Ново: Във „ВиК – Стенето” – комплексно гише

* Плащаме вода, ток, телефон на едно място * Инж. Тонимир Гечев: „Няма да се налага да идваш при нас, а после да ходиш на други места да плащаш ток и телефон”

ОТ ТАЗИ СЕДМИЦА в касата на „ВиК – Стенето” ЕООД (Троян), намираща се на партерния етаж в сградата на водното дружество на ул. „Христо Ботев” 213, ще има ново комплексно гише, на което освен сметките си за вода, ще можем да плащаме и сметките за ток, телефон и др. Това е второто подобно комплексно гише в града, другото се намира в сградата на Енергото. „Тази придобивка определено е в полза на гражданите – сега няма да се налага да идваш при нас, за да си платиш сметката за водата, а после да ходиш на други места да плащаш ток и телефон”, коментира пред Т21 управителят на „ВиК – Стенето” ЕООД инж. Тонимир Гечев.

НА СЪСЕДНО ГИШЕ пък ще се подават документите за извършване на всички специфични услуги на „Вик – Стенето” ЕООД – например откриване и закриване на партиди, молби за проверки и т.н.; и няма да е необходимо клиентът да обикаля по канцелариите, както бе досега. На това второ гише ще си плащат водата фирмените потребители (юридическите лица).

Т21

7 коментара:

Анонимен каза...

Ей, ще станем на град май?!Ами тези от долния и горния край, де ще плащат? Като дойдат на пазар в четвъртък,ще си платят нали? Удобства големи в този град.Животът е песен. Ами с какво ще плащаме ,като се свършиха и запасите.Всички безработни строени на сред площада и след кратка репетиция под диригенството на г-жа "Усмивка" ще запеем на три гласа одата на бедността, безпаричието и мизерията.

Анонимен каза...

А досега къде сте плащали? Все пак е похвална инициативата на г-н Гечев и го приветствам за това улеснение на троянци.

Анонимен каза...

Това е добре.

Анонимен каза...

Не е ли по добре по интернет а да не обикаляме като в миналия век.

Анонимен каза...

То отдавна си може по интернет и има немалко хора в Троян които така плащат...ама това не означава че комлексните гишета не са нужни...пенсиите няма да вземат да цъкат по нета,а и с тези "европейски" пенсии остава да им ги дръпнат за сметките и край...отиде кофичката с киселото мляко и полвинката кренвирш дневно...за вестник "Трета възраст" да не говорим,забрави.....

Анонимен каза...

В нормалните държави грижата за клиента е нещо нормално, но тъй като не сме нормална държава все пак да похвалим направеното. Посоката е вярна.

АРВи каза...

№ 5, по интернет в Троян не може да се плаща.ВиК Троян не се е регистрирало в ИПЕЙ. И не се ебавайте с положението на пенсионерите. Ние сме следващите, а като гледам, може за нас да няма и толкова. И не се сравнявайте с белите държави. На какво отгоре го правите, а и претенции предявявате.Ние да не сми Швеция или Германия, а? Не съм песимист, а реалист. Само с голи претенции не ще направим нищо свястно. Нужно е и друго. Помислете и не претендирайте неистово за неща, които няма да ни се дадат, така без самите ние да си постелими и осигурим.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |