11 пожара от началото на годината

* Клошар подпали изоставен вагон на жп гара Троян, в мах. „Баба Стана” изгоря стара къща

ОБЩО 11 ПОЖАРА ГАСИЛИ ОГНЕБОРЦИТЕ от Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението” (РСПБЗН) – Троян от началото на новата 2011 г., научихме от информация за медиите, предоставена ни от началника на службата гл. инсп. инж. Иван Шайлеков. По-сериозните от тях: запален изоставен вагон на жп гара Троян (8 януари, 7:00 ч.); пожар в къща в мах. „Баба Стана”, с. Орешак (6 януари, 20:47 ч.); пожар в навес в Троян (1 януари, 11:33 ч.). Останалите произшествия са запалвания на сажди в непочистени комини (6 случая) и запалване на отпадъци (2 случая).

ПРИ ПОЖАРА в мах. „Баба Стана” заради лоши атмосферни условия и заледен и непочистен път от селото към махалата пожарният автомобил се забавил. Това довело до пълно изгаряне на стара паянтова къща, но с помощта на махленците съседните постройки (къща и две плевни) били спасени. Най-вероятната причина за инцидента е запалване на дървена греда в близост до комина. Другият по-голям пожар – в изоставения жп вагон, е причинен от самонастанил се клошар; скитникът бил напълнил вагона с големи количества горими отпадъци и изтървана свещ ги възпламенила.

НА 5 ЯНУАРИ троянските огнеборци оказали помощ на служителите на Районно управление „Полиция” (РУП) – Троян при изваждането на затиснат пострадал при тежката автомобилна катастрофа в с. Орешак.

Т21

Снимки: инсп. инж. Петър Петров, РСПБЗН - Троян

8 коментара:

Анонимен каза...

Докога с тия катастрофични новини бе!!!!!

Анонимен каза...

Turn on the TV and what do I see
Killing, murder and blasphemy
Rape, arsan, robberies
People die of incurable disease
Crashes, bashes, people on crack
Scandal, war and heart attack
Always strife in the middle fucking east

If war sell papers why don't peace!!!!!!

BIOHAZARD каза...

A family's grief stepped on by ratings
Understand why I keep hating
It makes no sense for us to be pawns
In the chess game that the media plays

Анонимен каза...

От 2-ри:Много съм впечатлен,който и да си незнайни приятелю :)

троян каза...

Това ми е една от любимите песни!

ЕМ/СИ каза...

ЕM/SI: Този от снимката ли е клошаря подпалвач. Знаете ли на кой го оприличавам-виждал съм го в Троянския манастир на празници когато хората отиват да запалят срещ. Дразни всички защото като си запалиш свещ и я поставищ на свещника да гори, идва този облечен със сини дочени работни дрехи, гумени ботеши и прибира свещите. Караха му се, а може и да са го набили. Нагъл и мръсан. Дано не греша.

Анонимен каза...

А на мен любимата банда иам няма вече 17 години,това да ги видя на живо миналото лято,беше една сбъдната мечта!
Step to the rhythm of the brooklyn beat!

Анонимен каза...

Аз пък нямаше с кой да отида и умирам от яд,иначе някъде от 8-и клас ги слушам,кото ще рече 19-20 годинки!Евала,оспамихе темата!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |