Стартира Коледната томбола на „РеМарк”

* Тегленето ще е на 17-ти, наградите – много и атрактивни, имената на печелившите ще бъдат обявени от медийните партньори

СТАРТИРА ТРАДИЦИОННАТА Коледна томбола на Тур клуб „РеМарк”, която тази година се организира съвместно с „Хлебопроизводство и сладкарство” ЕООД (Хлебозавода) – Троян и „Стефан Вълев” ЕООД - Троян. Участието е лесно – в магазините за хранителни стоки в Троян и Априлци, където се предлагат продукти на троянския Хлебозавод, в магазините за строителни материали на „Стефан Вълев” ЕООД и на „Агротел” и в заведенията „Маями” и „Русалка” в Априлци има талони, които всеки може да попълни.

ТОМБОЛАТА ЩЕ СЕ ТЕГЛИ на 17 декември в бар-клуб „Ривърсайд” и ще бъде заснета и излъчена от ТВ „Оптиспринт” (Троян). Имената на печелившите ще бъдат оповестени от медийните партньори, вкл. Т21. А наградите са много и атрактивни: 10 коледни погачи от Хлебозавода, нощувка за двама в хотелите „Веника” (Чифлик) и „Арго” (Рибарица), вечеря за двама в ресторантите „При Вълев” и „Веника Палас”, 10 ваучера за р-т „България”, осигуряващи 25% отстъпка, комплект за баня от „Стефан Вълев” ЕООД, маркови вина „Песента на пъдпъдъка” и „Тодоров”, куверти да дискотека „Маями”, безплатни абонаменти за Т21 и др.

Т21

8 коментара:

Анонимен каза...

Тичай народе, купувай, купувай, че на ремарка му трябват комисионни от продажбите, щото малко е смукал от тази община, а харчи парите и в София.Гледайте какви шарени календари, уж безплатни ще направи на общинарите?Тичай народе, на Вълев му спадна стокооборота.Ремаркът ще му помогне да го увеличи по Нова година.А бе г-н Вълев, като си такъв голям бизнесмен, защо се вързваш да гушкаш тази върти опашка шетаща в Северна България под мотото Балкания.Освен да цуца набедените местни бизнесмени, като ги хитро гаделичка по себелюбието им, друго да е направил за града ни? Ще кажете: ти си злобар и завистник.? Не, не съм , само дето мразя чужди чергаши да се правят на големи и да се определят като фактор в този малък селски град .Чичо Гошо

Анонимен каза...

Чичо Гошо прав си да го еба.
Ама да те допълня ще кажа че и Стефан Вълев е Троянец колкото и Яне Янев!
Тоз голям длъжник на банките дали е направил за Троян поне на една десета колкото за родното си село Априлци?
Да смуче онзи октопод Заричинов от такива като него.
Ама да питам аз минко акимов докога мисли да харчи наще пари за тоз непрокопасник?

Анонимен каза...

Рекламните материали на РеМарк са на национално ниво и много добри.Мисля че тяхната дейност е от полза за развитието на туристическия бранш в нашия район.

Анонимен каза...

Да, като за наше село се много шаренки.Виж на Несебър -община сайта какви рекламни брошури са направили хората за същите пари.Случайно попаднах на тях, търсейки информация за общината и бях много впечатлен.Сигурно гопожата в туристическото бюро в Троян с притеснение ги дава на чужденците. Сигурно им превежда какво има на картитките, защото май всичките са на български.Част от тях гледах в един хотел в Чифлик, та от там вадя изводи.Изглежда политикана на общината в туризма основно е насочена към българския пазар.То на чужденците май няма какво да рекламираме.Нищо ново не е направено.Всико каквото имаме като туристически забележинтелности е правено в дале
ните 76-85 години на мин.век.

Анонимен каза...

Номер 3,видно е че си анвътре в нещата!
Би ли ни разяснил как по-точно шаренките листчета подмогата развитието на туризъма в Троян?
И я да ми обясниш,ако може разбира се,каква точно дейност изпълнява този РеМарк клуб,допринасяща пак за развитиео на туризъма?

Анонимен каза...

Абе тая анита е неуморна бре! на всяка статия все нейни коментари.
Кмете, само тя ли ти е, няма ли още някой де се включи в агитката? квото отворя да прочета, все написала женицата позитивен коментар, да се сеща троянеца какъв си велик кмет, ама няма да ви огрее! Пииши зер, кво ще прави след година като дойде друг кмет?

Анонимен каза...

Анитке,какааа!
Дядо как се справя със задълженията?
Ми баджанак му не се ли сърди,не ревнува ли?
Все пак толкоз години бе негова,пък сега си чужда...Ай ай ай каква драма,къде си Омире....

Анонимен каза...

Дааа, на целия град е ясно, че когато се появи публикация относно кмета, Анитка получава депешата да почва да плюе по някои хора. Не могат ни заблу ни Миньо, ни кифлата Анита. Знаем кой какво пише!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |