Македонски певец и троянски доктор пяха заедно „Песен за Троян“

* Д-р Гунешки: „Георги (Гоцев) обича Троян, бил е много пъти тук… Изненада ме, но сме я пели заедно и друг път и мисля, че се получи“
Приятели
Дуетът Гоцев & Гунешки изпълнява „Песен за Троян“
ИЗВЕСТНИЯТ македонски певец, благоевградчанинът Георги Гоцев – обичащ Троян и имащ верни приятели тук (двамата най-верни са д-р Красимир Гунешки и Милко Вачев, собственикът на „Фитофарма“), написал разтупкващатата сърцата македонска „Песен за Троян“, в която се пее, че „приказно Троян красив е“ и „няма по-красиво цвете в гордия и стар Балкан“ – отново ни бе на гости. По покана на д-р Гунешки и г-н Вачев той пя на поредната, 15 май, от станалите популярни „Троянски вечери“ в ресторант „България“, за които на няколко пъти ни разказа една от редовните участнички (виж Веселина Попова, „Троянски вечери“ 1, 2, 3 – бел. ред.).

Георги Гоцев на „Троянски(те) вечери“, р-т „България“, 15 май
„ГЕОРГИ обича Троян, бил е много пъти тук и прие сегашната ни покана без колебание. Наистина ни обича и мисля, че е взаимно, усети се и този път“, сподели д-р Гунешки. А голямата атракция на вечерта била, когато именитият певец поканил приятеля си (троянския топ стоматолог) заедно да изпеят песента за Троян. „Изненада ме, но сме я пели заедно и друг път и мисля, че се получи, на нас ни беше хубаво, на публиката също“, коментира докторът.

Т21  

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |