„Българките” зарадваха с подаръци 21 деца сираци

* Председателката Цветомира Гечева: "Това е голямата мисия на "Българка - Троян"

В НАВЕЧЕРИЕТО НА КОЛЕДА – на 18 декември, петък, дамите от гражданското сдружение „Българка – Троян” направиха обичайния си коледен подарък за местни деца, останали без родител (родители). На мило тържество в офиса на „българките” 21 малчугани от началните класове на различни троянски училища получиха по един голям пакет с лакомства, играчки и ученически пособия на стойност около 50 лв. Парична помощ от 200 лв. пък бе предвидена за лечението на болно от левкемия момиченце.

СРЕДСТВАТА ЗА ДАРИТЕЛСКИЯ ЖЕСТ бяха набавени от събраното на скорошния Благотворителен коктейл на „Българка – Троян” (на който бе отбелязана и 10-годишнината на гражданската организация), и от спонсори – КООП „Доверие” (Лесидрен) и от собственика на „Капитал груп” ООД Радослав Чолаков. „За пореден път зарадвахме децата, които най-силно се нуждаят от топла дума и подкрепа. Това е голямата мисия на „Българка – Троян”, сподели пред Т21 председателката на сдружението Цветомира Гечева.

Т21

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |