Николай Тодоров: За променена България, в която има пари за всички, когато не се крадат

ПИ2022 Продължаваме промяната

НИКОЛАЙ ТОДОРОВ,
троянец, трети в листата на „Продължаваме промяната“ за област Ловеч:

ДА СЪЗДАВАМ
по-благоприятни условия за живот за съгражданите ми в община Троян винаги е било приоритет за мен. Именно затова голяма част от житейския ми път включва обществени ангажименти, чрез които осъществявах местни проекти и отстоявах каузи. Винаги съм близо до хората и това ми дава възможност да разбера проблемите и очакванията им и да намеря най-ефективните и работещи решения. Напред ме водят усещането за справедливост, състрадание, както и родовият и националният интерес.

ВСИЧКИ резултати, които успях да постигна през годините, са факт, защото влагам сърцето си. Възможността да продължа да го правя виждам и като част от екипа на „Продължаваме промяната“. Това е отборът, с който знам, че ще успея да реализирам визията си за развитие на България и в частност на община Троян. Вярвам, че опитът и знанията, които натрупах в местната власт, са безценни и е време да ги предам напред.

ВЪПРЕКИ че опонентите ни от ГЕРБ прилагат всички средства на черната кампания срещу нас, за да се домогнат за пореден път до държавната трапеза, вярвам, че хората не искат повече да бъдат ограбвани. Знам, че е правилен пътят, по който поехме – да оставим в миналото политиките на прехода и да се борим за променена България. България, в която живеем и се развиваме достойно. България, в която има пари за всички, когато не се крадат.

ПРОМЯНАТА означава да кажем край на провалите през последните 30 години и знам, че заедно можем да я постигнем.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
 

0 коментара:

Публикуване на коментар

Коментар от FIREFOX не успях да пусна! Използвайте Chrome!Моля, пишете на кирилица и използвайте големи и малки букви! Препинателните знаци също са желателни. Коментарите са разрешени само за потребители с профили в Google от 02.05.2018! Всеки има профил в Гугъл на телефона си - използвайте ги.
(Т21 - Вашият сайт и Вашият форум - мястото, където се чува Вашето мнение!)

 

©2009 Троян 21 - статии | Template Blue by TNB | Вход Публикация Коментари Редактиране Управление Оформление Изход | RSS | ЛИЦЕНЗ |