Опит за отвличане посред бял ден в центъра на Троян

* Двама заплашили с нож 27-годишния Г.Й. и се опитали да го натикат в спряно наблизо „Ауди”, жертвата успяла да се отскубне и побягнала
 
НА 7 ЯНУАРИ две неизвестни лица влезли в пицарията, намираща се на централния площад „Възраждане” в Троян, заплашили с нож 27-годишния местен жител Г.Й., извели го насила от заведението и се опитали да го натикат в спрян наблизо лек автомобил „Ауди”, съобщиха от пресцентъра на МВР – Ловеч (сигналът бил подаден в 15:20 ч.).

НАШЕНЕЦЪТ ОБАЧЕ УСПЯЛ да се отскубне и побягнал, а нападателите се качили в колата и отпрашили в неизвестна посока. Но след проведените скоростни издирвателни действия от служители на полицейското управление в Троян пишман похитителите били разкрити – 30-годишният Н.Т. и три години по-младия му авер В.Г., и двамата от Габрово и криминално проявяни. Причините за опита за отвличане се разследват.

Т21

11 коментара:

Анонимен каза...

който краде го вкарват в багажника:)

Анонимен каза...

Отървали го,шараните.....ама пича си е виноват!

Анонимен каза...

Май момчето дължи доста парички на този и онзи и сигурно на някой му е писнало...доста бил проиграл и на комар

Анонимен каза...

Ами докога ще е разрешено или ако не-докога длъжностните лица ще си затварят очите за паркирането на площада?

Анонимен каза...

Хахаха 4-ти кърти направо :D:D:D

Анонимен каза...

Верно бе №4 направо кърти мивки....

Анонимен каза...

....30-годишният Николай Терзов и три години по-младия му авер Владимир Георгиев, и двамата от Габрово....за да е по-ясно!

Анонимен каза...

А как се казва момчето от Троян? И с какво се занимава?

Анонимен каза...

Тия Габровци са имали късмет че не са попаднали на някоя от Троянските "маймуни" в заведението, така са щели да ги помелят, че няма да минават покрай Троян, каму ли да си развяват байряка по центъра.

Анонимен каза...

Хихи, "троянски маймуни",голям смях!
Кои са тия маймуни бе колега,щото аз виждам само опосуми и надрусани момченца с рошави прически...

Анонимен каза...

Накъде отива светът, е-е-ей?Едно отвличане като хората да не могат да организират.А едно време какви отвличания имаше....поезия!!!Плюс финес,фантазия и всякакви изненади.
....беше някъде още през социализЪма,щото повечето бяхме на Жигули,даже и милицията.И тогава се пиеше,но,нали знаеш-с определени хора някакси по ти върви.Докато не се накьоркютучиш,няма спиране.Та точно това се случило с наш приятел и понеже живеел на другия край на София,подкарал Жигулата да се прибира.
-Аз,вика,като пия,карам само по правилник,грешка няма.
-Но,не щеш ли,пред гарата милиция,върти буркан,палка,спират ме.Стягам се аз,но оня ме кара да изляза навън,взема ми книжката,аз се люлея като езерна тръстика,а той обикаля колата,тупа се по бута с книжката и се усмихва едно загадъчно като Мона Лиза.
-Ще духаш,вика.
-Не мога,викам аз.
-Щеш,щеш,ша са научиш.
В този момент от другата страна на улицата неговият колега спря някаква друга кола,чуват се музики,кръшен женски смях.Не дават документи и оня извика моят човек на помощ.Той машинално ми тикна книжката в ръцете и замина.Постоях аз малко,поогледах се,книгата си у мене,във форма съм....палнах колата,мръсна газ и у нас.Имам си гараж,бързо колата вътре,заключвам,бързо под юргана до жената и....край!На сътринта тя ме ръга:
-Ставай,серсемино,ква си я вършил,е отвън на вратата милицията те търси.
-Ти ли си еди кой си,питат?Аз съм.А къде беше снощи,пи ли?Тук си бяхме,отвръща през рамо жената от хола,швепс пихме.А къде ти е колата,питат милиционерите?Е как къде,долу в гаража.Я да я видим,викат.Слизаме,отварям-вътре катаджийската Жигула още върти едва-едва буркана и примигва немощно.
-Ще те убия,бе идиот,едва простена единият!Изтощил си ми акумолатора.......
За да не стават повече такива грешки,съм направил предложение до министъра ключът за запалване на полицейските коли да е монтиран отляво. АЙ с-с-с-с........

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |