Литературно признание за преподавателка по философия от Троян


* Два разказа на Ани Иванова отличени в национален конкурс за учители творци

ПРЕПОДАВАТЕЛКАТА ПО ФИЛОСОФИЯ в троянското СОУ „Св. Климент Охридски” Анелия Иванова е представена с два свои разказа („Радвай се, докато си обичана” и „В задния двор”) в електронното издание на в-к „Сега”, научаваме от сайта на училището www.svetikliment.blogspot.com . Литературното признание за троянката е в рамките на национален конкурс за учители творци, провеждан за втора поредна година от издателствата „Анубис” и „Булвест” в партньорство с в-к „Сега”. Най-добрите произведения, освен че намират място на сайта на „Сега”, ще бъдат издадени в общ сборник.

ЛЮБОПИТНОТО Е, че неотдавна щерката на пишещата преподавателка – 19-годишната Виктория Димитрова, в момента е студентка в УНСС, привлече с литературната си дарба вниманието на всекидневника „Труд”, който в рубриката си „Млада муза” (бр. 252 от 14 септември 2009 г.) публикува нейната импресия „Нощна посетителка”. И от нас – честито на Ани и Вики!

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |