Откриха нова спортна зала в Троян

* Просторното хале на бившата троянската митница се превърна в площадка за мини футбол * 30 бона глътнал ремонтът, над половината осигурили местни спонсори

НА 8 ФЕВРУАРИ кметът Минко Акимов официално преряза лентата на новата спортна зала в Троян; по-точно – на реконструираното и пригодено за спортни цели просторно хале на бившата митница, намиращо се на Мотополигон „Троян” (на разклона за с. Калейца в началото на града). Новият спортен обект е застлан с висококачествена изкуствена тревна настилка и дава добри възможности за футбол на малки врати, като са осигурени и пространства за общофизически тренировки и предстои да бъдат доставени съответните уреди.

„ПРЕЗ ЗИМАТА И ПРИ ЛОШО ВРЕМЕ тук можем да тренираме пълноценно”, коментира пред Т21 наставникът на детските формации на ФК „Чавдар” Сашо Николов. Друга важна функция на новата зала – тя ще е отворена за любителите на футбола, което ще облекчи графика на зала „Чавдар”, базата на баскетболния ни отбор.

ОБЩО 30 ХИЛ. ЛВ. е струвала реконструкцията, като 12 хил. са осигурени от общинския бюджет, а останалите 18 хил. лв. са от спонсорство. Сред основните помагачи са троянските фирми „Перфектстрой”, „Калинел”, „Хлебопроизводство и сладкарство”, ЕТ „Мариян Манджуков”, „Копа хидростистем”, „Бетон – Гърков”, „Тоникс”, „Йоанна”. Прощапулникът на новата зала направиха два детски отбора от школата на ФК „Чавдар”

Т21

14 коментара:

Анонимен каза...

Ама ако стане нещо хубаво,няма кой да напише нещо.

Анонимен каза...

Аз пиша на пук на ония мухлювци дето само плюят тука и където са и без работа,защото гледам че от сутрин почват да пишат глупостите си.Браво за залата.

Анонимен каза...

Ами те мухлювците не пишат защото навярно и те като мен не могат да повятват,че е направено нещо най после в този град от което найстина ще имат полза децата на простосмъртните и ще може да се ползва навярно целогодишно от всеки един от нас.За разлика от съседното на залата съоражение което се ползва два дена в годината ,а са вложени десетки пъти повече пари в него и напълни и пълни джобовете на двама трима месни олигарси като полза от него имат само те и техните деца.
Браво за залата!!!! И дано се сети кметът накрая,че живеят в този град и други хора не само върхушката около него.

Един от мухлю от село М.А.

Анонимен каза...

Наистина е много хубаво, че най-сетне се направи нещо в тази посока. Но имам чувството, че не трябва да се радваме много, защото може би трудно ще можем да се вреждаме там, ние, обикновените граждани. Предполагам, че с предимство ще се ползват хора, като сина на кмета и разни други приближени!
Хората които работим, не можем да ходим по всяко време на деня, а само вечер. И като знам как беше в залата, някак не мога да съм голям оптимист!

Анонимен каза...

За почти 4 години управление,да се направи едно хубаво нещо,е много много тъжно...
А за да го има това хубаво нещо,беше закрита една цяла митица.
Ами ако митницата беше действаща?
И да, и аз съм скептичен относно достъпа до въпросната зала от група граждани, решили след работа да поритат!
Така че, лакеите миньови да не лижат моля!

Анонимен каза...

Първо казвам БРАВО, после искам да кажа че нещо такова трябваше да се направи преди години когато все още имаше млади хора в Троян. Това няма да наклони везните за изборите но добре че има избори та от време на време да се прави нещичко на базата на огромният бюджет за малката ни Община за което са отделени 30 000 лв. и забележете с помоща на доста фирми. И в крайна сметка господин Кмета събира овацийте.
Да видим живата истина.

Анонимен каза...

Съгласен съм с теб 6-ти,само ще добавя,че фирмите дали пари за залата са споносори на минко акимов,така че целта оправдава средствата!

Анонимен каза...

БРАВО ЗА ЗАЛАТА!

МИНКО АКИМОВ Я НАПРАВИ ЗАЩОТО ТОЙ Е ВЕЛИК КМЕТ.
ТРЯБВА ДА МУ СЕ ОТБЛАГОДАРИМ ЧЕ ДАВА ОТ ЛИЧНИТЕ СИ ПАРИ. ДА ГО ИЗБЕРЕМ ЗА ОЩЕ ЕДИН МАНДАТ ПРЕДЛАГАМ АЗ.

Анонимен каза...

И под хубавото някой все ще изкукурига....

Анонимен каза...

Абе, дрислювци, одумковци, вървете майната си. И НА кмета няма да му лижа дупетао, но за жяалост вие сте лайнарчета и чекиджий нещастни. мЯАМКА ВИ ТРОЯНСКА НЕШСТНА, ЗА ВАС НИЩО ХУБАВО.

Анонимен каза...

Хайдееееееее още един "НЕШСТНА дупетао" за Карлуково:):)

Анонимен каза...

Предлагам на г-н Маринов да направи отделен конкурс за възможно (или невъзможно) най-неграмотен пост, и да го озаглави "Родна реч омайна сладка", или "Българската реч в 21 Век"!

Анонимен каза...

Голям праз- зала в която при външна температура -2 градуса вътре е -14! Таксата е 25лв.! Ако мислите, че е лесно дори и при тия условия да се вредиш - на свои хора е! Дори и със счупени врати! Ужас вървете и се ЗАБАВЛЯВАЙТЕ, ако ви стиска .... И все пак бравооо

Анонимен каза...

Таксата е за час да не мислите, че е много време

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |