В Априлци на 4-ти - първият Празник на шоуто и имитацията

* Събитието е знак на почит към Иван Балсамаджиев, ще го предшества откриване на барелеф на именития априлчанин * На сцената ще се качат Майкъл Джексън, Емил Димитров, Георги Парцалев, известни родни политици...

НА 4 ЮНИ, СЪБОТА, ОТ 16:00 Ч. пред сградата на читалище „Бъдеще” в Априлци (кв. „Острец”) ще бъде открит барелеф на починалия преди година известен български актьор и шоумен Иван Балсамаджиев (57 г.). Той е роден в Троян, но корените му са от Априлци и сам се е смятал за априлчанин, което обяснява случващото се.

ИДЕЯТА ЗА ПАМЕТНИКА е на Даря и Нико Заричинови от Тур клуб „РеМарк”, приятели и почитатели на актьора и също свързани с Априлци, които организираха няколко благотворителни акции за набиране на средства. Подкрепата си даде и Община Априлци. Автор на пластиката е скулпторът Куню Желев.

НО С ОТКРИВАНЕТО НА БАРЕЛЕФА се поставя и едно начало – на летен Празник на шоуто и имитацията в Априлци, също знак на почит към Иван Балсамаджиев, който бе прочут с имитаторския си талант. Амбициите са смешният априлски фест да стане ежегоден.

ШОУТО ЩЕ ЗАПОЧНЕ ОТ 17:00 Ч. в салона на читалище „Бъдеще”, водещ ще е добре известният от театъра и малкия екран Стефан Рядков, а заявка за участие са дали мнозина, сред тях и изявени майстори в жанра. Не е маловажен и фактът, че гримьор на участниците ще е №1 в бранша Димитър Коклин. На сцената, според обявената програма, се очаква да видим превъплъщения на Майкъл Джексън, Емил Димитров, Георги Парцалев, известни родни политици и др.

ВХОДЪТ Е СВОБОДЕН; повече информация от 
Даря Заричинова - тел. 0887/831971
Т21

5 коментара:

Анонимен каза...

Иван беше голям,а Дария и Нико са крадливи мишки!

Анонимен каза...

Напълно вярно ! Има още едни крадливи мишки JMB Active! Пазете се!

Анонимен каза...

Те защо?Гледах им сайта в интернет,размених и няколко изречения през Фейсбук,и останах с добри впечатления?

Майчето каза...

Хаха, анонимен 1 - а ти си просто мишка! Дори определение си нямаш... вземи излез малко от тоя интернет. Не си чак толкова грозен все пак:)))

Анонимен каза...

Майчето хаха...

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |