Районният прокурор Пеньо Гурлевски подаде оставка

* От 1 март Висшият съдебен съвет е освободил от поста дългогодишния шеф на Районна прокуратура – Троян * До избора на титуляр районен прокурор ще е досегашният заместник Георги Аргиров

ВИСШИЯТ СЪДЕБЕН СЪВЕТ (ВСС) от 1 март е освободил районния прокурор на Троян Пеньо Гурлевски. Причината – г-н Гурлевски е подал оставка и тя била приета от висшите магистрати. Това се казва в официално писмо (вх.№801 от 22 март 2010 г.) на окръжния прокурор на Ловеч Кирил Петров, изпратено до редакцията на Т21 след наше запитване по електронната поща. Мотивите за подадената оставка обаче не се посочват.

ПРИПОМНЯМЕ – г-н Гурлевски заемаше поста от близо три десетилетия и бе най-дългогодишният районен прокурор в България. До избирането от ВСС на нов ръководител на Районната прокуратура в Троян функциите на районен прокурор ще се изпълняват от Георги Аргиров, който бе заместник на г-н Гурлевски.

Т21

12 коментара:

иван каза...

Мотивите са излизането му в пенсия. Честито Пеньо! Честито и на Жоро!

Анонимен каза...

другарят прокурор правилно се е ориентирал в тази финансова криза,я си представете ако бате бойко каже пари нема да спрем тия до двадесет заплати дето ги давахме при пенсиониране на пенсионери и съдии.иначе другарят прокурор ако има как с този тридесетгодишен стаж би взел итридесет заплатки само че законът дава до двадесет.иначе се чудя няма ли кой да ги попита такива като другаря, колко вестници изчетоха под държавния климатик и колко хиляди пъти чисто формално отговаряха на граждански молби няма достатъчно доказателства за образуване на досъдебно производство-отговор който и децата вече знаят покрай своите родители баби и дядовци.

Анонимен каза...

много са хитри

Анонимен каза...

Верно много са хитри мамицата им червена

Анонимен каза...

фен
ехаааааа, предлагам този ден да е новия празник на Троян. Освобождението на Троян.. колко много може да се изприказва за гурлевски.. дано някой ден всичките му престъпления излязат на светло

Анонимен каза...

Абе кой по собствено желание вика" ...аз не ща..."Те тези за големи льохмани ни взимат. Казали са му-айде по навреме че може и да фигурираш в онова тефтерче!И ето отстъпва път на младите. Ех, ех животе!Само ако знаеше какво го чака, никога, ама никога нямаше да гласува за ГЕРБ! Те да вземат да му отвеят плявата и развалят рахатлъка! Мъка, мъка...

Анонимен каза...

30 години обвинител, не е шега работа. То баничар да беше за толкова години някиой недоволен би го налупил с тавата с баничките. А този "самостоятелен отказ" от поста е меко казано уволнение, но респекта от 30 годишния стаж, някак си не върви да го уволниш. Браво ГЕРБ но мислете и кого ще поставите на този изключително важен пост, защото в нашата обрулена страна май народа ни остана, като Самуиловата армия. "На 100 души един с едно око" и то не че 99 са без очи , но не виждат по далече от собствените си интереси, а и нищо не разбират или не искат да разбират, защото не им изнася.

Анонимен каза...

знае ли някой чие дело е бутането


на оф клуба и превръщането му в обект 4 в 1,ь именно паркинк, дърварник,детска площадка и една гума от текезесарски трактор по средата?

Анонимен каза...

Лошото е, че на практика не ГЕРБ ще назначи новия, а нещото ВСС май...

Анонимен каза...

то ще е един конкурс дето тако и вако ще се надскачат кой по големи връзки ще извади.

Анонимен каза...

Ади сега-конкурса щял да бъде такъв, онакъв. Има си принципно положение-конкурс се прави за определен човек. Точно и ясно. Случайности няма,недопустими са и затова и не трябва да се коментира.Иначе ще вземете да отворите работа на Красьо Черничкия-онова момче с ланците от Плевен, дето го дава малко кадровик.
EM/SI

Анонимен каза...

как никой не се сети в този град кой спомогна за бутането на оф клуба.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |