„Група за разпускане” бори троянската скука

* "Street Jam 20-10" или казано друго яче: „събиране с хубава музика, брейк денс, красив баскетбол, рисуване на графити и много настроение” * Що е то „rElaX tEam”? * Крум Крумов с авторска песен за събитието

АКО НА НЯКОГО МНОГО МУ СЕ ИСКА да се случи нещо неформално, модерно и 100% градско в летен Троян, може би "Street Jam 20-10" е събитието. Място – двора на „Климента” (както свойски наричат СОУ „Св. Климент Охридски”); време – 23 август, понеделник, от 17:30 до 22:00 часа; вход – свободен; организатори – „rElaX tEam”.

КОИ СА „rElaX tEam”? „Група момчета, завладени от музиката, баскетбола и брейк денс-а, които се борят със скуката и сивото ежедневие” – така представят себе си няколкото приятели, основали „групата за разпускане” преди четири години. А самата организация на "Street Jam 20-10" тече, разбира се, през facebook - точно както се полага на едно тийнейджърско начинание; и постепенно набира помощници и фенове.

„СМЯТАМЕ ДА НАПРАВИМ събиране с хубава музика, брейк денс, красив баскетбол (не просто игра за точки, а ефектни изпълнения, които не се виждат всеки ден), рисуване на графити и много настроение”, обясни ни Минко Димов, един от главните организатори на събитието и идеолог на „rElaX tEam” (другите от групата са Красимир Данаилов, Тихомир Нешев и Цветелин Първанов). Подсигурили са озвучаване, камера, фазерни плоскости за графитите, готов е и регламентът за игрите под коша.

А ДОПЪЛНИТЕЛНО „УКРАШЕНИЕ” е авторската песен, която приятелят и съмишленикът Крум Крумов ще запише специално за събитието. Иска им се да имат и тениски с надписи за отборите, но са наясно, че ще е трудно да ги осигурят – а не са търсили спонсорство, понеже не вярват, че ще го получат. Пък и може би така е най-сладко – сами и свободни, както му прилича на едно рошаво улично лятно тийнейджърско парти.

Т21

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |