Коледната елха грейва на 6-ти

* За трета поредна година Троян ще е най-високото живо коледно дърво у нас и на Балканите * Старта ще даде кметът Акимов в компанията на Дядо Коледа

НА 6 ДЕКЕМВРИ – НИКУЛДЕН – кметът Минко Акимов ще запали гигантската жива 23-метрова троянска Коледна елха (секвоята до читалищната сграда). Внушителната троянска красавица вече две години поред радва троянци и гости на града ни и по неофициални данни печели класацията за най-високо живо коледно дърво не само у нас, но и на Балканите.

КАКТО ОБИКНОВЕНО заедно с градоначалника на милата церемония „в аванс” ще присъства и самият Дядо Коледа; и не само ще присъства, но ще раздава и подаръци на малчуганите (дано този път обаче родители и отрочетата им не щурмуват чувала на Добрия старец по същия безобразно просташки начин като предната година – бел. Т21). Коледната елха ще грейне в 17:30 ч. - заповядайте!

Т21

24 коментара:

Анонимен каза...

На голият задник,чифте пищови!

Еленът Рудолф!

Анонимен каза...

към 1.на капризен задник и 100 тояги са малко:)))))))))))

Анонимен каза...

верно е 2,иа хора за които каквото и да направиш все е малко...........а колко малко у е нужно на човек да забрави поне за момент за личната си злоба,простотия и негативизъм

Анонимен каза...

Освен с най-голямата елха, град Троян е известен с най-голямата новопостроена фабрика, най-големия хранителен магазин, най-големия търговски център на малкия пазар, най-модерно газифицираната система и най-ниските данъци.
Всичко това благодарение на най-великия кмет Миню Трибестанов Полицейски.

Миню да си даде оставката и да бяга на село да се скрие.

Анонимен каза...

Троян е известен и с това,че от град се превърна в най-голямото българско село.

Анонимен каза...

до 2-3и и 3-ти:

да му ядете на елена рогЪТ!
и да идете да плезите езици пред дядо ви минко като грейне елхата,най-голямата!

Анонимен каза...

Да дигнат ламбите и кабелаците по високо,че циганите ще ги предадат за скраб.

Анонимен каза...

Не е ли малко неуместно по време на криза,когато кмета остави за известно време Троян без осветление,а и продължава нощно време на места да няма,да се хаби толкова ток?

Анонимен каза...

Не разбирам каква е заслугата на кмета М Акимов за това, че на троянския площад вирее доста висока секвоя. Заслугата е на някой, който преди доста години се е сетил да засади това дърво. Това дърво вече няколко десетилетия се кичи по Коледа, но никой не е изтъквал височината му.Минко обачеключи и природата да работи за преизбирането му. Нахално.

Анонимен каза...

4ти пропуск, най добър спортен деател най честен зам,Оластен ,

Анонимен каза...

Не забравяйте че Минко Акимов е нарцис и според него Троян съществува откакто той е на власт!
Питам пак:

Г-н Кмете,защо по време на най-тежката световна финансова криза след 20-те години на озни век,оставихте Троян на тъмно,а сега ще кичите секвоята да харчи ток ненужно?

Не е ли пир по време на чума,на голия задник чифте пищови,хем грозен хем нахален...?

Анонимен каза...

Минко Акимов вече не е НАРЦИС - той е ГЕРБЕР!
Иде ми да си го закича на ухото.
Въпреки отношението ми към Акимов и компания, похвално е, че се опитват да създадат коледно настроение сред троянци, въпреки хала на същите, който донякъде е дело именно на Акимов и компания.

Анонимен каза...

Коще и боровата гора на Турлата да окиче с енергоспестяващи лампи и цялата общинска територия, повечето от хората няма да имат никакво празнично настроение, нито за Коледа ,нито за Нова година.Без работа и без пари какво настроение.?????Но има и такива,които ще търгуват като за последно.!!!!

Анонимен каза...

Айде сега и на Коледа посегнахте с простотиите си и негативизма. Стана ли ви по-хубаво, облекчихте ли се като избълвахте помия? Браво!
Айде марш обратно в жалкото си съществуване да съберете плюнка и за утре.
А някой от вас да има кураж да стане кмет? Или все ще си пеете "не знам как е, ама не е така"?

Анонимен каза...

Браво 14 и аз това си мислех,ама никой от тук плюещите не иска да се кандидатира, та да ги видим тогава колко са им големи устите

Анонимен каза...

А Вие горните,марш при дядо да го пипате по мъртвеца!
Като Ви спре тока посред нощите,за да избие коледните харчове,и някое от дечурлигата Ви се прибере с разпран задник от циганска пишка,е тогава да Ви вдия колко са Ви големи устите!

Main Fuhrer!

Анонимен каза...

Ей ти 14-ти и 15-ти, знаеш ли какво е да си без пари? Когато и двамата родители са изхвърлени он фирмите в които са работили по 30-35 години и последните години са получавали минимални заплати, без да могат да заделят една стотинка и са били на ръба на оцеляването, а сега останаха и без тях. Това чувство май не ви е познато.Вероятно и вие сте от тези дето пазарувате като за последно?

Анонимен каза...

Ех, добре, че в Троян имаме поне дърво по-високо от другите да имаме с какво да се похвалим.Добре, че е имало умни хора през 1934г да го засадят, та ние да му обираме лаврите.Нека който знае друго да го напише.Освен дървета в този град нищо друго няма.

Анонимен каза...

Ах 18-ти,каза го много добре!
Добре че е имало умни хората през 1934-та,та да мислят за бъдещето.За далеченото тогава бъдеще!
А сега какво е?
От днес за утре,наполовина,по комунистически да се отчете дейност и айде всички на софрата!
Наистина тия деим е арна секвоята и аз ще ги питам:

Мили мои посерковци,знаете ли колко хора в Троян изобщо се сещат за елха,лампички и коледно лицемерие?
Дали им е до това,когато няма какво да сложат на масата си,за да се почустват празнично?!??!
Едва ли подобни мисли изобщо минават през кухите ви кратуни.
Ама вий вървете,вървете да се веселите при секвоята от 1934-та.
И помнете, че дяда ви минка с чужда пита помен прави!

Десния каза...

Пазарувам като за последно, защото и работя като за последно. И не ми се жалвайте, че едва ли не няма да се съберете на Коледа и как няма какво да сложите на масата. Разплаках се от умиление. Кметът ли ви е виновен, че са затворили фабрики или че и двамата родители са били съгласни да работят на минимални заплати? Айде, стига ревахте и плюхте. Каквото сте си постлали, на това лягате.

Анонимен каза...

Искам си коледното настроение и затова излизам от тук!

Анонимен каза...

Тия двамата отгоре да се обесят на коледната елха.

Анонимен каза...

ей 17, аз съм 15,ами може да започнеш с 20 лева на месец които плащаш за интернет да ги даваш на вашите за хляб, вместо да хленчиш по форумите....и ако и така не става, стани кмет,идват избори,така хем мама и татко ще оправиш,хем и ти ще си добре, пък и ние ше те видим кво можеш.....айде да те видим

Анонимен каза...

аааа и пак съ аз 15-ти,що не ревахте когато Банев ви изхвърли от Елма,а че не Ви плащаше е известно от 15 години,щото аз познавам хора които стояха там докато потъне кораба и то не защото няаше къде да работят а защото не им се работеше.Защо не плюхте по шефовете на Машстрой и Хемус когато Ви остави на улицата....а сетих се той кмета и за това е виновен,че някои пере пари и реже собствените си машини за скраб, не говорете глупости че се излагате много....и Гришата утре да лупне кипенците, пък Казанджиев ли ще е виновен...айде сектир

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |