Браво, Ели! Горди сме!

Едно талантливо и красиво троянско момиче събра
овациите на цяла България!
Браво, Ели! Горди сме! Успех!

28 коментара:

Анонимен каза...

Тева същото ли е, де у ривърсайта се учеше къде годин да пее Блек Велвет,ама все до втория коплет я докарваше,и от там на на на на...

Анонимен каза...

Браво, Ели

Бианка Павлова каза...

Браво Ели!Още когато за първи път те видях на живо и чух как пееш,бях сигурна че,с труда който полагаш и амбицията която имаш, ще стигнеш много на далече.Още веднъж БРАВО,стремителни успехи ти желая и винаги гледай само напред!

Елица Маринова каза...

Браво, Ели!!! Стискам палци и вярвам, че ще стигнеш много напред !!! (((:

Анонимен каза...

Елица Наумова каза...

Браво на мен,гордея се с мен!

Анонимен каза...

БРАВО!

Анонимен каза...

браво.

Анонимен каза...

Генади, смени клипа на този: http://www.vbox7.com/play:32c02edbe2 за да може момичето от номер 2 в топ 40 на сайта vbox7 да стане номер 1 - мястото, което напълно заслужава!

Анонимен каза...

Браво!!!!!!!

Анонимен каза...

Браво!!! УСПЕХ!!!

Анонимен каза...

БРАВО!

Анонимен каза...

към номер 1 ти си просто едно говедо непромукало.

Анонимен каза...

Номер 1, човърка ме един въпрос - ти идиот ли си или полуидиот?

Анонимен каза...

Генади, знам, че си против цензурата, но изтрий този гнусен първи коментар, че ми се гади от разни идиоти, които на нищо не могат да се зарадват.

Анонимен каза...

БравоЕли !!! Страхотна си !!!
Успех !!!

Анонимен каза...

Само напред.

Анонимен каза...

Браво Ели и успех до финала!!!А на 1ви не му се сърдете ,те у рииивърсайту само с високий капацитету са му клиентите така да се каже вземащи се за елиту на селото ,та затова е толкова критичен към Ели.Ели замисли се дали не е време да смениш мястото където да си представяш песните в твоя град.

Анонимен каза...

Аре бе ,нали я помня в ривъра как се предлага на тоя и на тоя.Даже веднъж се обясняваше че някакъв и се бил правел на голямата работа ама къде му били парите като се правел.И се облича като проститука !

Анонимен каза...

До тъпанарите 1 и 18-вървете се гръмнете,а ако се представите може и някой да ви направи тази услуга.БРАВО НА ЕЛИ!НЕ ОБРЪЩАЙ ВНИМАНИЕ НА ЗАВИСТТА-ТЯ ВИНАГИ СЪПЪТСТВА УСПЕХА!СТИСКАМЕ ПАЛЦИ ЗА ОЩЕ ПО-УСПЕШНО ПРЕДСТАВЯНЕ!

Анонимен каза...

19-ти, аз съм баща ти !

troyan21 каза...

БРАВО, ЕЛИ! УСПЕХ НАТАТЪК!

Анонимен каза...

Голямо браво,мого убаво пиеш,ядеш и тия три неща
В.А.алигатора

Анонимен каза...

Браво Ели! И дано имаш сили да се справиш с троянската злоба!

Анонимен каза...

Браво!Успех!!!Не обръщай внимание на глупаците на който главите са им пълни само със завист,а мозъка и е като прясно мляко на слънце.

Анонимен каза...

Браво на момиченцето!!! Да е живо и здраво и да има късмет,тя таланта го има. № 1-ви + № 18-ти са явно чикиджий, които наи вероятно харесват момичето, но за някои животни "гроздето е кисело"
понеже са им къси вратлетата. Дълги години съм искарвал хляба си с музика. Произлизам от музикално семеиство и когато чух Ели да запее -
ЗАПЛАКАХ ОТ РАДОСТ. Такава певица в Троян не е имало! Интересувам се кои я учи и напътства в
музиката? Браво и на него-нея!

Анонимен каза...

За разлика от кифлите от конкурса на клоуните /иван , пищова и златния /с това момиче Троян може само да се гордее . Не знам какво намесват пеенето и в ривъра но и там момичето се стараеше да създаде настроение но явно някои от "гражданите" /1 и 18 много е вероятно да са един човек / ги задоволява да дадът по 15 лв за вход в шоко и да гледат как някоя чалгаджийка се прави че пее 30 - 40 мин.

Анонимен каза...

Талантлива,умна,хубава...

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |