Пенка Грошева бе приета в Съюза на българските писатели

* ”Кой колко е добър и къде му е мястото, е рано да се каже – времето ще отсъди”

ТРОЯНСКАТА ПОЕТЕСА ПЕНКА ГРОШЕВА на 14 април е била приета за редовен член на Съюза на българските писатели, научи Т21. Г-жа Грошева е известна с детските си стихотворения и има издадени четири поетични книжки за деца; нейни произведения са влезли и в една от актуалните родни читанки за началния курс. Именно детските й творби са убедили съюзното жури да й гласува доверието си.

„НАСКОРО ПРОЧЕТОХ ЕДНО МНЕНИЕ, че в Троян нямало писатели. Мисля, че в Дружеството на троянските писатели има добри автори, пък и кой колко е добър и къде му е мястото, е рано да се каже – времето ще отсъди”, сподели г-жа Грошева. Председател на Съюза на българските писатели, чийто нов член е троянската поетеса, е нашият земляк Николай Петев (родом от с. Дебнево).

2 коментара:

Анонимен каза...

Един ИСТИНСКИ творец! /Сред достата графомани в Троян/.Поздрави за Пенка Грошева!

Анонимен каза...

Браво на Пенка. Мнопго малко я познавам но много ме е впечатлила. Радвам се, че такива хора се оценяват.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |