Стартира кампания "Любовта е действие" 2014

* Припомняме, че в края на 2012 г. в Троян бе създаден Общински фонд за асистирана репродукция и лечение на репродуктивни заболявания

Стартира кампания "Любовта е действие 2014" 
На 23 септември стартира кампания "Любовта е действие" (2014 г.). Тя се организира от информационен портал "Инвитро България" и десет от ин витро клиниките в страната.

Съпричастността на медиците към двойките с репродуктивни проблеми в България, подтикна едни от най-големите ин витро центрове, да се включат в инициативата и да финансират двойки с ин витро процедури, инсеминации, диагностика на стерилитета, проследяване на бременността и дори предимплантационна диагностика. С тази инициатива, те доказват загрижеността си към своите пациенти.

"Любовта е действие" се провежда за втори път. Тази година в кампанията участват 10 ин витро клиники и ще бъдат дарени 18 процедури.

Участващи ин витро центрове:


Всяка кандидат-двойка, желаеща да участва, трябва:
- да изтегли текстовия документ (декларация) от Инвитро България, който е различен за всяка клиника, тъй като те предоставят различни дарителски пакети. За центровете, които предоставят две различни процедури, трябва да се подадат две декларации (по една за всяка процедура), ако разбира се, двойката отговаря на изискванията за тях;
- да попълни декларацията;
- да я прикачи на имейла на ин витро клиниката за която желае да кандидатства.

Имейли на клиниките участници:

"Виена Ин витро Център" - vienna@invitrobg.com
"Вита Ин витро център" - mcvita@invitrobg.com
Ин витро АГ Медицински център "Димитров" - mcdimitrov@invitrobg.com
Клиника "Малинов" - malinov@invitrobg.com
Медицински комплекс "Д-р Щерев" - shterev@invitrobg.com
Медицински център "Афродита" - mcafrodita@invitrobg.com
Медицински център "Вяра" - mcvyara@invitrobg.com
Медицински център за репродуктивна медицина "Радост" - mcradost@invitrobg.com
МЦ "Надежда Репродуктив - София", МБАЛ за женско здраве "Надежда" - nadezhda@invitrobg.com
Медицински център "РепроБиоМед" София - reprobiomed@invitrobg.com

На 23 септември 2014 г. започва приема на документи. Срокът за подаване е до 10 декември. След кратък период, необходим за обработка на подадените декларации, ще бъде обявена дата за провеждане на жребия. Това ще се случи в ефира на Нова ТВ в предаването "На кафе".
 
Победителят ще бъде избран на лотариен принцип. Ще бъдат изтеглени по три резерви за всеки център, в случай, че печелившите двойки не отговарят на поставените критерии на инвитро центъра, че двойката се откаже от дарението или в случай, че медицински причини не позволяват провеждането на такава процедура.
Няма ограничения за това, към колко центъра ще кандидатства една двойка. Това значи, че може да се подаде декларация към повече от един център, стига двойката да отговаря на критериите им. Критериите са публикувани в раздел Благотворителност. Не е позволено да се подават по няколко декларации към една и съща клиника.

За въпроси и дискусии, можете да посетите форума на "Инвитро България" и в съответната тема на даден център да си зададете въпросите или да споделите мнение за кампанията.

Декларацията за участие е прикачен файл и се изтегля от първия пост на форума на избраната клиника. За да го направите е необходимо да се регистрирате в сайта. Регистрацията се прави във форума. Уверете се, че отговаряте на изискванията на клиниката, която сте избрали.

 За информация, кандидатстване и изтегляне на декларация проследете линковете:











Припомняме, че в края на 2012 г. в Троян бе създаден Общински фонд за асистирана репродукция и лечение на репродуктивни заболявания. Фондът подпомага финансово изследвания и процедури, свързани с лечение на безплодието на семейства и лица с репродуктивни проблеми, живеещи на семейни начала, с постоянен и настоящ адрес на територията на община Троян.

2 коментара:

Анонимен каза...

Нека правителството на демократична България помисли за икономическото състояние на младите хора! Икономическо състояние, което подложи на хроничен стрес години наред семейните, а и не само, двойки. Подложи ги на хронично недояждане с ниско качествена храна, натъпкана с какво ли не, което унищожи както чувствата им, така и способността за възпроизводство. Но пък от друга страна създаде работа за такива центрове, и все пак е добре, че ги има!
Вдига се цената на ел.енергията!? От там ще се вдигнат и цените на всичко останало!? Колко струва отглеждането, правилното хранене, възпитание, образование и още много неща на едно дете? Дано все пак се намерят смели млади хора, семейства и живеещи на семейни начала двойки, които ще постъпят като смелчаци да създадат поне по едно дете, защото държавата, ако не сте разбрали още се ТОПИ!!!

Анонимен каза...

Тя винаги ще се топи,докато в семействата не започнат да се гледат поне по 3-4 деца.
Проста математика.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |