Поредна визита на Симеон Дянков в Троян


* Посещението – по покана на ръководството на „Актавис” ЕАД (България) и със съдействието на депутатите д-р Лалева и д-р Йорданов; основната тема – реализацията на лекарствените продукти на българския пазар * Отделна среща с кмета Минко Акимов

В ПЕТЪК (21 ЯНУАРИ) вицепремиерът и министър на финансите Симеон Дянков бе на делово посещение в „Балканфарма – Троян” АД – подразделение на международната фармацевтична компания „Актавис”, имаща основен дял в производството на лекарства у нас. Изненадващата визита била по инициатива на ръководството на „Актавис” ЕАД (България) и със съдействието на тукашните депутати от ГЕРБ д-р Станка Лалева и д-р Анатолий Йорданов. На срещата в „Балканфарма – Троян” наред с изпълнителния директор на предприятието Валя Букарева, шефовете на „Актавис” ЕАД - Илия Пашов, управляващ директор, и Юри Христов, финансов директор, присъствали още кметът на община Троян Минко Акимов и областният управител Николай Нанков, както и споменатите двама депутати.

СПОРЕД ИНФОРМАЦИЯТА, предоставена ни от PR-ката на общинската администрация Маргарита Генкова, пред министъра са били поставени основно въпроси, касаещи реализацията на произвежданите лекарствени продукти на българския пазар и свързаните с това законови промени и промените в някои поднормативни актове.

СЛЕД СРЕЩАТА В „БАЛКАНФАРМА – ТРОЯН” г-н Дянков имал отделна среща с кмета, губернатора и народните представители. На нея г-н Акимов запознал госта с актуалната икономическа обстановка в община Троян, като акцентът бил върху тежкото финансово състояние на някои важни троянски предприятия. Градоначалникът наблегнал и на искането на местния бизнес за оперативно връщане на ДДС, което е фактор за финансовото стабилизиране на фирмите. Министърът бил помолен да съдейства и за насочване на инвеститори към нашия район. Друга тема на разговора била свързана с изпълнението на общинския бюджет за миналата година и проблемите пред подготвяния бюджет за 2011 г.; а г-н Дянков поел ангажимент „да направи опит да подпомогне община Троян за изграждането на някои инфраструктурни обекти от капиталовата програма”.

ТОВА Е ПОРЕДНАТА ДЕЛОВА ВИЗИТА на Симеон Дянков в Троян. На 14 юни 2010 г. министърът гостува в най-голямото изцяло троянско промишлено предприятие – „Калинел” ЕООД, и разговаря със собственика инж. Марин Радевски. Тогава вицепремиерът посети и Общината, а кметът Минко Акимов му връчи папка с троянски искания. Г-н Дянков бе гост и на троянската земляческа среща в София, състояла се на 23 септември м.г.; на тази среща министърът уточни, че е ловчалия, но корените му са от Троянско – „от Дебнево, Скандалото и Млечево”, а прапрадядо му Михо Михов-Гълъба е бил троянският представител в първото Велико Народно събрание, а след това и в три обикновени Народни събрания.

Т21

46 коментара:

Анонимен каза...

Станка Лалева му е показвала пътя от София до Троян на Вдянков ли?
Тоя търтей може ли да каже какво свърши като депутатин за толкова време,май не???

И миньо се сетил да пита министъра за инвеститори!
Миньо,що не го пита кво стана с оная папка де му я даде....

Анонимен каза...

Ако чакаме Дянков да ни оправи, то това може да е само отзад!!!

Анонимен каза...

Отворковци 1 и 2, що сте анонимни?
М.Х.

Анонимен каза...

Ей комуняги мръсни,що само дразните хората.Абе като си крив седи и си трай бе.За какви се взимате бе некадърници???

Анонимен каза...

С Танка Лалева нали я видяхме много добре какво представлява дори в качеството си на обикновен опбщински съветник. Огромното некадърие и невежество съчетано с това че тя явно не може да преказва на български. Или изобщо не може???? И на тези ли избори ще ходите по селата и ще раздаватев безплатни лекарства с изтекъл срок на годност. Да не забравите да купите гласовете на мангалите.
Иначе за Дянков и компания мисля че е излишно да коментирам, все пак ги вижда цяла България.

Анонимен каза...

След като в село Луковит откриха ПЛЮС, а в момента се строи още един голям магазин от голяма верига. Днес в интернет има подробно интервю с кмета на друго "село"-Левски. цитирам" Няколко от големите магазини са закупили вече терени и започват да строят. Така че коментирайте си ссрещите на ВДЯНКОВ със с ТАНКА и с Мининка Трапчанкова и си живейте в най-скъпия град.

Анонимен каза...

Вижте сега ,мисля че трябва да спрете спекулациите,защото на въпросната среща са се обсъждали следните неща:

-Тотална ангажираност на цялото правителство по проблемите на Троян:
-Под строй инвеститори от супермаркети,големи пройзводствени корпорации:
-Фамозният Васил Божков ще се заеме с превръщането на лунните троянски пейзажи в красиви алеи, достойни за фестивала в Кан:
-Минко Акимов е получил мъжката дума на Рашидов,Троян да се превърне в Културната столица на Балканите:
-Просветният министър се е договорил с всички туристически организации за създаване на Държавен Университет по Туризъм и Троян да стане машина за пройзводство на квалифицирани хотелиерски кадри, от висшо експертно управление:
-Най-големите корифеи от консултантските агенции се събират в благотворителната капмания "За Троян",и започват да работят по печеленето на европроекти:
-Вътрешният министър се е заел да изкара на бяла свят кражбите на Дилян Енкин,и да изчисти циганите от Троян:
-Лично Иисус Христос, е обещал райски места за управляващите от ГЕРБ:

..........................

Анонимен каза...

ХАХАХАХ много добри коментари имало тука. Ето един и от мен

ДОкато ни управляват такива тиквеници като Милиционера кмет и премиера пожарникар ще сме си все на такова дереже.

Анонимен каза...

Хора от форума!!!!!!Видяхте ли? Чухте ли?Станка снощи я дадоха по телевизията на премиера БТВ.ТЯ НАЙ ПОСЛЕ СЕ ИЗКАЗА ПО МНОГО ГОЛЯМ ИЗКАЗ.!!!!аЗ СЪМ ЩАСТЛИВ, АЗ СЪМ ВЛЮБЕН! ЬМЧИ ТЯ БИЛА МНОГО ХУБАВА,МНОГО СЕКСИ НА ЕКРАН.МИЛА СТАНКЕ, ИЗКАЗВАЙ СЕ ПО-ЧЕСТО ЗА ДА СЕ ВЛЮБЯ В ТЕБ И ДА ТЕ ПОДКРЕПЯ ЗА СЛЕДВАЩИЯ МАНДАТ.!!!!

Анонимен каза...

ПРОПУСНАХ ДА ПОЗДРАВЯ №7 И ДА ГО ПОПИТАМ:тъй като срещата е била на затворени врати, той с помоща на СРС-та ли получи тази информация? И разрешава ли да я пусним в Галерия?

Анонимен каза...

Дянков дойде да втвърдява редиците на ГЕРБ в Троян, уж че имал работа в Актавис.Тази фирма ако обляга на нашите управници да и развиват пазара, отдавна да е клопната кепенците.Тя пазари има по света и не разчита толкова на българския пазар.Пардон! Няма какво да търси помощ от правителството.Политиката на миналите и сегашното правителствота е такава, че народът ни да е болен и повече и по-често да ходи до аптеките да кува повече лекарства.Тези българи от Малка Камбоджа ще спасят държавата за в бъдеще..Те се плодят по 10-15.Рандеманът е много добър и работи естествения подбор.Да живее България.Голяма разцвет и предстои в близките години.

Анонимен каза...

Тъй като политиката на ГЕРБ,дори и на местно ниво е точен пример за комунистическо-репресивният модел на управление,и тук всичко се подслушва.
По-точно определени заговорници,дръзнали да възроптаят срещу горе посочените субекти.Въпросната информация я получих обаче от сигурен вътрешен източник от Общината,разбира се анонимен,приближен на управляващите....

Анонимен каза...

Бабата ти стана се е изказала по втора програма ли бе?
Е вече спокойно 2012 може да идва...

Анонимен каза...

А какво точно е казала баба ти Стана, че явно съм изпуснал новините?

Анонимен каза...

12, слушал ли си скоро радио? Водещите се обръщат така: "Добър ден, уважаеми слушани." А мобилният ми изпраща съобщения: "Имате 3 пропуснати подслушвания".

Анонимен каза...

Чудя се аз ква работа е имал Акимов в завод,който е чуждестранна частна собственост,и отде накъде въпросната специалистка по врзъки с обществеността към Общината ще дава изявления?
Второ,не го ли е срам така гнусно да лъже,че бил поставял каквито и да е въпроси?
А това да насочели инвеститори ми звучи точно като да ме хване за махалото и да му дава наклон...

АРВи каза...

16, това с махалото ми хареса, стига да не сте заприличал на стенен часовник тип "Ку-ку". Отгоре - "Ку-ку, отдолу - махало.
Това, разбира се в кръга на шегата, не искам да Ви обидя.

Анонимен каза...

Г-н Акимов иска да ни оправи,но не стигна един мандат затова да му дадем 2-ри!!!!По-добър е от еНкиН??Влезе и по време и в движение се обу4ава.

Анонимен каза...

Един мъж звъни на любовницата си.Включва се гласовата поща:"Поради липса на средства за СРС-та,вашия разговор не се записва.Повтаряме,не се записва.Моля обадете се пак.Вашия разговор е важен за нас"

Анонимен каза...

18-ти,или имаш извратено чуство за хумор или си на ЛСД.Да ти се е явявал бял заек напоследък?

Анонимен каза...

Като чета коментарите на повечето от вас ми става ясно че в Троян голям процент от хората са над средното равнище, което означава че са разбрали най-после някои неща и Минко Акимов няма шанс за втори мандат. А всеки друг би направил все пак нещо значимо за общината.

АРВи каза...

Аз пък, не искам нито М. Акимов, нито Акимовица, нито който и да е друг да прави нещо за мен.
Мерси. Баста.Стига толкова са рушили всички.
Това което ще направя аз за себе си, никой не ще го стори по - добре от мен. В какъвто и аспект да го погледненте. Вярвайте в себе си дамиигоспода. Ако Вие един по един, а и аз в това число, пораснем с един сантиметър, Троян къде, къде нагоре ще отиде и без М. Акимов, когото обвинявате непрекъснато.
Не е той виновен, а ние всички, един по един, че допускаме такова нещо да правят с нас, а ние само да плачем и се жалваме. Не.

Анонимен каза...

Недейте да плюете по Акимов бе тъпанари прости с мозъчета недодялани.Всичко което е сега Троян се дължи на политиката на господина Енкин.Направете съпоставка некомпетентни доносници Севлиево-кмет Иовко Иовков,2 мандата и Троян-Енкин,3 мандата.Къде е Севлиево,къде сме ние,кой,кой е и какво се е направило за Троян през тези 12,повтарям 12 години.Или сте малоумни или сте приятелчета на Енкин,но недейте да дразните хората.

Анонимен каза...

"Или сте малоумни или сте приятелчета на Енкин,но недейте да дразните хората." Nkunчо е вече история, бита карта, г-н Nикой - знаем за 12 години нищо добро за града. Но ако търпим (не дразним) сегашните властвуващи след 4 + 8 години ще установим нови 12 години нищо за СЕЛОТО. Хубав ден!

Пол..... каза...

Де да можеше всеки един от нас да разсъждава по начина по който разсъждава АРВи.Замислете се,колко по-различно щяхме да коментираме,без излишна злоба и жлъч.И следващия Кмет също ще е виновен за краха на града ни.Защото просто НИЕ сме си такива.Промяна трябва да има и във самите нас,в начина ни на мислене и действие.Жалко,че много от нас не мислят по този начин.

Анонимен каза...

Не съм адвокат на г-н Акимов ,но все пак има доста направено и от него па макар и довършено,изпълнява си задълженията на кмет .Във тази криза какво искаме,а и града го сполетяха доста нещастия (безработица)за която кмета няма вина !

Анонимен каза...

Явно е че последните три коментара са писани от един и същи човек. Докато останалите 23 от различни хора, можещи реално да преценят голата истина и тя е една. От едно просто, селско необразовано, некомпетентно, нагло и арогантно милиционерче КОМУНИСТ АКИМОВ не може да се очаква нищо добро.

Анонимен каза...

Този който подкрепя АКимов нека да отиде да му дадат едно безплатно лекарство с изтекъл срок на годност, като тези от които раздаваха на последните избори на възрастните хора от селата.

Пол..... каза...

№27-ясно съм се разграничила от другите коментари.Май не можеш да вденеш.Ми така е,като все милиционери са ти пред очите.Прочети внимателно кой какво пише!

Анонимен каза...

Чу ли бе 27-ми,тя се е разграничила :)

Анонимен каза...

От работещи в Актавис разбрах, че Миньо и Стана се домъкнали непоканени...

Анонимен каза...

Всеизвестно е,че "не ти трябва таралеж за възглавница и милиционер за приятел".Така поне ми повтаряше баща ми.Още по-малко за управник,то се видя-и в Троян и в България.Вместо закони и законност-заповеди по телефона,подслушване на всеки и всичко,но после записите се оказват манипулирани!И после манипулации на манипулираните манипулатори.Електората-рупа джанки и бленува социална справедливост.
Кой4о

Анонимен каза...

Няма причина,тия убавци да ги канят.Актавис е частна компания ,и се чудя Стана като каква се е изявила този път.
А на Дянков дали му е направило впечатление че минава покрай 2 огромни неработещи фабрики?

Анонимен каза...

Евала на Койчо.
"И после манипулации на манипулираните манипулатори.Електората-рупа джанки и бленува социална справедливост." Много добър анонс.

Анонимен каза...

Кой4о,не Койчо-и яз сакам да бида модерен,сиреч.
Кой4о

АРВи каза...

То май всичко ни е ПСЕВДО. И държавата, и финансите, и полицията,и армията, която вече я няма, и законите, и парламента, и-и-и народа ни!
Май всички "изблеяхме". И добре, че е така, иначе щяхме да полудеем и да се .........!

Анонимен каза...

Тук сте само бездарници без работа и си дрънкате ли дрънкате простотията огромна................

Анонимен каза...

№37,за какво да благодарим,че да не излизаме бездарници :)

АРВи каза...

37, Вие като сте даровит, защо си губите времето с нас да ни четете. Май сте по-напред от много от нас в "изблейването", а? И ми се струва, че
побързахте да се обозначите, та белким някой не Ви изпревари в анонса, така ли?

Анонимен каза...

АРВи, Пол и Кой4о, не му се връзвайте на асоциалния тип анонимник 37-и. Най - вероятно е от онези мухлъовци, които си повишавам мухлясалото самочувствие, като хулят другите. Неговата или нейната дарба и занятие е предполагам "да се навежда".

Анонимен каза...

Наша сТаНа да вземе пример от доктора Анатолий па да иска от Гришата една джипка за тестване до края на ГЕРБ(МАНДАТА),,,

Анонимен каза...

Н:38,39,40,Пол,Мол,Арви,Барви и Бръм Бръм,със сигурност съм направил повече от вас и не се навеждам повече от вас БЕЗДАРНИЦИ.Прочетете си коментарите и се замислете колко социални сте вие"БЕЛКИМ".Голяма интелигенция сте тука,ще пребъдем,ако има по малко като вас,нали ви казах какви сте,пък и вие си го знаете. Б.С.

Анонимен каза...

Н:27 не те ли е срам да се показващ колко си недодялан,пък и със самочувствие на ваксиниран петел.Мери си прикаските "приятелче" недоносено.

Анонимен каза...

До Б.С. (Баш Съветника):
Хубаво е, че си направил "повече от нас". Изглежда, че притежаваш "в повече" творческа злоба.
Г-н Повечко, понамали високомерието и горделивостта си. Иначе ще си помисля, че цялата ти кадърност стига само за самохвалство. Бъди жив и здрав. И лошите примери като теб помагат за добро.
Б.С. (Без Съжаление)

АРВи каза...

На 37 (42). Лично аз Ви благодаря за "високата" оценка. Но не съм Ви я искал. Споделете и да прочетем за направеното от Вас, като достойно го почетем и да му се насладим. Иначе думите Ви така изникнали отникъде, изобщо ни в клин ни в ръкав, необосновани общи нападки, обиди, висок тон. Добре, приемам ги, с условието, че вероятно сте обременен по някакъв начин и не сте в състояние адекватно да изложите своята теза по въпросите и проблемите възникващи тук.Бъдете жив и здрав. Но, ако направеното от Вас прилича на написаното, по-добре си го запазете за себе си.

Анонимен каза...

kum nedelnia troqnski protest e i tozi sre6tu BALKANFARMA TROQN.Durjavata vi pomogna da stanete bogati no pomnete 4e ne ste 100% sobstvenici.Ima drebni akcioneri koito 4akat divident

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |