Бойко Пъдарски: „Поредна демонстрация на юридическата некомпетентност на Общината”

* Секретарят внесе жалба в Административния съд в Ловеч, оспорва наказанието си 
* „Странно е, че не ми бе предоставено копие от констативния протокол на 3-членната комисия”
 
Тема с продължение

СЕКРЕТАРЯТ НА ОБЩИНА ТРОЯН Бойко Пъдарски оспорва по съдебен път наложеното му от кмета Минко Акимов административно наказание „Понижаване в по-долен ранг”, научи Т21. Жалбата, заедно с преписката по случая, е била внесена в Административния съд в Ловеч, като преди това (каквито са законовите изисквания) е била депозирана при кмета.

ПРИПОМНЯМЕ – на 28 април т.г. Бойко Пъдарски бе отстранен временно от работа със заповед на г-н Акимов, който назначи и 3-членна дисциплинарна комисия по образуваното дисциплинарно дело; обвиненията срещу секретаря бяха, че е правил политическа агитация на работна среща в Орешак и за неизпълнение на служебни задължения. На 30 май комисията представи становището си на кмета, след което на г-н Пъдарски, върнат междувременно на работа, му бе наложено споменатото административно наказание; пред Т21 пък г-н Акимов заяви, че ще вземе окончателното си решение по казуса в срок до един месец (т.е. до края на м. юни).

„СТРАННО Е, че не ми бе предоставено копие от констативния протокол на 3-членната комисия, но смятам, че за наложеното ми наказание няма никакви обективни основания. Затова реших да търся правата си по законовия ред”, коментира миналата сряда (22 юни) г-н Пъдарски, който в момента е в дългосрочен отпуск. „Неуспешен опит за използване на Закона за държавния служител и поредна демонстрация на юридическата некомпетентност на Общината”, бе оценката на секретаря за атаките срещу него и наложеното му наказание.

Т21

81 коментара:

Анонимен каза...

Евалата Бойко,
Най-накрая трябваше някой да се сети да си говори с общината в съдена зала. То бива безобразия то може ама това тяхното верно е „Неуспешен опит за използване ИИИ на Закона за държавния служител и поредна демонстрация на юридическата некомпетентност на Общината”. Само едно неможах да разбера: Какво още има да му мисли кмета?! Ми той каквото можа измисли т.е. едно голямо нищо. То все съм виждал циркове и некадърност, то все си викам, че в тази държава няма какво да ме изненада ама явно има още за гледане.

Айде и поздрави.

P.S. Абе все се каня да те питам: Последния път като ходи в кабинета на наш Миня дали вече е започнал да си събира нещицата?

Анонимен каза...

Да си ги събира и да си ходи достатачно "благини" сътвори за този град .....та вече стана село от най-долен тип.

Анонимен каза...

Село пълно сзс селски тарикати и откровени простаци изживяващи се като бизнесмени и все повече преобладаващо мангалско население.

Анонимен каза...

Разбрах, че на последната сесия в Общината, Миньо Кръпката Акимов, изобщо не е изпратил материали до съветниците,или може би не до определени, за да няма за какво да го атакуват!
Минчо, както си я подкарал почваш наистина да се оливаш,а това няма да продължи дълго!

Анонимен каза...

Бойко Пъдарски е откровен пияница и хюмне.

Анонимен каза...

На снимката пак е в кръчма ,а между впрочем ,ако някой го наема за таксиджия да има впредвид,че кара пиян.

Анонимен каза...

Чудя се аз една работа...
Чета постоянно, че Пъдарски бил пияница, биел някаква си там приятелка, бил таксиметров....
Та се чудя какъв е проблема, при положение че в Троян това са поне 80 процента от мъжкото съсловие....А тия свестни троянски булки, как да не ги съветваш от време на време...

Анонимен каза...

До 6-ти. Прав си май, според мен е в ,, Арта" :)

Анонимен каза...

Алооо тия безгрешните нали знаете че IP-тата могат да се проследяват... Я си вършете общинската работа и не се занимавайте да укрепвате устоите на дядо Трибестан.

Пък и тази тема с алкохола вече взе да се поизчерпва та незнам по изборите какъв ще ви е коза срещу Пъдарски.

Анонимен каза...

Като сте против Бойко,подкрепихте ли във Фейсбук инициативата за 5-ти юли "Ден без ББ"?Оревахте орталъка,че наш Бойко пил една ракия и се прибрал от Орешака с колата/не го одобрявам/,а за ОНЯ Бойко,формен идиот-празнодумец самовлюбен,както твърдят някои - ни дума.Чакате да ви довърши ли?

Анонимен каза...

Троянци ще са най - тъпите копелета на света ,ако въобще обръщат внимание на един склададжия и таксиджия,но явно толкова им е акъла............

Анонимен каза...

Ако Пъдарски е пияница,Кольо Кацаров-Кацата, какъв е?
А Ангел Балев-Ачо Кацата?
А Краса Райковска-Краса Каса?

Анонимен каза...

Някой спомня ли си по времето,когато Акимов командваше милицията и полицията в Троян имаше ли случаи пияни полицаи да карат кола?
И защо Акимов е търпял 4 години такъв лош човек,какъвто изведнъж се оказа Пъдарски,да ръководи общинската администрация?
Милиционерщини!

Анонимен каза...

Ачо Балев яко мези,голем му меха и не го лови.Плюс това спи на обяд и живее до общината.

Анонимен каза...

Аиде пак P.R.За малкото,голямо джудже.А дядо коледа предпочита да се чува името му.Незвисимо как.То решението ще излезе след изборите.То ще са нови пушилки.Ала - бала.Какъвто шефа, такъв и секретаря му.Троянци от мааленски тип.А наи ми е мерак да видя и двамата мазници Балеви като ги върнат даскали,от къде ще муат пържоли(д... и туфлеците)мързели безподобни.

Анонимен каза...

Най-интересното, е че мислят хората за идиоти.
Навсякъде се пропагандира, как Ачко не искал Дядо за кмет.ГЕРБ Полуидиоти и те не искали Дядо им за кмет.
Дядо им пък обещава и раздава постове на кой ли не, само и само да ходи още 4 години със секретарката.
В крайно сметка, порното е пълно и на 23-24 Октомври ще падне такава анална любов, че гей парада в София ще ни се струва като най-обикновен детски карнавал!

Анонимен каза...

Ало, вие защо си мислите,че даскалите не "муат" пържоли?Като си купят муат,но не там е проблема.Проблемът е в друго-не останаха качествени хора,на които да се довериш(избереш) да те управляват.Това е съществения въпрос!!!Посочете ми един,за когото да си дам бюлетината и после да не съжалявам.Иначе онзи горе на снимката хич не ми го пробутвайте(конкретно към Т21),няма да мине,голяма ДЕВЪЛВАЦИЯ!!!!!!!!

Анонимен каза...

"Алоо" 17-ти, защо ми се струва, че ти си от онези "мазни" даскалици, които хранят търбуха А. Балев, бяха и са, от близкото обкръжение на Дилян Енкин/в което няма нищо лошо/, и сега отново слугуват, ама на Акимов, срещу определени обещания - директорски постове, "кетъринг услуги" на гърба на общината/училището/ и т.н и т.н.

Анонимен каза...

Към г-н даскала/видно от постинга/17-ти....Ние никого не ви пробутваме,но е желателно да се пише правилно поне такава важна дума като ДЕВАЛВАЦИЯ,защото иначе наистина девалвира..... уважението към вашата професия.А иначе-муайте квото има и квото доде.....АЙ с-с-с-с.....

Анонимен каза...

17-ти, има качествени хора, но те не искат. Знаят се кашите в Общината и никой не иска да си слага таралеж в гащите. Кандидатите за кмет са Минко, Делян, Бойко, Ачо Балев и Пеевски. Избирай си, народе!

Анонимен каза...

Поне за мен няма дилема. Или по-точно няма какво да се чудя. От гореизброените най-подходящ е Пъдарски. Ако цъфне някой друг тогава ще му мислим.

Анонимен каза...

Пъдарчето е различният избор крайно време е да изберем нещо различно от селянията и ченгесарокомунистическатажелязненскотрапчанска далаверопростотия

Анонимен каза...

Прав си 22,той наистина е нещо различно и според мен ние трябва да рискуваме.Засега е очевидно,че има мотивация и характер.Това не е малко!А всеки избор си е риск.Изборът на Миньо го доказа .

Анонимен каза...

Избора на наш Миня беше етап през който трябваше да се премине. Друг е въпроса, че не очаквахме чак толкова да се окъка.

Анонимен каза...

To..... покрай него, ние се оказахме най - окъканите, той няма да усети нищо от това, в което превърна града ни ..............много му пука на Миня, както го наричате!
ДАВАЙ БОЙКО!

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Към Админът

Защо ми се струва, че някъде на сайта са качени ето тези правила:
1. Коментарите на български език се правят с българската азбука – от уважение към българския език и българското;

2. Пише се с малки и главни букви (а не само с главни) – заради хигиената на четене

Анонимен каза...

Към 26

Че сте неграмотни, както показва 27-ми, то е ясно! Но явно сте и големи смешници - от статията ясно се разбира, че от защита ще има нужда Акимов, а не Бойко!

Анонимен каза...

Сега е 10.25.НАЗДРАВЕ Бойче..........

Анонимен каза...

Браво Миньо ти стар милиционер разкажи им играта на тез пишлемета вчерашни.

Анонимен каза...

Бойко е муфтаджия

Анонимен каза...

Бойко е най-подходящ за кмет спрямо другите "кандидати"

Анонимен каза...

Браво на Пъдарски!Защото човек трябва да защитава правата и достойнството си.Когато трябва-и в съда.Иначе милиционерщината настъпва,народът се обезверява,младите емигрират,а назначените "бизнесмени" остават и си живутуркат като бъбречета в лой.Циганията настъпва - България пропада!

Анонимен каза...

11:20...Ани, да не забравиш да дадеш хапчетата на дядо....

Анонимен каза...

Ах ти 34-ти шегаджия такъв, не е ли малко ранко за ония хапчета.....хехехе

Анонимен каза...

Кметът Пъдарски-вижте как звучи само,нали!А и самата му фамилия показва,че още прадядо му се е занимавал с опазване на общонародното имущество,което всъщност и ние всички очакваме от един истински кмет на града.Докато Акимов-не ми се мисли от къде произлиза,ама,да ви кажа,все го асоциирам с "акане".Защо ли?

Анонимен каза...

18 и 19,кой ви каза,че 17 е даскал/ца?Май не пропускате възможност да плюете по тях!АЙ-с-с-с,в една буква ли е проблема?Аз мисля,че е много по-дълбоко-в негативизма и отрицанието,ширещи се сред нас!!!!Много бързо и категорично съдите онези,които прекарват сигурно по-дълго време с децата ви,отколкото самите вие.Ако Ви се намери време и желание може да помислите върху това?!

Анонимен каза...

Г-не/г-жо/ 37,а явно и 17-ти,прочетете постът ми внимателно и ще се убедите,че аз никъде не обиждам или подценявам даскалското съсловие.Даже - напротив,съжалявам,че отделни негови членове с писано слово или с действия девалвират авторитета му.А иначе наистина съм доста чувствителен към употребата на думите и езика.Ако това е грях-поемам го и нека ТАМ ме бухнат в най-големия казан с най-черните дяволи!Нека поне Там се омешам с "елита" на нацията,че в този живот само с дребосъка се ритаме по кокалчетата....АЙ с-с-с-с.....

Анонимен каза...

Г-н 38,"бухнат" е жаргон!!!

Анонимен каза...

АЙСа към 38....Мисля,че всъщност сме съмишленици,което ме радва и затова полягвам предутринно....И като знак на добра воля ще ти напиша само думите на първият куплет и припева на може би бъдещият химн на България,които благоволи да сътвори за нас Радка Куршума/да,и аз я познавам отскоро/:
"-Огнеборецо,как те обичам,
ще те подпаля със очи.
Че аз съм огън момиче-
маркуча си към мен насочи!
ПР:
Ах,огнеборецо мой,ти си СУПЕРБОЙ!
Във мене пожара угаси,
ах,мерси,ах,мерси!"
Останалото е безмълвие..... АЙ с-с-с-с....

Анонимен каза...

Интересно ми е, дали сега Акимов съжалява,че е потулил изцепката на Пъдарски, когато полицаите го хванаха да кара пиян с "дами" в колата? Да пази Господ, това леке да си го изберем за кмет!!! Амин!

Анонимен каза...

* „Странно е, че не ми бе предоставено копие от констативния протокол на 3-членната комисия”
Драги ми Бойко! Когато някой "Работник"(в т.ч. и "Секретар на Община") го оценяват, съответно му предствят атестацията в писмен вид. Това най-вероятно се е случело с Вас около нова година.
Просто работодателя Ви се е "забавил" в действията си, които все пак са си законни.
Пожелавам Ви успех в "Съдопроизводството"

Анонимен каза...

Според нумерологичното тълкование на имената на двамата кандидати за кметове Бойко ще е същото л......каТо Минко,така че няма смисъл да сменяме единият с другият.Звездите ми го говорят!!!

Анонимен каза...

ЕМ/SI: Изключително неприятна ситуация е когато между кмет/ политическото ръководство/и секретар/шеф на администрацията/се разрази подобен конфликт.Оттук нататък не може и дума да става за работа в екип и адекватно управление на общината/появяват се групички на поддръжници на единия и другия и си пречат взаимно в ежедневната работа и задължения за които взимат заплата/. Принципно има такива конфликти , но е недопустимо те да стават обществено достояние. Ефекта който накрая се получава е, че тези хора олекват в очите на избирателя-гражданин. Проблема ще намери решение на изборите-някой от двамата ще си иде в къщи, но дотогава управлението на общината ще е в ущърб на гражданите и град Троян. Ако пък има замесена в историята и жена/както намеква 16-ти/ то цирка е пълен. Жалко.

Анонимен каза...

Боже опази тези жалки хорица. Затова сме на такова дереже! Каквито ни пишещите, такъв ни и електората. Срам за Троян е този форум, срам голям. Вместо да се хванат да работят и да не плачат, само се оплюват тия и ония...
Антония Николова

Анонимен каза...

Този Бойко е жалко леке. С голямо самочувствие, без грам покритие. Съжалявам, че е млад човек, но това е истината. Момчето просто не е дорасло още, е надявам се да му дойде акъла. Обаче си мисля, че не ще се случи това. А пък и той като Сираков хвърчи от партия в партия, това не е нормално и не е достойно.

Анонимен каза...

46ти изпълни ли си партийното поръчение да наплюеш Бойко бегай при Дядо да докладваш

Анонимен каза...

Бойко Пъдарски е хюмне и пияница

Анонимен каза...

Сега е 09.15 НАЗДРАВЕ Бойче.......

Анонимен каза...

Няма да разказвам за казана и другите...но ще ви кажа,че в политиката е като в спорта,класата си е класа...А пък за достойнството това е друга тема ,но не и анонимна...

Анонимен каза...

До 45 най-обичам да ям,да пия и да псувам .Като ти се работи работи ма кои та спира

Анонимен каза...

Опаа, 46, малко се обърка - за разлика от дядо ти Трибестан, който навремето беше член на ГК на БКП, след това се мазнеше и целуваше задниците на Йордан Василев, Христо "Мастиката" и други хора от СДС, после се опитваше да направи синчето си кандидат за депутат от БББ, а сега се нагласи и стана член на ГЕРБ, не знам Бойко някого да е бил член на която и да е партия!

Анонимен каза...

Г-н Пъдарски, да вземе да разкрие малко пикантерии от иначе така шарената троянска общинска политическа кухня...
Сигурен съм, че има какво да обади на гладните за хляб и зрелища гласоподаватели...

Анонимен каза...

Да, добре би било да ни разкаже малко повече за европейските проекти примерно - как докато се изпълняваше проекта "Козлодуй", който включваше саниране на училища и детски градини, съвсем случайно, по същото време, къщата на другаря АКИмов на Трапето се преобрази - беше й направена топлоизолация, мазилка, сменена дограмата, улуците... Все неща, които, разбира се съвсем случайно, се правеха по проекта...
Може да ни разкаже за доставките на горива по същите тези училища и детски градини...
За провалената газификация на града и за едно платежно нареждане...
За отнненията му с дългогодишната приятелка Смилкова...

Анонимен каза...

Вярно ли е за къщата на Акимов на Трапето???всички знаем че си ползва служебната кола като лична и води родата си по служебни екскурзии из Европата но за далаверите по проектите само са догадки:(

Анонимен каза...

Предлагам ако някой има нещо конкретно да се направи нещо като " стена на срама", на което да се постват доказателства: снимки, сканирани документи и т.н. Иначе всичко останало е като "Един човек каза......", информация чута и преповторена, която изобщо не ни извисява в ничии очи, особенно в собствените. Кака Нана

Анонимен каза...

Како Нана,това което предлагаш е добре,но ще е втора трибуна за Илиян Пеевски.Там ще има да лепи,да лепи и сканирани документи ще слага и слага,докато най-накрая и това ще омръзне на хората.Какво впрочем и той омръзна.

troyan21 каза...

Буквално преди час на пресконференция в с. Бели Осъм ръководството на ВМРО-БНД (Троян) обяви, че ще подкрепи евентуалната кметска кандидатура на Бойко Пъдарски; кандидат на войводите за с. Бели Осъм ще е Станислав Гуевски. Очаквайте материал за казаното на пресконференцията.

Генадий Маринов, Т21

Анонимен каза...

Ма ний кмет си имаме бе, рече един Сашо...

Анонимен каза...

Ами, че то това се очакваше, те мършите лесно се сдушват и се намират. Какъвто Сирака, такъв и Пъдарски. Днес в ГЕРБ, утре в ДСБ и ВМРО, вдругиден в БСП.... Така се прави Бойче, давай... Все така.... Смешен си, много си смешен...

Анонимен каза...

Някой май мноооого го е страх!
И с право - този път, милиционерскокомунистическите номера няма да минат!

Анонимен каза...

До № 54, т.е. до Бойко Пъдарски. Жалък си, момче! Не ти достига нито лична, нито политическа култура. Само това, че реши да омаскариш човека, който в много сложен момент от живота ти те спаси от затвор, говори за твоя морал/ако имаш изобщо такъв/. Странно, Сираков е врял и кипял в политическите интриги, а е решил да подкрепи теб, който си едно човешко недоразумение. Но, вече нищо не може да ме учуди.

Анонимен каза...

Партизан за бой се стяга мята пушка на рамо

Анонимен каза...

15:07,остават около 40 минути до края на играта "Общинар на работа"....

Анонимен каза...

Има разлика между мърши и хиени,трябва да намерим разликата...

Анонимен каза...

40-и,аз съм 38:Нито съм гербер,нито съм поклонник на пожарникари и комунисти под прикритие!Няма нужда да побликуваш тази лирика.Тя не е за мен!По отношение на Пъдарски,пък изобщо не сме съмишленици!!!До утре да ми го препоръчват няма да му повярвам.Повярвяй имам основание за това.Другото,което имам да ти кажа е ,че не е нужно някой да опита да бъде кмет за да разбереш,че не става!Когато народа каже,че някъде мирише,значи има мърша!!!!

Анонимен каза...

Майко мила - в този град цари невероятна посредственост!Ами погледнете болшинството драскачи в този форум, огледайте т.нар. "елит", минете по троянските улици и се опитайте да пресечете по пешеходните пътеки, повървете пеша по малкото пазарче да ви обутат хубаво... Харесва ли ви, бре, драскачи?!
Да се неначудиш как на някой му се разправя да управлява и направи нещо за тоя иначе бил някога хубав градец!Сигурно ще да е за тези, дето наистина го заслужават. Дето не считат за нужно да плюят тук анонимно, или пък тези дето си гледат работата и не им остава време да са тъй "активни" в драскането тук?
Който има глава на раменете си - да мисли и решава и да си пусне вота, който не - да си кара постарому и да слуша злобните троянски клюкари, а такива за жалост дал господ .

Анонимен каза...

Някой много упорито се опитва да измести темата тук!
След като статията е за това, как един човек е намерил сили и достойнство да разклати дерибействането на Минко Акимов, което много естествено предизвиква коментарите на хората тук, някой, се опитва да плюе човека, дръзнал да се прояви като действащ, а не като поредната мижетурка, силна на приказки!

Анонимен каза...

Хаха! Троянецът обича мижитурките, 68-ми! Те добре се развиват на местна почва...Жалко!

Князът каза...

Пазете Бойко Пъдарски - ще ви трябва. Та той е единствената алтернатива на изтърканите Дилян Енкин и Минко Акимов.

Анонимен каза...

70-ти,пълна лудница и ти си част от нея!!!!!!!

Анонимен каза...

64-ти,защо си мислиш,че всички които са против Бойко са общинари?Аз не съм от общината,но съм човек с мозък да мисли,с очи да вижда и уши да слуша.Точно Бойко ни трябва да направим цирка пълен!

Анонимен каза...

Неспособността да признаем другият,липсата на вяра в самите нас ,ни прави мнителни и бездействени.Живях дълги години в този град,живях и по света сега съм сигурен без да познавам това момче,че ще дам своята подкрепа за младежкия плам и решителност за промяна на едно статукво ,което ни обезлечи като хора,това е моя последен шанс...

Анонимен каза...

72, сигурно и ти се от тия мижитурки, дето не обичат да им се мъти блатото...тъкмо тинята са е уталожила и ще се намери някой Бойко да я разбърка и извади на показ :))
Давай, Бойко, не се отказвай!

Анонимен каза...

74,колкото и да викаш "Давай Бойко",само той ще те чуе-прочете.Човек сам си създава имиджа.Какъв е,се видя от онези 270 коментара от които само твоя и на още 2-3 се различаваха,нищо че се напъвахте да имитирате мнозинство.

Анонимен каза...

Тои още не се кандирал,Пък хамелеона Сираков го подкрепи.Ебаси и случая.Поредната жалеика за града ни.Амин

Анонимен каза...

Много се надъхвате сами и драматизирате всичко :)))

Анонимен каза...

Ето ви го вече новият-стар кмет Акимов.Току-що Герб обявиха кандидат- кметовете си.Да ви е честит барабар с Балевите,Данковите,сТанка и всичко останало.Троян цъфна-сега ще и върже.

Анонимен каза...

Вие какво друго сте очаквали? Кучетата си лаят кервана си върви

Анонимен каза...

На мен пък ми е интересно, ако действително има проява на юридическа некомпетентност от страна на служител на общината/който вероятно получава заплата за това/, дали той е понесъл някакви санкции? В крайна сметка пряката вина тази излагация на общината е негова.

Анонимен каза...

До колкото чета, г-н секретаря е недоволен от факта, че комисията не му била предоставила констативен протокол! Аз си направих труда да прочета Закона за държавния служител и там никъде не е посочено, че дисциплинарния съвет следва да представи решението си на служителя! Дисциплинарния съвет изпраща решението си до наказващия орган и той еднолично решава да накеже или не служителя, като преди това поканва същия да бъде изслушан и да представи писмени обяснения. Така че явната юридическа некомпетентност май не е в служителя (юрист) на общината ами в г-н секретаря.И нека, г-н секретаря, да попрочете малко повече нормативните актове уреждащи тази сфера.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |