За пети път „Грация и мощ”

* Дузина мъжки момичета ще мерят сили на мотополигона край с. Дълбок дол в събота и неделя (5-6 март) * Надпреварата ще е в две категории – АТВ и джипове (и бъгита)

ЗА ПЕТИ ПЪТ (след едногодишно прекъсване) Троян ще бъде домакин на дамското оффроуд състезание „Грация и мощ”. Гонките ще са в събота и неделя (5-6 март) на мотополигона край с. Дълбок дол. Това научихме от участника в рали Дакар 2011, президент на троянския оффроуд клуб „Адвенчър 4х4” и основен организатор на нежната надпревара Тодор Христов.

ОКОЛО ДУЗИНА МЪЖКИ МОМИЧЕТА се очаква да мерят сили и да облъчат с чара си публиката в „Грация и мощ 2011”. Като този път надпреварата ще е в две категории: АТВ (моторни четириколки) и джипове (и бъгита). И в три класа: „Хоби” – участнички с малък опит в управлението на АТВ и автомобили 4х4; „Експерт” - участнички с познания и опит; „VIP клас” - участнички, популярни от различни сфери на обществения живот. Майсторките зад волана в класовете „Хоби” и „Експерт” ще карат собствени автомобили.

ТРАСЕТО е затворено, с лека степен на трудност, преминават се обиколки за време и най-добрите четири се състезават на полуфинал с елиминации, а на финала остават двете участнички, спечелили полуфиналните серии.

СТАРТЪТ на АТВ-тата е в събота от 12:00 ч., а на другия ден по същото време – на джиповете и бъгитата. И в двата дни финалните серии и награждаването е с начало 16:00 ч.

Т21

7 коментара:

Анонимен каза...

А дано този път,се намери някой да контролира пасмината полуидиоти и мотореткаджии, бръмчащи с мапмората си на една гума по главната,разнасящи навсякъде кал и стресиращи хората с отвратителен грохот!
Никаква грация,никаква мощ-селска излагация до сред нощ!

Анонимен каза...

Селска история.

Анонимен каза...

Не е селска,защото това мероприятие прави реклама на Троян,участниците са доста и пълнят поне един хотел,оставят пари в града.
Но виж мотокроса не носи нищо на Троянци!

Анонимен каза...

Просто трябва да се пресутанови наистина селската практика с калните мотори и четириколки да беснеят по улиците на Троян!
Да застанат 2 патрулки на входа на Троян, и а се появи някой кален матарджия на самоход а не на ремарке, да го глобяват.
Просто е нали!

Анонимен каза...

4ти е абсолютно прав!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

Да ама те са на богаташите недоправеняците и няма как.... и бащите им гушат из кафетата копоите...

и така - българска и троянска боза с говна

Анонимен каза...

Та нали един от тях е внучето на кмета.Как да го спират и глобяват.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |