Важна „родителска среща“ организира ФК „Троян“

* Над 180 деца от предучилищна възраст са се записали до момента в Детско-юношеската школа на клуба, ръководена от Стефано Кунчев * Председателят Преслав Кулеков и членът на УС Пламен Петков определиха като основна цел работата с подрастващите
 
Цар Футбол
 
НОВИЯТ троянски футболен клуб ФК „Троян“ (основан 2023 г.), който набира скорост и най-важното, привлича все повече троянски деца в Детско-юношеската си школа (ДЮШ), организира важна среща в края на миналата седмица – с родителите на подрастващи, записали се да тренират футбол в клуба (12 януари 2024 г., салона на Община Троян).

„РОДИТЕЛСКАТА среща“ бе открита от председателя на УС на ФК „Троян“ Преслав Кулеков, който наблегна на големия интерес на малчуганите и „изключително успешния път“ на ДЮШ, привлякла до момента в редиците си над 180 деца в предучилищна възраст, отделно по-големите. „Дори само 15% от тези деца да продължат с тренировките в бъдеще, броят им ще надскочи 100“, подчерта г-н Кулеков.

ПЛАМЕН ПЕТКОВ, член на УС, формулира същата основна цел на ФК „Троян“ – да развива детско-юношеското направление. „Ще бъдат добавени две нови възрастови групи - юноши младша и юноши старша възраст, които в рамките на следващите два сезона ще подготвят местни кадри за мъжкия отбор, играещ в третото ниво на българския клубен футбол. Още една причина, която да задържи младите хора в града ни“, коментира г-н Петков.

Момент от „родителската среща“, организирана от ФК „Троян“, 12 януари 2024 г.
НА СРЕЩАТА бяха очертани и някои основни задачи относно материалната база: изграждане на ново осветление и изкуствено игрище по проект на Община Троян с подкрепата на Таско Тасков (доскорошния елитен рефер, също член на УС на ФК „Троян“), монтиране на система за видеонаблюдение и на качествена озвучителна система, осигуряване на екипировка за трениращите изцяло със средства на клуба. Специално внимание беше обърнато и на дисциплината на и извън терена.

ОБЯВЕНО бе, че веднъж месечно ръководителят на ДЮШ на ФК „Троян“ Стефано Кунчев (тел. за връзка 0896/288733) ще провежда среща с представителите на Родителския съвет с цел „обратна връзка и оптимизиране работата на школата – в синхрон с учебния и тренировъчен процес“.

Т21, по информация от ФК „Троян“

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |