Младите гербери подкрепиха национала Дамян Пазвански

* Талантливият 15-годишен национал по авиомоделизъм замина за участие в кръг от Световната купа в Полша

МЛАДЕЖИ ГЕРБ – ТРОЯН осигуриха финансова подкрепа на националния ни състезател по авиомоделизъм Дамян Пазвански за участието му в кръг от Световната купа в Полша (21 юли – 1 август). Спонсорството, в размер на 400 лв., е осигурено със съдействието на лидера на ГЕРБ – Троян Сашо Данков и градоначалника Минко Акимов и бе връчено на талантливия ни авиомоделист от председателя на Младежи ГЕРБ – Троян Иван Миховски.

ДАМЯН Е НА 15 ГОДИНИ, ученик в тукашното СОУ „Васил Левски”, и се подготвя в Клуба по авиомоделизъм към Общинския педагогически център (ОПЦ) под ръководството на всеотдайния Захари Захариев. Включването му в националния отбор пък е закономерно след множество челни класирания на състезания досега.

Т21

17 коментара:

Анонимен каза...

Х-м,идват избори.....!

Анонимен каза...

Позна...!

Анонимен каза...

Сашо от ракийката ли припечели и Миню от комисионните ли, та и спонсори станаха. Егати тарикатите и мошеници.Гласувайте пак за тях !

Анонимен каза...

Нищо ново под слънцето, пак се въвличат деца , по почина на партията кърмилница БКП. Не политизирайте ако обичате и детските мечти. Нищо повече няма да постигнете от комунистите. Същите сте като тях.

Анонимен каза...

ХА..хахаха не знаете ли:те са едно цяло.Всички партий са дъщерни фирми на БКП,сменят си власта и притока на пари на определен период от време,та да има за всички и да ни умрат от глад
петко

Анонимен каза...

Пеца, те няма хептен да ни уморят от глад, защото няма да има от кого да цуцат. Дадат по малко, вземат си го и се кефят и се хвалят, а ние се ядосваме и се караме един друг и чакаме месия. Няма да дойде такъв, ами ще се спасяваме сами братко.
Не виждам някой през тези 22 години да е управлявал или да управлява държавнически. Това е!

Анонимен каза...

Лошо,много лошо!!!Повечето го знаем,но избирателния закон е така направен,че винаги е срещу избирателите.Единственото спасение е никой да не отиде да гласува,което,обаче няма да стане!!!

Анонимен каза...

Късмет на децата. Дано се върнат с победа. За сега имат късмет, че изборите са наесен. Ако шампионатът беше преди 2 години щяха да видят спонсорство... ама друг път.

7-ми този въпрос сме го дъвкали от давна ами вземи се поогледай и реши за кого ще гласуваш. Номера "Няма да гласувам за никого" само доближава наш Миня до втори мандат.

Анонимен каза...

8ми, а защо трябва партия, коята и да било, да спонсорира някой спортист, особено кагато е на власт. Тя трябва да създаде условия за развитие на спорта, както на всичко останало. Да, ама не! Нима гербаджиите на знаеха, или ако не са знаели, не очакваха какво "наследство" са и оставили тройната коалиция, та се изненадаха многозначително, че и сега продължават да стоят на тази кълка? Нищо ново под слънцето!!!

Анонимен каза...

Сашо Данков съдействал за 400 лв. дарение за авимоделистите? Вий добре ли сте? Хапчето ли не си пихте или вече не Ви действат? Данков да даде пари? Значи идва края на света! Та той същия измуфти с една тенекия сирене шефа на мандрата в Старо село и...я продаде на Областният управител. Когато стана ясно какво е направил стана голям конфуз, но наш Даня срам няма! Вземете проверете- дал ли е или е взел 400 лв. Данков.

Анонимен каза...

10 ти, тя тази тенекия е била предназначена за Областния управител, но въпреки това му е взел парите. После мандраджията бил на гости при баща му и там се изяснило, че Данков му е взел парите за тенекията със сирене, дадена като подарък от мандраджията.

Анонимен каза...

Наш Даня е пич! Хем ни е срам, хем ни е и гордост. Срам ни е защото си го знаем колко е прост и дет са вика едвам изкара средното. Гордост ни е -издигна се, командва Ловечът и няма да им се даде на тези полендаци от пресечената скала надолу! И ний сме дали нещо на Ловечът и дано не ни го върнат в Троянът!А на Пеевски правим забележка-не бива тъй да плюе наш Даня по вестниците у Ловечът!

Анонимен каза...

Сашо Данков-младеж?

Анонимен каза...

НЕ съм го виждал скоро:вярно ли ,че отслабнал от както е зам.областен????????????

Анонимен каза...

14, ти да не мислиш, че е заприличал като на черешка дръжката. Снажен и тънък като фиданка! Същият си е! Та той ако отслабне ще загуби чара си.

Анонимен каза...

Не се хабете да пишете за Сашо Данков във форума-той никога не ще го прочете!От малък,по стара семейна традиция той е ориентиран към парите,а не към компютрите.И то предимно чуждите,обществените,общите с тенденция да станат негови.Той винаги е бил убеден,че ще ги прахоса много по-качествено,отколкото който и да било!И в това отношение има добри съратници,не искам да си кривя душата.Затова и на Троян все повече му личи,но това са подробности.

Анонимен каза...

Тъпанарка поръбена: Като гледам чада мои фотуту най отгори съ питам: Що тъй намусено е излюзлу на фотуту туй дясноту пишлиме? Да не от негу да съ свили тия 400 лв.и сега да муй кофти. У...у на баба, не съ идосой, а съ радвай, че с толкуз малку си минал. Кво съм чувала аз за Д.....в, не тий работа. Много прибран чиляк!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |