Теди Кацарова: „Защото е много добър!”

* 12-класникът Петко Йовчевски бе избран да изработи личния уеб сайт на попзвездата * www.teddykatzarova.com тръгва официално от 1 февруари

ЕДНО ТАЛАНТЛИВО ТРОЯНСКО МОМЧЕ – 12-класникът от СОУ „Васил Левски” (Троян) Петко Йовчевски, бе избран от попзвездата Теди Кацарова да изработи личния й уеб сайт. Това научихме от Митко Динушев, приятел и съученик на Петко и представител на музикалната компания „Силвия Мюзик”. Новият сайт –  www.teddykatzarova.com – e двуезичен (на български и английски език), флаш версия и тръгва официално от 1 февруари. В него ще могат да се прочетат интересни подробности от творческата и лична биография на певицата, да се видят снимки от участията й, срещи с фенове, клипове, да се прослушат нови и по-стари нейни парчета.

ИЗБОРЪТ НА ПЕТКО ЙОВЧЕВСКИ не е случаен – изявеният компютърджия от най-голямото троянско школо има редица награди по информатика, а в края на миналата година спечели трето място (в партньорство с Митко Динушев) на националния турнир по информатика и информационни технологии „Джон Атанасов” за сайта си на тема „Биоразнообразието на България”. На въпрос към Теди защо при толкова много фирми на пазара е избрала именно ученика от троянската гимназия, отговорът й бил кратък и ясен: „Защото е много добър!”.

Т21

13 коментара:

Анонимен каза...

Евала , градски. Не съм поклоник на чалгата , но благовея пред талантливите млади хора.Дерзай !

Анонимен каза...

Евала. Но е добре момчето да разкара порно-клипчето с Яна от блога си, че ще е лоша реклама за Теди Кацарова :)))))

Анонимен каза...

Браво. Навремето беше класна гимназия и се радвам, че продължава в този дух, въпреки развитието в застой на града, за съжаление.

Анонимен каза...

За нетърпеливите:
http://www.teddykatzarova.com/index.php
Иначе и от мен браво. Продължавай в същия дух, колега. :)

Анонимен каза...

Браво юнак. Изглеждаш много готин и интелигентен. Внимавай с мъжемелачките.

Анонимен каза...

Искам да поздравя в-к Троян 21 затова, че се публикуват новините каквито са. Новини, като тази ме карат да се усмихвам и да се чувствам добре. Новини за престъпления ме натъжават, но се радвам, че се споменават и хубавите новини. Българските медии и специално телевизията имам чувството, че излъчват само новини, които ни скапват настроението. Това за мен е 1 от фактите българите да сме такъв мрачен народ. Не ми харесва да се прибера смачкан от работа и да гледам смърт по телевизията. Как да се усмихвам после и да ми е весело.

Анонимен каза...

6-ти,новините съдържащи стрес,скандал, и прочие продават...телевизиите и вестниците са уреда за манипулиране на хората...а за да ти е весело и да се усмихваш,гледай по-малко тв и си свиркай....

Анонимен каза...

1,Теди Кацарова не е от чалгата! Образовай се малко в музикалната сфера!
Иначе браво на момчето. СОУ "Васил Левски" си е най-добрата гимназия. Дори и в математическите и информационни предмети.

Петко Йовчевски каза...

Здравейте! Аз съм Петко.
Благодаря на всички за хубавите коментари :P

2 - Ще послушам съвета ти за клипа, и ще го махна :)
4 - Умишлено съм сложил index.html пред php-то за да не се вижда сайта, понеже не е в крайната си версия. Днес или утре, ще бъде качена и тя... ;)

Георги Банков каза...

Браво Пецааа ! :]

Анонимен каза...

Teddy Katsarova, или Teddy Katzarova?

Анонимен каза...

Хайде пак реклами...Коя по-точно е Теди Кацарова? Не я бъркайте с майка и!!!

Анонимен каза...

11 - Теди искаше сайта им да бъде с "tz" не "ts". Така е предпочела, затова така сме регистрирали домейна. :)

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |