„Аякс” учи на биатлон 45 деца

* Проектът се реализира за четвърта година и е по програмата „Спорт за деца в свободното време” на Министерството на младежта и спорта

Състезание по летен биатлон в малките възрастови групи, Троян
ЗА ЧЕТВЪРТА година троянският Клуб по биатлон и стрелба „Аякс” с председател инж. Минко Топалски организира безплатни занимания за подрастващи чрез спечелен проект по програмата на Министерството на младежта и спорта „Спорт за деца в свободното време” (направление „Начално обучение по вид спорт”). Ще се включат 45 деца, разпределени в три групи. Проектът е с продължителност 6 месеца, като занятията ще са на два етапа: първият започна от 1 февруари 2015 г. и ще приключи на 30 април; вторият е от 1 септември до 30 ноември.

ПО ВРЕМЕ на занятията учениците ще усвояват основните знания за биатлона. А очакваните резултати, както обявиха от КБС „Аякс”, са в няколко посоки: да запали искрата към спорта въобще, а ако изборът е биатлон – още по-добре; децата да укрепнат физически и станат по-уверени в себе си; да се формира по-голяма отговорност.

Т21
Начало

Още по темата:

1 Коментара:

Анонимен каза...

Брaво зa инициaтивaтa! Млaдите хорa трябвa дa спортувaт, не спиртувaт. Дa сa сред природaтa, не в зaведениятa. Трябвa дa сa aтлетични, a не кръговидни. Млaдите порaстнaхa в нaвиците си повече и от възрaстните и единственото, което може дa ги вкaрa в прaвия път е спортa, дисциплинaтa и всеотдaйносттa!

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |