Нов сайт на Полицията в Троян - www.troyan-police.com

* Сайтът има и форум, където могат да се повдигнат различни дискусии

ОТ КРАЯ НА МИНАЛАТА СЕДМИЦА Районно управление „Полиция” (РУ на МВР) – Троян пусна свой сайт в интернет – адресът е www.troyan-police.com . В троянския полицейски сайт може да се намери много информация, касаеща гражданите. Примерно: кои са районните полицейски инспектори (с име, снимка и описание на района, за който отговаря), данни за различните служби в РУ „Полиция” – Троян, важни нормативни документи, телефони и имейли за пряка връзка с РУ „Полиция” – Троян, други важни телефони, адреси на сходни сайтове, съобщения за издирвани лица, седмичен бюлетин за крими събитията на територията на управлението (общините Троян и Априлци) и т.н.

ЛЮБОПИТНОТО Е, че сайтът има и форум, където могат да се повдигнат различни дискусии. От нас – поздравления!

Т21

17 коментара:

Анонимен каза...

Според познати, сайта е в процес на разработване. Все още предстои публикуването на доста информация. А също и форума не е оформен. Така че, нека изчакаме. Според мен, ще е един полезен сайт.

--
ДК

Анонимен каза...

Това са нежни глупости под формата на прозрачност. Да, трябват телефоните, но защо са ни те, като е по добре да не ги знаем и да не се налагада се обаждаме на тях. Това са признания на властта, че има проблеми и то много големи. Не искам да знам кой е нашият инспектор в квартала и искам да не се налага да се обаждам и да ми казват, че не съм се обадил на точния испектор. Нали ме разбирате какво правят и какво искам от тях, като гражданин. Като публикуват тези данни какво?. Те просто абдикират от отговорност. Господа от полицията, махнете този сайт и си вършете работата за която ви прлащат. Не си създавайте терени за манипулация и буфери, които ще използвате в наш ущърб. Инициативата ви е похвална, ако е истинска. Прекаленият светец и Богу не е драг!

Анонимен каза...

Колко много излишни приказки от горния анонимен за нещо толкова нормално в днешно време каквото е сайта на една нституция.

Анонимен каза...

Ти, като се считаш за достатъчен, май не се разбира какво е твоето верую. Примиренческо, нали? Или се лъжа? Ами не пиши тогава и върви и им направи по една с....а на полицаите за да си добре. А приказките не са излишни, никога. Ти да не си клакьор или полицай, само така бих те оправдал.

ARVi каза...

Ебати нежната наглост и на двамата анонимни????

Анонимен каза...

"Колко много излишни приказки от горния анонимен за нещо толкова нормално в днешно време каквото е сайта на една нституция." Ти май не осъзна какно направи, брат! Значи, като знаем нещо да си мълчим, така ли? Ти май нещо не се адекватен, пич. извени ме но си аут, просто не се връзваш, или си кука? Друг отговор нямам. Но си безцветен, както е видно от това което казваш. То защото това е нормално, за това ще те ....... и няма да смееш да се обадиш ..........?.....А? или говоря тривиални неща?

Анонимен каза...

Сайта е супер, а вашите са празни приказки...

Анонимен каза...

За троянци доста рядко използвате пълен определителен член...

Анонимен каза...

Не са само троянци. :)
По принцип българинът не знае кога се използва пълен и непълен член.

Анонимен каза...

С оглед на горния материал: предлагам полицията да вземе мерки във връзка с прилагането на закона за пълния член!

Анонимен каза...

Не е нужно да сме завършили българска филология, за да пишем във форума.

Анонимен каза...

Никой не очаква да си завършил българска филология. То това се учи до 8-ми клас.

Анонимен каза...

Г-не умен и грамотен, хайде нека не спорим за пълният член, важно е да не пишем на латиница и да коментираме темата, а не просто да се намираме на работа. Не е най-важно дали правилно сме употребили ПЪЛНИЯТ ЧЛЕН, важно е какво сме написали. Явно ти нямаш мнение по темата, а просто критикуваш не най-важното.

Анонимен каза...

Членът е важен, пълният - още повече...

Анонимен каза...

Да оставим ЧЛЕНОВЕТЕ, били те пълни или не :)
Да кажем нещо по темата....

Анонимен каза...

Luben Dilov-junior При обиск на оперативно интересни лица, спецчастите са открили… смисъла на живота. Операцията е кръстена „Битие”, но аз мисля, че за правителствените усилия трябва да се въведе нов термин: ректабилност. Изобщо „ректабилност” да се използва за всичко, което правиш сякаш с гъза си…

Анонимен каза...

"Не е нужно да сме завършили българска филология, за да пишем във форума."

Вторник, 03 Август, 2010

- Не е лошо да си тъп - лошо е, когато ти личи, особено във форума, защото абсолютно веднага става ясно колко стойностно е мнението ти.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |