Съветниците от ГЕРБ раздадоха „пликчета” на талантливи троянчета

* По 200 лева получиха седем момчета и момичета, завоювали през 2009 г. успехи в различни области  

СПОРЕД НАЛОЖИЛАТА СЕ ВЕЧЕ трета година традиция групата общински съветници на ГЕРБ в троянския местен парламент (8 човека) връчи за Коледа парични награди на изявени деца от общината. Припомняме – още по време на предизборната кампания за Местни избори 2007 г. „герберите” обявиха, че техните избраници  в Общинския съвет няма да прибират съветническите си възнаграждения (в момента – малко над 200 лв. месечно – бел. Т21), а със средствата ще се организира дарителски фонд за стимулиране на талантливи троянчета.

И ТАЗГОДИШНАТА ЦЕРЕМОНИЯ по награждаването (четвъртък, 17 декември) се състоя в кметския кабинет, а „пликчетата” бяха връчени лично от осмината съветници, водени от новия председател на групата инж. Светослав Дочков. По 200 лева за успехите си през 2009 г. получиха 7 момичета и момчета: Офелия Титова – за успехи в национални състезания по природни науки, екология и математика; Милена Тодорова – шампион на България по биатлон; Иван Минков (Борима) – за спечелени състезания по шахмат; Борислав Цеков – републикански шампион по самбо; Вяра Данчева – с бронзов медал от държавно първенство по ориентиране; Владимир Русенов – шампион на България по колоездене; Майкъл Иванов – източноевропейски шампион по мотокрос.

Т21  

2 коментара:

Анонимен каза...

А КОЛКО ПАРИ Е СПЕЧЕЛИЛА ФИРМАТА НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТНИК ПЕТКО ПЕНКОВ ОТ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКИ ЗА ИЗРАБОТКА И МОНТАЖ НА ДОГРАМАТА НА АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ ОБЩИНСКИ СГРАДИ,УЧИЛИЩА И ДЕТСКИ ГРАДИНИ?

Анонимен каза...

И добавям.Колко от тези поръчки са минали по "закона за обществени поръчки".И как стана така че той е с най - добрите цени.Е..и майката.То бива, то може - ама и Енкин като правеше далавери се криеше поне.А наглия кмет и този труд не си прави.И малко новости - и на новия клуб на Герб - пак той сложи дограмата.За сведение - до клуба на СДС.

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |