си, ако не бяха така действащи, какво щяхме да имаме сега, което вече нямаме ...

Анонимен каза...

Много работи обещаваше да премахне предизборно Акимов,но накрая ще премахне самия Троян и троянци.Вервайте ми!

Анонимен каза...

Като толкова му е мил Троян на кмета що не върне сина си и внучката да работят в Троян и тука да си плащат данъците? И най-после да дойдат мозъци и квалифицирани люде. кака Нана

Анонимен каза...

Ами точно затова туй Минковото е демагогия,како Нане!И не е само той.

Анонимен каза...

Гледам снимките и не доумявам как може да има такива изроди който да баламосват целият град и да си мислят,че пак някои ще гласува за тях.Погледнете Миня от първата и втората снимка,все едно,че е пред колабс.Погледнете третата снимка,тази гад която гледа надолу под масата се нарича Иван Бочев Драголов,ОТИВАЩ си кмет на с.Бели Осъм който мина през всички партии само и само да се добере до власта,толкова се е изплашил,че след изборите ще е господин никой,че чак стана редовен пациент на д-р.Доков.Аз съм от същото село и никога не съм гласувал за тази одврат и дано се намерят този път умни хора който да го изритат като мръсно коте от кебапчииница,защото тука хората говорят че преди два дни е вкарал един бус с памперси в тях,тъй като си мисли,че пак ще спечели и ще му трябват за кметския пос,понеже тоалетната на тиа години ще му се вижда далеко.

Анонимен каза...

Към 37-ми,ей селски поздравявам те за точния коментар.Този от снимката където гледа под масата е най мръсната ГАД,която някога,някаде съм срещал.Дано на тия избори да има сериозни и интелигентни кандидати на селото,а не както до сега се явяваше сам или правеше мошенгии с бюлетините само и само той да е на влас.Още веднъж БРАВО!!!

Анонимен каза...

На третата снимка и двете кметчета с жълтите ризки уж бяха от СДС,а средното кметче-не знам,на комуняга мяза.Това сдс-то да не се е вляло изцяло в герберастията в Троян?Нямате срама,ей-й-й-й кметчета-седесарчета и други.

Анонимен каза...

Мале, четейки коментарите и отчитайки броят им изглежда трябва да редуцирам връщанията си в Троян през годината от 1 на 0, те нещата вместо да се влошават са станали трагични!!!

Анонимен каза...

Минко е простоват човек, така че подобни изказвания от негова страна не трябва да учудват никого. Всичките са един дол дренки, ами не зная за кого да си дам гласа...

Анонимен каза...

Питали радио Ереван:"Защо ТОЙ не се заеме и с прогнозата за времето?
-Ами защото ТОЙ ще казва како ще е времето,няма да прогнозира...."

Анонимен каза...

Сашо, и аз така като гледам коментарите "няма никакво съмнение, че ще спечелите втори мандат" :). Както преди каза: Ние кмет си имаме... та остава само да поясниш тоя кмет дето си го имате къде ще кметува втори мандат?! В Троян така като гледам определено няма да е!!!

Анонимен каза...

Сашо Данков е толкова безлична фигура, че не бива дори да го споменавате.

Анонимен каза...

Минко Акимов - гробокопачът на Троян.Ако получи втори мандат му остава да зарине гроба на чудесния град, който имахме.

Анонимен каза...

http://www.lovechtoday.eu/images/photoalbum/album_19/peevski1.jpg

Анонимен каза...

Стига бе 46-тиииии Акимов ми е по-симпатичен.Този гнилак над него ,дето го следи е отврат.

Анонимен каза...

ЕМ/SI: Г-н Кмете, като си чавек на действието/поне така пише най-отгоре на статията/ та да те питам: Улица Христо Ботев от 1 месец стои разкопана в часта си от Старата къща до Вик Троян.Та питам-до кога?За кога е планирано основният ремонт да свърши? Не виждам да се работи-нито се вадят стари бордюри, не се извършват никакви дейности. Разкопаха я и си заминаха!Преди време част от същата улица в часта си от училище Иван Хаджийски до кръстовището на Вила вана стоя близо 1 година и половина.Това ли ни чака? Живея на тази улица в този участък и ако това бездействие продължава ще поканя на гости Господари на ефира и ще изпратя снимки на рубриката Бай Ганьо европеец по Би Ти Ви та дано някой да се размърда!Положението става нетърпимо-не можем да се придвижваме до домовете си, нито да караме колите си, кола на бърза помощ може да дойде, нито пожарна. ДОКОГА?

Анонимен каза...

48 отговарям ти - до като кмет на Троян е Минко Акимов.

Анонимен каза...

Много се притеснявам,че прогнозите за това Акимов да бъде отново кмет ще се сбъднат!Привечер или сутрин по хладното минете около"Джамията" и ще видите там да "заседава" предизборния му щаб-С.Данков,Пл.Данов и други "мастити троянски бизнесмени",които купиха кметския му пост в настоящия мандат.Пак ще го направят!!!!!!

Анонимен каза...

А как ще го направят ако не се продавате?

Анонимен каза...

с повече пари

Анонимен каза...

Малко сме тези,дето не се продаваме!Повечето ще го направят и то за няколко "сребърника".После пак ще плачем за съдбата на Троян,защото тези дето купуват кметското място на Акимов са възможно най-лошият вариянт....

Анонимен каза...

няма никакво значение дали ще се продадем,щом няма достойни и честни кандидат-кметове.И едните и другите са маскари.Поне по бира и кебапче да ни е кярът,ама и това няма.Усмихвай се Троян,лошото тепърва предстой. Оптимистът

Анонимен каза...

КМЕТЕ, КМЕТЕ,
Можеш ли да кажеш след твоето управление Троян град ли е или село?
Какво ти направи за това Троян да остане град с минало и бъдеще?

Анонимен каза...

"Проблемът на Троян не са фалиралите 2-3 големи завода, а липсата на достатъчно качествена работна ръка, заяви още кандидат-кметът на ГЕРБ." Това изказване ме разочарова и то много! Кой "изгони" качествената работна ръка? кой не дава шанс и на малкото върналите се да се развиват професионално в Троян млади хора - специалисти? кой не си прави труда да привлича инвеститори, които да отварят работни места? нищожен пример са веригите хранителни магазини, които незнайно защо уж не проявяват интерес към града ни, ако имаше поне един такъв магазин, жителите на града нямаше да пътуват до Ловеч, Плевен, дори Севлиево и Търново и да оставят заплатите си там! КАчествена работна ръка има, но няма кой да я търси! Остава да се намери някой, който може да ми отговори защо е така и в кого е вината?

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |