„Фитофарма“ отбеляза своята 25-годишнина

* Фирменото парти бе на 21 септември в хотел „Експо София“ в столицата, присъстваха партньори, банкери, троянският кмет и общинският председател, приятели, журналисти * Основателят и управител Милко Вачев открои трите най-важни принципа в работата на компанията – качество, коректност, отговорност
Юбилейно
Тримата големи на „Фитофарма“ – Милко Вачев, Мила Вачева, Иван Вачев
„НИЕ ГЛЕДАМЕ със сърцето си към бъдещето и сме готови да променяме света за по-добро!“ Това заявиха тримата големи на троянската семейна фармацевтична фирма „Фитофарма“ (PhytoPharma) – основателят и управител Милко Вачев, синът му, юристът Иван Вачев, директор бизнес развитие, и дъщерята, фармацевтът Мила Вачева, директор производство. Откроени бяха и трите най-важни „съставки“, които влагат в работата си – качество, коректност, отговорност.

Подаръци и поздравления за Вачев старши
А ПОВОДЪТ – тържеството по случай 25-годишнината на компанията, състояло се на 21 септември в хотел „Експо София“ в столицата, на което бяха представени и плановете за развитие на производствената база и продуктовата листа. Сред присъстващите на фирменото събитие бяха партньори от бранша от страната и чужбина, мениджъри на банкови институции, троянският градоначалник и председателят на троянския местен парламент, дългогодишни приятели на фирмата, журналисти.

„ПО-РАЗЛИЧНИ сме, защото сме технологично много богати и това ни отличава от останалите компании“, сподели на микрофона пред десетките гости Вачев старши. Като подчерта, че „Фитофарма“ следва философията на съчетаването на природата и технологията, за да създава здравни продукти с истинско въздействие. Съобщи и важна цифра – дневно производство в базите на компанията към днешния момент на 3 млн. капсули.

Вачеви представиха настоящето и бъдещето на компанията
МИЛА И ИВАН пък открехнаха вратата към съвсем скорошното бъдеще на „Фитофарма“ –  през м. ноември стартира новият фирмен продуктов бранд Krilixir, насочен към подпомагане на здравето на сърцето, подобряване на мозъчната функция и функциите на черния дроб. Основна съставка в Krilixir продуктите е богатото на Омега 3 мастни киселини масло от антарктически крил (ракообразно, живеещо на големи пасажи в арктическите води на Южния океан, по Уикипедия – бел. ред.).

„ФИТОФАРМА“, която изцяло е базирана в Троян, вече 25 години работи не само на българския, но и на световния пазар. Започва от малката идея и с екип от едва двама души, а днес, смело можем да кажем, е лидер в областта на производството на хранителни добавки у нас и предоставя на хората естествени решения за здравословен начин на живот. Фирмата предлага гама от над 140 продукта, в меки желатинови капсули, за клиенти от Европа, Азия, Африка, Северна Америка (САЩ) и постоянно разширява пазарния си дял. Авторитетът на „Фитофарма“ и в местната общност е безспорен, като компанията е подкрепяла и подкрепя не една добра троянска кауза.

Т21, по информация на Станислава Вачева
 
Още по темата:

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |