Обръщение към гражданите на община Троян

Уважаеми съграждани,

НА ПОСЛЕДНАТА пресконференция с местните медии дадохме много отговори относно развитието на проекта за Водния цикъл на град Троян, но и предизвикахме още повече въпроси.

СТАНА ЯСНО, че гражданите на общината усещат остър дефицит от информация за това, което се случва с проекта – как се развива, в какви срокове, как това засяга живота на троянци, какви промени ще има през следващите месеци. Очевидно в желанието си да реализираме успешно този толкова значим за общината ни проект не предоставяме достатъчно данни за всичко това, което Ви интересува. За което Ви дължим извинение!

ИМЕННО този факт искаме да променим със създаването на специален подсайт в сайта на Община Троян - www.troyan.bg/waterproject - където ще може да намирате цялата информация по проекта – като история, основни дейности, предстоящи промени в движението, ремонтни дейности и т. н. В подсайта ще има и специален e-mail адрес, на който можете да задавате въпроси, да изпращате сигнали и да давате предложения по всичко, свързано с Водния цикъл на град Троян.

АКО ИСКАТЕ да получавате актуална информация за предстояща промяна в движението и за строително-ремонтните дейности на личния си e-mail – можете да се абонирате за това. Не се колебайте да предлагате и питате! А ние поемаме ангажимент да получавате навременни и точни отговори!

Община Троян

Още по темата:

48 коментара:

Анонимен каза...

Това е нещо много добро и Общината заслужава похвала.

Анонимен каза...

Виждам, че по "Македония" се извършват различни дейности. Какво точно се прави там в момента?

Анонимен каза...

Ремонти и поддръжка са необходими както във всяко семейство,така и в обществото.
Но за съжаление обществените не се планират така прецизно , както личните.
Ясно е , че за Пенчо Фанелата , дето пише по форумите,водния цикъл единствено е виновен за повредата на личния му автомобил и полза никаква.
За него и такива като него е така.Те виждат ползата само ако им дадеш 5 лева в ръката.
Какво по хубаво от това едно населено място да има канализация.
Но когато,както казва Баш Майстора,се работи урбулешката,тогава недоволството у хората е основателно.
На мен тия тръби ми се виждат малки.И това е първото,което ме впечатли дори и без специални изчисления.За изчезваш град като нашия и ако времето се засуши стават.Но ако гледаме в бъдещето не е така.
Другото нещо е прибързаната работа.При такъв сериозен обем от работа за такива кратки срокове и начина по който се работи на всеки е ясно,че ще има сериозни пропуски.
И за да не ви отегчавам с проблемите,само още един.
Защо това отвратително качество на строителството.
Като че ли не съм виждал работа ,изпълнена с по голямо нежелание.Дори и да се запечатат илиците с асфалт,Троян вече няма да е същият .

Анонимен каза...

Цял сайт, в който никъде няма информация кога поне се очаква да приключи този вече безкраен ужас

Анонимен каза...

Най голямата дейност извършвана е стесняването на тротоарите. Евала за тази дейност. Мисля си , че е можело още малко да се стеснят , за да може понякога да стават и тройни разминавания. Друга дейност е копаене на дупки без кой знае какво обезопасяване. Уличното осветление през тъмната част е като през онзи век - тъмно , тъмно ..... Най голямо учудване е връзването на уличен стълб с въже за дувар. Какво би станало , ако това въже се скъса. Кой ще носи отговорност за последствията. Нека общината или който и да е там не мисли , че като са окопали две дръвчета на центъра и са сложили две саксии с цветя по лампите , са свършили цялата работа. Няма ли някой който да се грижи за безопасността на гражданите или те сами да се оправят. Как госпожо кмет донке решихте да стеснявате тротоарите? Какво наложи това? Защо всичко се решава тихомълком или мислим как по бързо да напълним джобовете? Кой ще отговори?

Анонимен каза...

4-ти, когато си правиш ремонта в къщи не е ли един безкраен ужас? Аз също живея в този град и аз се ядосвам когато за да стигна до едно място обикалям през три други, но виждам и друго - че се работи, и че доста от дейностите приключват. В тая връзка, поздравления за улица "Симеон Велики". Тя става най-хубавата улица в града. А като си спомня каква беше....

Анонимен каза...

Поздравления за сайта. Тази информация е необходима и се радвам, че е събрана на едно място .

Анонимен каза...

Браво и от мен - най накрая виждаме кои са изпълнителите и всеки каква дейност има

Анонимен каза...

Това чудо по главната, при Елпромския мост до кога ще е?! То кой ли ще ми отговори!!!

troyan21 каза...

До №9: В посочения сайт - www.troyan.bg/waterproject/ - има и опция (чрез e-mail) директно да задавате въпросите си=

Анонимен каза...

Съгласен съм с № 6. Лично искам да кажа "браво" на бригадата, която работи по "Симеон Велики". Няма значение дали е събота, неделя, дали е дъждовно. Работи се страшно интензивно. За съжаление за други места в града не може да се каже същото.

Анонимен каза...

Генчо и зa товa ли не си взел пaри кaто плaтенa публикaция без прaво нa коментaри? Брей, построил си кумунизмa ти човеко. Без прaво нa демокрaтично мислене в Т21 или когaто пaрите зaшумят, коментирaщите зaмлъквaт по зaръкa нa вождa в Т21? ;)

Анонимен каза...

5-ият, много си отворен, защото си анонимен. Задай си въпроса в новия подсайт на Общината! И за кои тротоари става въпрос бе, мушморок?

Анонимен каза...

Моля 12 да прочете внимателно какво е написал! Тоя човек от тъпоумие ли страда?!

Анонимен каза...

Нямам въпроси към некадърници, нито към ръководителя на проекта Вера Добрева, която няма квалификация да бъде ръководител на подобен мащабен инфраструкторен обект, нито към общината натъпкана с експерти пенсионери.Михайлова отиди си в къщи, махай се от Троян. Ти си срам за града ни!

Анонимен каза...

13 ти , 5 ти съм Иван Иванов , а ти явно си тъп общинар . Много се засегна. А тъпи парчета като теб не питам , защото не знаят какво да отговорят..

Анонимен каза...

Троян да не е твой че да гониш хората от него мушморок недоправен 15/////Михайлова е направила за този град стотици пъти повече от теб и от такива олигофрени като теб

Анонимен каза...

5-ти, аз пък съм Иванка Иванова.Леле, какво съвпадение! Хем не питаш, пък питаш и правиш "мъдри" изводи. Дано някой от администрацията не си губи времето с теб да ти отговаря. Та, за кои тротоари ставаше въпрос?

Анонимен каза...

Моля 14-ти хубaво дa си прочете пост 12. Трябвa дa си невероятен олигофрен зa дa не го рaзбирaш, но не е изключено ти дa си именно тaкъв! Честито!

Анонимен каза...

15, беше се загубил известно време и пак изпълзя. Добре ни дошъл.

Анонимен каза...

Браво за новия сайт! Казвам Ви, госпожи и господа общинари, напразно сте си направили труда да го създадете. Всички тези анонимковци, включая и себе си, няма да пишат там нищо. Погледнете до този момент - от всичките 20 поста тук в този анонимен сайт, има само два смислени въпроса - за "Македония" и за кръстовището при Елма. Всичко друго е боза, плява, комплексарщина и троянска простотия!

Анонимен каза...

Пикочопровода има собствен сайт, браво и Ура !

Анонимен каза...

Тъпи троянци, прости и тъпи като на слон гъзЪТ.

Анонимен каза...

Троянците са тъпи, браво, и Ура за простите !

Анонимен каза...

17-ти, мери си приказките да не ти се случи случка или си мислиш че си анонимен? Олигофрен ще казваш на децата си, а мушмурок е този дето те чука.

Анонимен каза...

Уважаеми 21, и четиримата след теб потвърждават това което казваш. Отчайващо!

Анонимен каза...

25-aнонимен е колкото и ти. Грубият ти тон покaзвa интелектуaлното ти ниво.

Анонимен каза...

Без уважение, но ще отговоря на 5-ти. Защо уличният стълб е вързан за дувара питай Енергото. Колкото за тротоарите, те са с ширина от 1,5 до 2.00м. в съответствие с изискванията на ЗУТ. Всичко е съгласно с изготвения проект за реконструкция на улицата. Само болен мозък може да реши, че тротоарите се стесняват, за да може Донка Михайлова да сложи нещо в джоба.

Анонимен каза...

Уважаеми 26-ти, който си и 21-ви, за колко тъпи ги имаш тези троянци, че да се самопотвърждаваш а ???

Анонимен каза...

абе хора засрамете се то на повечето от вас каквото и да се направи няма угодия и на мен не ми е приятно да газя из калта и да прескачам дупките по пътя но в крайна сметка за всяко нещо се иска време за да стане хубаво накрая, не може да искате днес да разкопаят и утре вече да асфалтират . А що се отнася до госпожа кметицата от всички предшестващи я тя е направила много повече за града ни за един мандат от всеки друг . Спрете да бълвате злоба а направете нещо хубаво и вие ... мислете позитивно

Анонимен каза...

Мушморок недоправен 15=25 стига квича бе олигофрен

Анонимен каза...

Абе хора, тук някои партийковци усвояват едни пари, това че хората намаляват - няма значение, това че раждаемостта намалява -няма значение, това че стандартът пада - няма значение, че хората бягат и това няма значение. Правили го за ВАС , глупости на търкалета... Ще има да плащате с поколения тия никому ненужни измишльотини в един умиращ град, само за да могат някои другари да се капитализират за сметка на обществото и данъкоплатеца.

Анонимен каза...

28 -и , от първата ти дума ми стана ясно нивото ти. Ако минаваш по Македония , просто измери новите тротоари . За пореден път става ясно , че тези проекти се обсъждат на тъмно. За пореден път става ясно , че живущите по тази улица са неодушевени същества , а камионите са одушевени. Относно последното ти изречение , аз не съм казвала , че донка си е сложила нещо в джоба. Ти го казваш !!

Бочо Бочевски каза...

Сайтът е хубаво нещо. Не е лошо др. Дона да помисли за сайт разкриващ престъпленията на комунистите в троянския край в периода 1944-1989. Убийства , лагери на смъртта, разбити съдби, гонения, издигане на ръководни постовен на криминални престъпници (шумкари), престъпления към Църквата, откровени лъжи за "гнилия Запад" и промиването на мозъците на младите българи от комсомолските секретари и СЕКРЕТАРКИ (!), обслужване на интереси на чужда държава, ангария под формата на пионерски и комсомолски бригади и т.н. и т.н. То иначе е лесно да си мислиш, че хората живели по времето на болшевишкото робство са забравили!

Анонимен каза...

Кога ще може да се минава през ливадето? Кога, кога, кога ???

Анонимен каза...

Гинадиту пак е взелу тласта пачка, за да рикламира троанаския ожас. Мислих да гласовам за кмитицата, ама кат забранява да се пие на 5м няма да гласовам за нея. На.

Анонимен каза...

35-ти,то и сега може, ами по-бавно.

Анонимен каза...

Другари и другарки,тия избори ни подлудиха.
Като не можем да коментираме политиците в Т21 и другите теми са ни като топъл хляб.Генади трябва да направи рубрика К о м е н т а р и без т е м а.И без друго почти не се пише по темата.
Пример: 2 октомври 2014
И отдолу започваме лудо писане , плюене гадости и каквото се сетим.После 3,после 4,после 5....
А прощавайте,без 5 - ти че трябва да гласуваме...
6-ти и така , всеки ден.
Докато ни се оттули душичката.

Анонимен каза...

Че плюйте във фейса, ама там не може анонимно...от утре всеки троянец с втори профил-за плюене, неразпознаваем. И на мен ми се е насъбрало.

Анонимен каза...

до 2 и 5 коментиращ. Всичко това по улица Македония е продиктувано от лицето Марин Радевски и за съжаление всички страдаме и ще продължаваме да страдаме докато съществуват фабриките му.Разпоредил ремонта на улицата да свърши до ноември,че какъв е той за кой се мисли един прост, прост общински съветник с много пари и си мисли че улицата е негова и може да се разпорежда както намери за добре.Ето за това се стесняват тротоарите за да може тировете му да се разминават един с друг на една педя от къщите и да облягат в козерктите им.А относно качеството на ремонт с тези нови бордюри и плочки е пълна трагедия че те още на палето са изронени.Пълно безобразие ,а и коловозите от тировете по новия ассфалт ще са като дърварските в гората.

Анонимен каза...

1 куб.м. вода в Гърция/Атина/ струва 0.3500 евро!
За 6.1 куб.м сумата става 8 евро със всичките ДДС, чистене на канализация, месечна такса. Или с таксите цената става 1.35 евро за кубик, и отново при минимална пенсия от 600 евро, и социална 380 евро! Да им имаш проблемите, и на всичкото отгоре имат вече светлина в тунела! Нашата светлина не се вижда, за съжаление!

Анонимен каза...

И по Македония последните дни изсикли дърветата , както и по Ботев преди време. Това е пълно безхаберие. Тези дървета са на близа 40 години. Кой разрешава това. Г-жо кмет защо мълчиш? Така ли те учеха в партийната школа. Защо не се оставят скосени бордюрите за новите тротоари , където има гаражи? Македонци време е да покажем гражданската си позиция

Анонимен каза...

Г-н Маринов, не е по темата, но на Къпинчо, около беседката, някои са разорали поляната, сякаш е имало авто- или мотокрос, хубаво място беше, сега е загрозено.

Очевидка каза...

Питайте ловците за разораното на Къпинчо

Анонимен каза...

45-ти,
Те освен,че стрелят по животни,които често са по умни и от самите тях,всяка година по това време акат на Къпинчо.
Тзи година може и да са разорали за сеитба.

Анонимен каза...

46-ти, дали е вярно, че на авджиите пи*ките са по-малки от на нормалните мъже?

Анонимен каза...

Възможно е.
Сигурно за това си мерят пушките,а не пи*ките

Анонимен каза...

17= 35, разбрахме, че си подлога на Михайлова, в което няма лошо щом си си го избрал. Проблема е в хигиената, вземи се поизмий, че вониш на тоалетна.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |